Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Biciklom kroz Brotnjo: Otvaranje biciklisti├Ęke sezone 2017.
Srijeda, 29 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Kao i svake godine do sada BK Brotnjo organizira zajedni├Ęko otvaranje biciklisti├Ęke sezone, te pozivaju sve ├Ęlanove kluba, a prvenstveno one koji to namjeravaju postati i tek kre├Žu s bicikliranjem, bez obzira na godine, biciklo koje posjeduju i dosada┼ínje biciklisti├Ęko iskustvo da nam se pridru┼że na ovoj turi.

 
FOTO: U Odacima uskoro suvremena mrtva├Ęnica sa svim potrebnim sadr┼żajima
Srijeda, 29 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Prije 20-ak godina u groblju Pododaci u G.V. Ogra├░eniku, obitelj D┼żida je izgradila postoje├Žu kapelicu, koja se sada u potpunosti rekonstruira i ┼íiri, a u sklopu nje ├Že se nalaziti suvremena mrtva├Ęnica sa svim potrebnim sadr┼żajima.
 
VIDEO Ekipa Provjerenog posjetila Me├░ugorje prije dolaska Papinog izaslanika
Subota, 25 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Jedan osobit gost, ne Talijan, ve├Ž Poljak i to var┼íavski nadbiskup Henryk Hoser, sti┼że za nekoliko dana. Papin je to izaslanik koji kako ka┼żu, dolazi provjeriti kako funkcionira sveti┼íte. Taj status dodu┼íe, Me├░ugorje jo┼í nije dobilo.
 
Baka sa Zrinjskim na mini pripremama u Me├░ugorju
Subota, 25 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Nogometa┼íi Zrinjskog pod vodstvom Bla┼ża Bake Sli┼íkovi├Ža i njegovih suradnika odradili su ju├Ęer u Sportskom centru u Me├░ugorju vrlo jak i intenzivan trening snage i brzine.

 
FOTO: Odr┼żan dan otvorenih vrata studija Fizi├Ęke kulture
Subota, 25 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Studij fizi├Ęke kulture - FPMOZ ugostio je vrhunske sporta┼íe i sportske djelatnike prilikom ├Ęega je predstavljen plan i program studija kao i nagla┼íena va┼żnost tjelesne aktivnosti u dana┼ínje vrijeme.

 
7. Sajam vjen├Ęanja otvorio vrata za sve posjetitelje
Subota, 25 O×ujak 2017

Uzorak Slike

Po├Ęeo je 7. Sajam vjen├Ęanja, otvoriv┼íi svoja vrata za sve posjetitelje, jutros u 10 sati. Kao i svake godine do sada Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjeitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma, po cijeni od 2 KM, ├Ęiji prihod od prodaje organizatori doniraju u Humanitarne svrhe, ove godine za Udrugu Susret iz ├łitluka.

 
Gledajte kakvo vo├Že kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste ├Ęistili niti wc ┼íkoljku!
Srijeda, 22 O×ujak 2017
Uzorak Slike

┼áto se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo pla├Žamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo ┼íifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima ve├Žine europskih zemalja, ipak ozna├Ęeni na proizvodima. 
 
FOTO Povijesni dan za Hrvatsku: Otvorena Zra├Ęna luka ÔÇ×Franjo Tu├░manÔÇť
Srijeda, 22 O×ujak 2017
Uzorak Slike

Novi putni├Ęki terminal zagreba├Ęke Zra├Ęne luke "Franjo Tu├░man" sve├Ęano je otvoren u utorak nave├Ęer u nazo├Ęnosti 500 uzvanika, me├░u kojima su bili predsjednik Vlade Andrej Plenkovi├Ž i dr┼żavni tajnik za vanjske poslove Francuske Republike Harlem Desir te mnogi partneri te zra├Ęne luke koja se za redoviti promet otvara 28. o┼żujka.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 1554