Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
ƈitajte deklaracije i ne jedite hranu na kojoj ovo piÅ”e
Nedjelja, 22 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Svakodnevno kupujemo proizvode koji su nam predstavljeni kao svježi, prirodni, pa ĆØak i domaƦi. Ali samo jedan pogled na deklaraciju proizvoda, na kojoj se nalazi popis sastojaka koriÅ”tenih u proizvodnji, dovoljan je da shvatimo kako je rijeĆØ o marketinÅ”kim trikovima. 
 
Slavonija zaleĆ°ena: U Ɛakovu izmjereno minus 20Ā°C
Subota, 21 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Hrvatska je i dalje zaleĆ°ena, a ove subote ujutro najviÅ”e su se smrzavali ƐakovĆØani. U njihovom gradu izmjereno je minus 20 stupnjeva, a tek stupanj viÅ”e bilo je u Osijeku.
 
VIDEO Dok preko njih dnevno prolaze tisuƦe vozila, mostovi u Hercegovini se raspadaju
Četvrtak, 19 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Niske temperature uzrokovale su oÅ”teƦenje AvijatiĆØarskog mosta u Mostaru. Struka kaže kako se Å”teta mogla izbjeƦi da su nadležne službe redovito održavale most. TrenutaĆØno za vozaĆØe nema opasnosti, no ukoliko se oÅ”teƦenje ne sanira, moglo bi doƦi do veƦih posljedica.
 
FOTO U sklopu otvaranja Wine bara Regina MeĆ°ugorje održana promicija vina ZdjelareviƦ Wine Selection
Četvrtak, 19 Siječanj 2017

Uzorak Slike

SinoƦ je u sklopu Hotela Villa Regina u MeĆ°ugorju otvoren Wine bar Regina u kojemu je održana promocija vina ZdjelareviƦ Wine Selection. 

 
VIDEO: Pogledajte ĆØime Rusi ĆØiste autocestu od snijega i leda
Četvrtak, 19 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Vlast u Rusiji kao i stanovnici te zemlje uvijek su dobro pripremljeni za ĆØiÅ”Ć¦enje snijega s ulica i prometnica. Rusija je poznata kao zemlja u kojoj vladaju ekstremno niske temperature, a zimski mjeseci obiĆØno donesu obilne koliĆØine snijega, donosi portal Hercegovacki.info.
 
Donald Trump na Twitteru umjesto svoje kƦerke oznaĆØio LjubuÅ”anku Ivan MajiƦ!
Srijeda, 18 Siječanj 2017

Uzorak Slike

NeobiĆØan ā€žincidentā€œ spojio je Donalda Trumpa i Ivanku MajiƦ iz LjubuÅ”kog. Novi ameriĆØki predsjednik, inaĆØe vrlo aktivan na Twitteru, u svom postu htio je oznaĆØiti svoju kƦerku Ivanku, ali je greÅ”kom oznaĆØio Ivanku MajiƦ iz engleskog Brightona, porijeklom iz ā€“ LjubuÅ”kog.
 
VIDEO Niske temperature podignule troŔkove grijanja
Srijeda, 18 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Niske temperature graĆ°anima stvaraju visoke troÅ”kove, barem kada je rijeĆØ o troÅ”kovima za grijanje. BuduƦi da je ove godine zima neÅ”to hladnija u odnosu na prethodne, i situacija s grijanjem je drugaĆØija. 
 
VIDEO KupreŔko skijaliŔte i ove godine iznimno popularno odrediŔte
Utorak, 17 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Uz hladnoƦe i snijeg, zima brojnima stvara probleme u svakodnevnom životu. No, ljubitelji ovog godiÅ”njeg doba snijeg jedva ĆØekaju i svoje slobodno vrijeme uglavnom koriste za odmor uz zimske sportove. Ovih dana Kupres je jedno od glavnih skijaÅ”kih odrediÅ”ta na Å”irem podruĆØju naÅ”e regije.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 1554