Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Čitajte deklaracije i ne jedite hranu na kojoj ovo piše
Nedjelja, 22 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Svakodnevno kupujemo proizvode koji su nam predstavljeni kao svježi, prirodni, pa čak i domaći. Ali samo jedan pogled na deklaraciju proizvoda, na kojoj se nalazi popis sastojaka korištenih u proizvodnji, dovoljan je da shvatimo kako je riječ o marketinškim trikovima. 
 
Slavonija zaleđena: U Đakovu izmjereno minus 20°C
Subota, 21 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Hrvatska je i dalje zaleđena, a ove subote ujutro najviše su se smrzavali Đakovčani. U njihovom gradu izmjereno je minus 20 stupnjeva, a tek stupanj više bilo je u Osijeku.
 
VIDEO Dok preko njih dnevno prolaze tisuće vozila, mostovi u Hercegovini se raspadaju
Četvrtak, 19 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Niske temperature uzrokovale su oštećenje Avijatičarskog mosta u Mostaru. Struka kaže kako se šteta mogla izbjeći da su nadležne službe redovito održavale most. Trenutačno za vozače nema opasnosti, no ukoliko se oštećenje ne sanira, moglo bi doći do većih posljedica.
 
FOTO U sklopu otvaranja Wine bara Regina Međugorje održana promicija vina Zdjelarević Wine Selection
Četvrtak, 19 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Sinoć je u sklopu Hotela Villa Regina u Međugorju otvoren Wine bar Regina u kojemu je održana promocija vina Zdjelarević Wine Selection. 

 
VIDEO: Pogledajte čime Rusi čiste autocestu od snijega i leda
Četvrtak, 19 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Vlast u Rusiji kao i stanovnici te zemlje uvijek su dobro pripremljeni za čišćenje snijega s ulica i prometnica. Rusija je poznata kao zemlja u kojoj vladaju ekstremno niske temperature, a zimski mjeseci obično donesu obilne količine snijega, donosi portal Hercegovacki.info.
 
Donald Trump na Twitteru umjesto svoje kćerke označio Ljubušanku Ivan Majić!
Srijeda, 18 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Neobičan „incident“ spojio je Donalda Trumpa i Ivanku Majić iz Ljubuškog. Novi američki predsjednik, inače vrlo aktivan na Twitteru, u svom postu htio je označiti svoju kćerku Ivanku, ali je greškom označio Ivanku Majić iz engleskog Brightona, porijeklom iz – Ljubuškog.
 
VIDEO Niske temperature podignule troškove grijanja
Srijeda, 18 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Niske temperature građanima stvaraju visoke troškove, barem kada je riječ o troškovima za grijanje. Budući da je ove godine zima nešto hladnija u odnosu na prethodne, i situacija s grijanjem je drugačija. 
 
VIDEO Kupreško skijalište i ove godine iznimno popularno odredište
Utorak, 17 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Uz hladnoće i snijeg, zima brojnima stvara probleme u svakodnevnom životu. No, ljubitelji ovog godišnjeg doba snijeg jedva čekaju i svoje slobodno vrijeme uglavnom koriste za odmor uz zimske sportove. Ovih dana Kupres je jedno od glavnih skijaških odredišta na širem području naše regije.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 1554