Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Wine Bar Regina MeĆ°ugorje u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto za ljubitelje dobre zabave
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

Prije mjesec dana u MeĆ°ugorju je otvoren moderno ureĆ°en Restoraunt & Wine Bar Regina, koji je u kratkom vremenu postao odrediÅ”te za ljubitelje dobre zabave. Proteklog vikenda svi ljubitelji istanĆØanog glazbenog ukusa uživali su u najveƦe svjetske hitove te vrhunska vina. 
 
Predstavljena nova Nokia 3310: Baterija traje i do 30 dana, a cijena je 49 ā‚¬
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Sve najave o uskrsnuƦe slavnog mobitela Nokia 3310 bile su toĆØne. Na Svjetskom kongresu u Barceloni upravo je predstavljena nova verzija starog 'neuniÅ”tivog' modela 3310 koji je poĆØetkom 2000-ih prodan u ĆØak 126 milijuna primjeraka.

 
7. Sajam vjenĆØanja 25. i 26. ožujka 2017. u Herceg Etno selu MeĆ°ugorje
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Zaprosio vas je na Valentinovo?! Bilo je romantiĆØno i upravo onako kako ste zamiÅ”ljali. Prolazili su dani s osjeƦajem leptiriƦa u trbuhu no leptiriƦi su se pretvorili u bumbare jer se dogovoreni datum vjenĆØanja približava. Tako puno obaveza a tako malo vremena!

 
U ĆØitluĆØkoj Srednjoj Å”koli održan IV. ā€žSajam poduzeƦa za vježbuā€œ za uĆØenike srednjih Å”kola HNŽ i ZHŽ
Petak, 24 Veljača 2017
Uzorak Slike

U sklopu projekta ā€žPoduzetniÅ”tvo na djeluā€œ, kojeg sufinancira Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti,  danas je Srednja Å”kola dr. fra Slavka BarbariƦa ƈitluk bila domaƦin ā€žSajma poduzetniÅ”tva za vježbuā€œ, u kojem veƦ ĆØetvrtu godinu zaredom sudjeluju uĆØenici treƦih i ĆØetvrtih razreda srednjih Å”kola ekonomske struke s podruĆØja Hercegovine.
 
Radioaktivni oblak nad Europom: Oglasila se Agencija za nuklearnu sigurnost BiH
Četvrtak, 23 Veljača 2017

Uzorak Slike

Misteriozni radioaktivni oblak, koji se prije nekoliko dana nadvio nad sjeverom Europe, zabrinuo je stanovniÅ”tvo Starog kontinenta, a ono Å”to je najviÅ”e zabrinulo ne samo stanovniÅ”tvo zemalja Starog kontinenta veƦ i struĆØnjake jeste Å”to se nije mogao naƦi izvor Å”tetnih materija koje "plove" nebom. 

 
PlenkoviƦ dobio kƦerku: DjevojĆØici su dali ime Mila
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Premijer Andrej PlenkoviƦ drugi put je postao otac. Njegova supruga Ana MaslaƦ rodila je curicu jutros oko 3 sata u Petrovoj bolnici u Zagrebu. DjevojĆØici su dali ime - Mila. Mama i beba trenutaĆØno se nalaze u apartmanu koji ĆØuva osiguranje. 
 
VIDEO Blidinje ponovno u snježnom ruhu
Subota, 18 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vrijeme je proteklih dana bilo kao da je proljeƦe pokucalo na vrata, prevladavale su visoke temperature i sunĆØani dani, piÅ”e Blidinje.net
 
Hercegovina je za Hrvatsku Europa: Na benzinskim crpkama u Lijepoj naŔoj ne znaju Ŕto je AdBlue!
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

NaĆØinu smanjivanja emisije Å”tetnih tvari u zadnje se vrijeme posveƦuje mnogo viÅ”e pažnje nego ranije. Od poĆØetka 2015. tako sva dizelska vozila moraju zadovoljiti propise o emisiji ispuÅ”nih plinova, koje je postavila Europska komisija, a poznati su pod nazivom Euro6 normi. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 1554