Kontakt: Ova email adresa je zaötiśena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŤili Javascript
Wine Bar Regina Me√įugorje u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto za ljubitelje dobre zabave
Ponedjeljak, 27 Veljańća 2017
Uzorak Slike

Prije mjesec dana u Me√įugorju je otvoren moderno ure√įen Restoraunt & Wine Bar Regina, koji je u kratkom vremenu postao odrediŇ°te za ljubitelje dobre zabave. Proteklog vikenda svi ljubitelji istan√®anog glazbenog ukusa uŇĺivali su u najve√¶e svjetske hitove te vrhunska vina. 
 
Predstavljena nova Nokia 3310: Baterija traje i do 30 dana, a cijena je 49 ‚ā¨
Nedjelja, 26 Veljańća 2017

Uzorak Slike

Sve najave o uskrsnu√¶e slavnog mobitela Nokia 3310 bile su to√®ne. Na Svjetskom kongresu u Barceloni upravo je predstavljena nova verzija starog 'neuniŇ°tivog' modela 3310 koji je po√®etkom 2000-ih prodan u √®ak 126 milijuna primjeraka.

 
7. Sajam vjen√®anja 25. i 26. oŇĺujka 2017. u Herceg Etno selu Me√įugorje
Nedjelja, 26 Veljańća 2017

Uzorak Slike

Zaprosio vas je na Valentinovo?! Bilo je romanti√®no i upravo onako kako ste zamiŇ°ljali. Prolazili su dani s osje√¶ajem leptiri√¶a u trbuhu no leptiri√¶i su se pretvorili u bumbare jer se dogovoreni datum vjen√®anja pribliŇĺava. Tako puno obaveza a tako malo vremena!

 
U √®itlu√®koj Srednjoj Ň°koli odrŇĺan IV. ‚ÄěSajam poduze√¶a za vjeŇĺbu‚Äú za u√®enike srednjih Ň°kola HNŇĹ i ZHŇĹ
Petak, 24 Veljańća 2017
Uzorak Slike

U sklopu projekta ‚ÄěPoduzetniŇ°tvo na djelu‚Äú, kojeg sufinancira Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti,  danas je Srednja Ň°kola dr. fra Slavka Barbari√¶a √ąitluk bila doma√¶in ‚ÄěSajma poduzetniŇ°tva za vjeŇĺbu‚Äú, u kojem ve√¶ √®etvrtu godinu zaredom sudjeluju u√®enici tre√¶ih i √®etvrtih razreda srednjih Ň°kola ekonomske struke s podru√®ja Hercegovine.
 
Radioaktivni oblak nad Europom: Oglasila se Agencija za nuklearnu sigurnost BiH
ńĆetvrtak, 23 Veljańća 2017

Uzorak Slike

Misteriozni radioaktivni oblak, koji se prije nekoliko dana nadvio nad sjeverom Europe, zabrinuo je stanovniŇ°tvo Starog kontinenta, a ono Ň°to je najviŇ°e zabrinulo ne samo stanovniŇ°tvo zemalja Starog kontinenta ve√¶ i stru√®njake jeste Ň°to se nije mogao na√¶i izvor Ň°tetnih materija koje "plove" nebom. 

 
Plenkoviæ dobio kæerku: Djevojèici su dali ime Mila
Utorak, 21 Veljańća 2017
Uzorak Slike

Premijer Andrej Plenkovi√¶ drugi put je postao otac. Njegova supruga Ana Masla√¶ rodila je curicu jutros oko 3 sata u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Djevoj√®ici su dali ime - Mila. Mama i beba trenuta√®no se nalaze u apartmanu koji √®uva osiguranje. 
 
VIDEO Blidinje ponovno u snjeŇĺnom ruhu
Subota, 18 Veljańća 2017
Uzorak Slike

Vrijeme je proteklih dana bilo kao da je prolje√¶e pokucalo na vrata, prevladavale su visoke temperature i sun√®ani dani, piŇ°e Blidinje.net
 
Hercegovina je za Hrvatsku Europa: Na benzinskim crpkama u Lijepoj naŇ°oj ne znaju Ň°to je AdBlue!
Petak, 17 Veljańća 2017
Uzorak Slike

Na√®inu smanjivanja emisije Ň°tetnih tvari u zadnje se vrijeme posve√¶uje mnogo viŇ°e paŇĺnje nego ranije. Od po√®etka 2015. tako sva dizelska vozila moraju zadovoljiti propise o emisiji ispuŇ°nih plinova, koje je postavila Europska komisija, a poznati su pod nazivom Euro6 normi. 
 
«« PoŤetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeśa » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 1554