Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
NeuniŔtiva legenda: Stiže moderna verzija Nokije 3310
Utorak, 14 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nokia 3310 vjerojatno je najpopularniji mobilni telefon predstavljen u razdoblju prije pametnih telefona ā€“ ovaj legendarni ureĆ°aj korisnicima je pružao sve Å”to su u to vrijeme trebali te je bio pouzdan i imao je iznimno izdržljivu bateriju. 

 
Danas je blagdan Svetog Valentina - nebeskog zaŔtitnika zaljubljenih
Utorak, 14 Veljača 2017
Uzorak Slike

Rimski martirologij spominje sv. Valentina s izvjeÅ”tajem koji potjeĆØe od sv. Bede ƈasnoga iz VIII. stoljeƦa. On ga je uzeo iz legendarne muke Marisa i Marte. Tu se o sv. Valentinu kaže da je bio sveƦenik u Rimu i da se odlikovao mudroÅ”Ć¦u i kreposnim životom. Zbog toga je uživao veliki ugled i kod pogana i kod krÅ”Ć¦ana. Car Klaudije II. Gotski (268-270) htio ga je osobno upoznati.  
 
Predavanje o svijetu trĆØanja pod nazivom ā€žAnother Way of runningā€œ autora Igora Yovanovitcha
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017
Uzorak Slike

U organizaciji udruge ā€žZdrav život ā€“ Kinezisā€œ, Sportskog saveza grada Mostara i Studija fiziĆØke kulture FPMOZ SveuĆØiliÅ”ta u Mostaru, u petak 17.02.2017. održati Ʀe se interaktivno predavanje o svijetu trĆØanja pod nazivom ā€žAnother Way of runningā€œ autora Igora Yovanovitcha i koordinatorice projekta Sanje Kavaz. Predavanje Ʀe se održati sa poĆØetkom u 19:00h u dvorani Princess na 6. katu hotela Mepas (ulaz iz Mepas Mall-a).
 
VIDEO Pogledajte kako izgleda ƈitluk iz zraka okupan zimskim suncem
Nedjelja, 12 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kako izgleda ƈitluk okupan suncem u ovom zimskom razdoblju možete vidjeti u video snimci koja je juĆØer napravljena dronom.
 
Napokon i u Mostaru ā€“ Festival kave, ĆØokolade i delicija
Srijeda, 08 Veljača 2017

Uzorak Slike

'London, Zagreb, BeĆØ, Pariz i mnoge druge svjetske metropole imaju svoje sajmove ĆØokolade, kave ili pak delicija, a sada je, vrijeme doÅ”lo i na Mostar. 01. i 02. travnja 2017. godine, s poĆØetkom proljeƦa i dolaskom toplog vremena, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan KosaĆØa održat Ʀe se 1.Festivala kave, ĆØokolade i delicija,ā€™ rekla je organizatorica Dea Leko.

 
ZABRINJAVAJUƆE Kliknite na ovaj link i vidjet Ʀete da Google zna gdje ste sve bili s vaÅ”im mobitelom
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Nedavno se u javnosti pojavila vrlo važna informacija koja se tiĆØe koriÅ”tenja modernih tehnologija, a Bright side odluĆØio ju je podijeliti sa svima. Radi se o Googleu koji, kako se ĆØini, prati svaki korak svojih korisnika.
 
VIDEO: GruĆ°anin na originalan naĆØin zaprosio djevojku
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Da romantiĆØari nisu samo mitski likovi, a iznenadne prosidbe nisu samo filmske priĆØe, proÅ”le subote pokazao je jedan mladi GruĆ°anin. RomantiĆØan, dosjetljiv, i orginalan, uz najbliže prijatelje i glazbu u potpunoj tajnosti doÅ”ao je pred vrata svoje Ane i zaprosio je.
 
Gmail 13. veljaĆØe uvodi promjene, evo Å”to morate znati
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kako bi smanjili rizik od zlonamjernog softvera, u Gmailu Ʀe od 13. veljaĆØe poĆØeti blokirati privitke koji sadrže JavaScript
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 1554