Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Biciklom kroz Brotnjo: Otvaranje biciklističke sezone 2017.
Srijeda, 29 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Kao i svake godine do sada BK Brotnjo organizira zajedničko otvaranje biciklističke sezone, te pozivaju sve članove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kreću s bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosadašnje biciklističko iskustvo da nam se pridruže na ovoj turi.

 
FOTO: U Odacima uskoro suvremena mrtvačnica sa svim potrebnim sadržajima
Srijeda, 29 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prije 20-ak godina u groblju Pododaci u G.V. Ograđeniku, obitelj Džida je izgradila postojeću kapelicu, koja se sada u potpunosti rekonstruira i širi, a u sklopu nje će se nalaziti suvremena mrtvačnica sa svim potrebnim sadržajima.
 
VIDEO Ekipa Provjerenog posjetila Međugorje prije dolaska Papinog izaslanika
Subota, 25 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Jedan osobit gost, ne Talijan, već Poljak i to varšavski nadbiskup Henryk Hoser, stiže za nekoliko dana. Papin je to izaslanik koji kako kažu, dolazi provjeriti kako funkcionira svetište. Taj status doduše, Međugorje još nije dobilo.
 
Baka sa Zrinjskim na mini pripremama u Međugorju
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Nogometaši Zrinjskog pod vodstvom Blaža Bake Sliškovića i njegovih suradnika odradili su jučer u Sportskom centru u Međugorju vrlo jak i intenzivan trening snage i brzine.

 
FOTO: Održan dan otvorenih vrata studija Fizičke kulture
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Studij fizičke kulture - FPMOZ ugostio je vrhunske sportaše i sportske djelatnike prilikom čega je predstavljen plan i program studija kao i naglašena važnost tjelesne aktivnosti u današnje vrijeme.

 
7. Sajam vjenčanja otvorio vrata za sve posjetitelje
Subota, 25 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Počeo je 7. Sajam vjenčanja, otvorivši svoja vrata za sve posjetitelje, jutros u 10 sati. Kao i svake godine do sada Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjeitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma, po cijeni od 2 KM, čiji prihod od prodaje organizatori doniraju u Humanitarne svrhe, ove godine za Udrugu Susret iz Čitluka.

 
Gledajte kakvo voće kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste čistili niti wc školjku!
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Što se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo plaćamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo šifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima većine europskih zemalja, ipak označeni na proizvodima. 
 
FOTO Povijesni dan za Hrvatsku: Otvorena Zračna luka „Franjo Tuđman“
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Novi putnički terminal zagrebačke Zračne luke "Franjo Tuđman" svečano je otvoren u utorak navečer u nazočnosti 500 uzvanika, među kojima su bili predsjednik Vlade Andrej Plenković i državni tajnik za vanjske poslove Francuske Republike Harlem Desir te mnogi partneri te zračne luke koja se za redoviti promet otvara 28. ožujka.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 1554