Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Reklama godine: LjubuÅ”ak na Parku prinĆØeva prodaje drva :)
Srijeda, 15 Lipanj 2016
Uzorak SlikeReprezentacija Hrvatske ima veliku podrÅ”ku na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Na EURO su stigli navijaĆØi "Vatrenih" iz Hrvatske, ali i ostalih krajeva svijeta. Stotine navijaĆØa u Francusku je doÅ”lo iz Bosne i Hercegovine, a grupa iz LjubuÅ”kog je u potpunosti skrenula pažnju na sebe. Naime, na stadionu Park prinĆØeva tijekom meĆØa na jednoj od tribina postavljena je zastava Hrvatske uz natpis "LjubuÅ”ki". NiÅ”ta ne bi bilo posebno zanimljivo, da na zastavi nije ispisano i "Prodajem drva 063 350 700".
 
VIDEO: Marko BoŔnjak proŔao dalje! Pogledajte nastup
Subota, 11 Lipanj 2016
Uzorak SlikeSedamnaestero Pinkovih zvjezdica sinoƦ je odmjerilo snage prvi put pred najÅ”irim žirijem, žirijem publike u prvoj polufinalnoj veĆØeri glazbenog natjecanja. U emisiji uživo, oni su izveli svoje pojedinaĆØne toĆØke i pokuÅ”ali su da osvoje dovoljno glasova da bi se plasirali u preostale tri finalne emisije. Marko BoÅ”njak nastupao je pod rednim brojem 17 s pjesmom ā€œAll by myselfā€ od Celine Dion i, kao i uvijek, ostavio žiri bez daha.
 
Sad viŔe nije do Marka - sad je do nas!
Petak, 10 Lipanj 2016
Uzorak SlikeMarko BoÅ”njak, dijete s druge planete, kako su za njega mnogi kazali, veĆØeras je pred velikim iskuÅ”enjem. Naime, danas je prva polufinalna veĆØer emisije ā€žPinkove zvjezdiceā€œ i prva emisija u kojoj ne odluĆØuje žiri nego odluĆØuju glasovi publike. Marko je svojim nastupima u ovom showu iz emisije u emisiju oduÅ”evljavao i postao jedan od najomiljenijih izvoĆ°aĆØa u ovom natjecanju. Ne sumnjamo da Ʀe Markova izvedba pjesme ā€œAll by myselfā€ od Celine Dion biti na vrhunskoj razini ali to ne mora biti dovoljno da Marko proĆ°e dalje.
 
ZapoĆØinje sezona kupanja: Prva tri dana ulaz na Etno plažu je besplatan!
Utorak, 07 Lipanj 2016

Uzorak SlikeEtno plaža u sklopu Herceg Etno-sela MeĆ°ugorje sutra otvara svoja vrata za posjetitelje. Prva tri dana, u srijedu, ĆØetvrtak i petak ulaz je besplatan! Uz ugodne zvuke glazbe i osvježavajuƦe napitke iz Open bara opustite se i uživajte u suncu, kupanju i ostalim ljetnim radostima.  KupaĆØi Ʀe plažu moƦi koristiti svaki dan od 10 ā€“ 20 sati, dok Ʀe Open bar biti otvoren do 24 sata.

 
VIDEO Nastup Marka BoÅ”njaka koji Ʀe vas oduÅ”eviti!
Subota, 21 Svibanj 2016
Uzorak SlikeFantastiĆØni Marko BoÅ”njak joÅ” jednom je oduÅ”evio sve u 'Pinkovim zvjezdicama'. Otpjevao je pjesmu ā€œRoĆ°eniā€ (ā€œBatoā€) makedonske pjevaĆØice Kaliopi i oĆØarao sve u studiju. Marko je uspio i rasplakati ĆØlanicu žirija Leontinu VukomanoviƦ. ā€“ Ti si vanzemaljac koji donosi neku plimu i oseku ovdje ā€“ rekla je ĆØlanica žirija ā€œPinkovih zvjezdicaā€ - prenosi portal Rama-Prozor.info .
 
Sutra poĆØinje tradicionalno "Moto hodoĆØaÅ”Ć¦e ā€“ MeĆ°ugorje 2016."
Četvrtak, 12 Svibanj 2016

Uzorak SlikeOvog Ʀe vikenda (od 13 do 15. svibnja) Moto klub Brotnjo iz MeĆ°ugorja, uz pomoƦ  meĆ°ugorskog Župnog ureda, organizirati tradicionalno, sedmo po redu, hodoĆØaÅ”Ć¦e motorista meĆ°ugorskoj Kraljici mira  pod nazivom ā€žMoto hodoĆØaÅ”Ć¦e ā€“ MeĆ°ugorje 2016.ā€œ.  Kao i proteklih godina,  na ovogodiÅ”nje moto-hodoĆØaÅ”Ć¦e bikera u MeĆ°ugorje oĆØekuje se dolazak viÅ”e od tisuƦu motorista iz BiH, Hrvatske,  Slovenije, Srbije, Crne Gore, Austrije, Italije, NjemaĆØke i drugih zemalja, kojima domaƦini pripremaju bogat i sadržajan duhovni i zabavni program.

 
Organizirao koncert za Vukovarski vodotoranj, pa najavio Matu BuliƦa i Thompsona bez njihova znanja!
Srijeda, 11 Svibanj 2016
Uzorak SlikePrije svega desetak dana najavljena je humanitarna koncertna turneja koja treba krenuti iz Splita, 12. svibnja, a kojom se pomaže u obnovi vukovarskog Vodotornja. Organizator koncerta je udruga "Srce ponosno" na ĆØelu sa Željkom RaÅ”iƦem, te su za prvi koncert odabrali grad Split jer je nadaleko poznato da SpliƦani imaju sluha za one kojima je pomoƦ potrebna.
 
VIDEO: Grupi 'NeÅ”to izmeĆ°u' zlatno sunce Melodija Mostara
Subota, 16 Travanj 2016
Uzorak SlikeFinalna veĆØer festivala zabavne glazbe "Melodije Mostara 2016." održana je sinoƦ u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan KosaĆØa u Mostaru. Pobjednik ovogodiÅ”njih Melodija Mostara bila je mlada domaƦa rock grupa "NeÅ”to izmeĆ°u" s pjesmom "PosluÅ”an". U 22. izdanju ovoga festivala lakih nota mostarskoj publici predstavilo se 20 skladba i 20 izvoĆ°aĆØa iz BiH, Hrvatske i dijaspore.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 330