Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Neuni┼ítiva legenda: Sti┼że moderna verzija Nokije 3310
Utorak, 14 Velja─Źa 2017

Uzorak Slike

Nokia 3310 vjerojatno je najpopularniji mobilni telefon predstavljen u razdoblju prije pametnih telefona ÔÇô ovaj legendarni ure├░aj korisnicima je pru┼żao sve ┼íto su u to vrijeme trebali te je bio pouzdan i imao je iznimno izdr┼żljivu bateriju. 

 
Danas je blagdan Svetog Valentina - nebeskog zaštitnika zaljubljenih
Utorak, 14 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Rimski martirologij spominje sv. Valentina s izvje┼ítajem koji potje├Ęe od sv. Bede ├łasnoga iz VIII. stolje├Ža. On ga je uzeo iz legendarne muke Marisa i Marte. Tu se o sv. Valentinu ka┼że da je bio sve├Ženik u Rimu i da se odlikovao mudro┼í├Žu i kreposnim ┼żivotom. Zbog toga je u┼żivao veliki ugled i kod pogana i kod kr┼í├Žana. Car Klaudije II. Gotski (268-270) htio ga je osobno upoznati.  
 
Predavanje o svijetu tr├Ęanja pod nazivom ÔÇ×Another Way of runningÔÇť autora Igora Yovanovitcha
Ponedjeljak, 13 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

U organizaciji udruge ÔÇ×Zdrav ┼żivot ÔÇô KinezisÔÇť, Sportskog saveza grada Mostara i Studija fizi├Ęke kulture FPMOZ Sveu├Ęili┼íta u Mostaru, u petak 17.02.2017. odr┼żati ├Že se interaktivno predavanje o svijetu tr├Ęanja pod nazivom ÔÇ×Another Way of runningÔÇť autora Igora Yovanovitcha i koordinatorice projekta Sanje Kavaz. Predavanje ├Že se odr┼żati sa po├Ęetkom u 19:00h u dvorani Princess na 6. katu hotela Mepas (ulaz iz Mepas Mall-a).
 
VIDEO Pogledajte kako izgleda ├łitluk iz zraka okupan zimskim suncem
Nedjelja, 12 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Kako izgleda ├łitluk okupan suncem u ovom zimskom razdoblju mo┼żete vidjeti u video snimci koja je ju├Ęer napravljena dronom.
 
Napokon i u Mostaru ÔÇô Festival kave, ├Ęokolade i delicija
Srijeda, 08 Velja─Źa 2017

Uzorak Slike

'London, Zagreb, Be├Ę, Pariz i mnoge druge svjetske metropole imaju svoje sajmove ├Ęokolade, kave ili pak delicija, a sada je, vrijeme do┼ílo i na Mostar. 01. i 02. travnja 2017. godine, s po├Ęetkom prolje├Ža i dolaskom toplog vremena, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosa├Ęa odr┼żat ├Že se 1.Festivala kave, ├Ęokolade i delicija,ÔÇÖ rekla je organizatorica Dea Leko.

 
ZABRINJAVAJU├ćE Kliknite na ovaj link i vidjet ├Žete da Google zna gdje ste sve bili s va┼íim mobitelom
Utorak, 07 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Nedavno se u javnosti pojavila vrlo va┼żna informacija koja se ti├Ęe kori┼ítenja modernih tehnologija, a Bright side odlu├Ęio ju je podijeliti sa svima. Radi se o Googleu koji, kako se ├Ęini, prati svaki korak svojih korisnika.
 
VIDEO: Gru├░anin na originalan na├Ęin zaprosio djevojku
Utorak, 07 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Da romanti├Ęari nisu samo mitski likovi, a iznenadne prosidbe nisu samo filmske pri├Ęe, pro┼íle subote pokazao je jedan mladi Gru├░anin. Romanti├Ęan, dosjetljiv, i orginalan, uz najbli┼że prijatelje i glazbu u potpunoj tajnosti do┼íao je pred vrata svoje Ane i zaprosio je.
 
Gmail 13. velja├Ęe uvodi promjene, evo ┼íto morate znati
Ponedjeljak, 06 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Kako bi smanjili rizik od zlonamjernog softvera, u Gmailu ├Že od 13. velja├Ęe po├Ęeti blokirati privitke koji sadr┼że JavaScript
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 1554