Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ljudi viÅ”e ne žele biti pokretni reklamni panoi: U trendu je skidanje loga s markirane odjeƦe
Subota, 07 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Izgleda kako je proŔlo vrijeme u kojem je logo na odjevnim i drugim predmeta predstavljao znak bogatstva.

 
VIDEO Rock grupa ā€žNeÅ”to IzmeĆ°uā€œ snimila novi spot
Utorak, 03 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Mlada rock grupa ā€žNeÅ”to IzmeĆ°uā€œ zavrÅ”ila je staru godinu s najboljom stvari Å”to im se mogla dogoditi, a to je da su izdali svoj prvi autorski album kod Croatia Records-a.
 
VIDEO: 31. prosinca 1991. ā€“ prvi put emitirana ā€˜Bojna ƈavoglaveā€™
Subota, 31 Prosinac 2016
Uzorak Slike

Na danaÅ”nji dan, 31. prosinca 1991., prvi puta je emitirana na Hrvatskom radiju Split najpoznatija ratna pjesma Domovinskog rata ā€žBojna ƈavoglaveā€œ.
 
FOTO: U BiletiƦ Polju održan 1. turnir u Beli: Pobjednici Mate Prskalo i Oliver Å akota - Oka
Srijeda, 14 Prosinac 2016

Uzorak SlikeU Biffe-u "Stanica" na željezniĆØkom kolodvoru u BiletiƦ Polju održan je 1.turnir u beli (belot) na kojemu su sudjelovale 22 momĆØadi. U nadasve ugodnoj atmosferi i prepunom objektu vlasnika Ivana Bevande - Koste, prvo mjesto, vrijednu novĆØanu nagradu i pehar osvojili su Mate Prskalo i Oliver Å akota-Oka, drugo: Ivan Tolj-Cija i Marin GaliƦ-Ciga, a treƦe mjesto Miro Pehar i Pero KrasiƦ- Tica.

 
Mostarka Ornela ViŔtica uvjerljivo je najljepŔa Hrvatica!
Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016
Uzorak SlikeOrnela ViÅ”tica uvjerljiva je pobjednica VeĆØernjakova izbora za najljepÅ”u Hrvaticu. Mostarska glumica dobila je ĆØak 4564 vaÅ”a glasa ili 33,64 posto u anketi koja je trajala tjedan dana Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana JuriƦ, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele ā€“ 2348 ili 17,22 posto, a treƦa glumica NataÅ”a JanjiƦ s 1738 glasova ili 12,73 posto.
 
Izložba sitnih životinja 3. i 4. prosinca u LjubuŔkom
Srijeda, 30 Studeni 2016
Uzorak SlikeUdruga za uzgoj i zaÅ”titu sitnih životinja ā€žColumbaā€œ ā€“ LjubuÅ”ki obavjeÅ”tava kako organizira sedmu po redu izložbu sitnih životinja koja Ʀe se održati 03. i 04. prosinca 2016. godine u Å”portskoj dvorani Osnovne Å”kole ā€žMarko MaruliƦā€œ u LjubuÅ”kom. SveĆØano otvorenje izložbe je u subotu, 03. prosinca u 11:00 sati, a izložba Ʀe tog dana biti otvorena do18:00 sati. U nedjelju, 14. studenog je proglaÅ”enje pobjednika i Å”ampiona izložbe te dodjela pehara i nagrada, a izložba je otvorena za posjetitelje od 08:00 do 14:00 sati.
 
Advent u Mostaru u utorak 29. studenog otvara svoja vrata!
Ponedjeljak, 28 Studeni 2016
Uzorak SlikeMostarske Mažoretkinje i PuhaĆØki orkestar uz pjesmu i ples zajedno Ʀe proÅ”etati ulicama Mostara i sveĆØano najaviti ovu radosnu manifestaciju. VoĆ°eni glazbom i plesom, Djed BožiƦnjak u svojoj koĆØiji s konjima i njegovi pomagaĆØi vilenjaci veselo Ʀe proƦi gradom, te vas povesti prema prostoru Adventa. Vesela povorka Ʀe u 18 sati krenuti s Rondoa, te defilirati ulicom Kralja Tvrtka pored stare kirurgije, Splitskom ulicom do Mostarke, ulicom Kralja Tomislava, te Ulicom Stjepana RadiƦa do igraliÅ”ta kampusa SveuĆØiliÅ”ta u Mostaru, gdje Ʀe se u 19 sati sveĆØano otvoriti PRVI ADVENT U MOSTARU.
 
Zbog kiÅ”e poĆØetak Adventa u Mostaru odgoĆ°en za utorak
Subota, 26 Studeni 2016

Uzorak SlikeOrganizatori Adventa u Mostaru odluĆØili su zbog loÅ”ih vremenskih uvjeta pomaknuti otvaranje manifestacije za utorak. PoruĆØuju kako se nadaju razumijevanju i strpljenju te kako Ʀe svi bez kiÅ”e moƦi uživati u prvom ovakvom dogaĆ°aju u Mostaru. InaĆØe, Advent u Mostaru trajat Ʀe sve do 8. sijeĆØnja, Å”to znaĆØi kako Ʀe naÅ”im sugraĆ°anima ove godine biti omoguƦena i proslava Nove godine na otvorenom.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 330