Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Neuništiva legenda: Stiže moderna verzija Nokije 3310
Utorak, 14 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nokia 3310 vjerojatno je najpopularniji mobilni telefon predstavljen u razdoblju prije pametnih telefona – ovaj legendarni uređaj korisnicima je pružao sve što su u to vrijeme trebali te je bio pouzdan i imao je iznimno izdržljivu bateriju. 

 
Danas je blagdan Svetog Valentina - nebeskog zaštitnika zaljubljenih
Utorak, 14 Veljača 2017
Uzorak Slike

Rimski martirologij spominje sv. Valentina s izvještajem koji potječe od sv. Bede Časnoga iz VIII. stoljeća. On ga je uzeo iz legendarne muke Marisa i Marte. Tu se o sv. Valentinu kaže da je bio svećenik u Rimu i da se odlikovao mudrošću i kreposnim životom. Zbog toga je uživao veliki ugled i kod pogana i kod kršćana. Car Klaudije II. Gotski (268-270) htio ga je osobno upoznati.  
 
Predavanje o svijetu trčanja pod nazivom „Another Way of running“ autora Igora Yovanovitcha
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017
Uzorak Slike

U organizaciji udruge „Zdrav život – Kinezis“, Sportskog saveza grada Mostara i Studija fizičke kulture FPMOZ Sveučilišta u Mostaru, u petak 17.02.2017. održati će se interaktivno predavanje o svijetu trčanja pod nazivom „Another Way of running“ autora Igora Yovanovitcha i koordinatorice projekta Sanje Kavaz. Predavanje će se održati sa početkom u 19:00h u dvorani Princess na 6. katu hotela Mepas (ulaz iz Mepas Mall-a).
 
VIDEO Pogledajte kako izgleda Čitluk iz zraka okupan zimskim suncem
Nedjelja, 12 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kako izgleda Čitluk okupan suncem u ovom zimskom razdoblju možete vidjeti u video snimci koja je jučer napravljena dronom.
 
Napokon i u Mostaru – Festival kave, čokolade i delicija
Srijeda, 08 Veljača 2017

Uzorak Slike

'London, Zagreb, Beč, Pariz i mnoge druge svjetske metropole imaju svoje sajmove čokolade, kave ili pak delicija, a sada je, vrijeme došlo i na Mostar. 01. i 02. travnja 2017. godine, s početkom proljeća i dolaskom toplog vremena, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača održat će se 1.Festivala kave, čokolade i delicija,’ rekla je organizatorica Dea Leko.

 
ZABRINJAVAJUĆE Kliknite na ovaj link i vidjet ćete da Google zna gdje ste sve bili s vašim mobitelom
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Nedavno se u javnosti pojavila vrlo važna informacija koja se tiče korištenja modernih tehnologija, a Bright side odlučio ju je podijeliti sa svima. Radi se o Googleu koji, kako se čini, prati svaki korak svojih korisnika.
 
VIDEO: Gruđanin na originalan način zaprosio djevojku
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Da romantičari nisu samo mitski likovi, a iznenadne prosidbe nisu samo filmske priče, prošle subote pokazao je jedan mladi Gruđanin. Romantičan, dosjetljiv, i orginalan, uz najbliže prijatelje i glazbu u potpunoj tajnosti došao je pred vrata svoje Ane i zaprosio je.
 
Gmail 13. veljače uvodi promjene, evo što morate znati
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kako bi smanjili rizik od zlonamjernog softvera, u Gmailu će od 13. veljače početi blokirati privitke koji sadrže JavaScript
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 1554