Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Dinamo otkazao pripreme u Meưugorju: Odgoưena Plava noƦ u Brotnju
Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Dinamo je zbog loÅ”ih vremenskih uvjeta primoran promijeniti lokaciju zimskih priprema koje su trebale biti održane u MeĆ°ugorju. Od 11. do 19. sijeĆØnja modri Ć¦e se klub pripremati u Rovinju.

 
Dinamo stiže na pripreme u MeĆ°ugorje: 14. sijeĆØnja Plava noƦ u Brotnju
Četvrtak, 05 Siječanj 2017
Uzorak Slike

GNK Dinamo Zagreb i ove je godine  za svoje pripreme odabrao naÅ”u Hercegovinu.
 
VIDEO Prilog iz ƈitluka o humanitarnoj akciji za Vedrana Odaka, ali i o stanju u BroƦanskoj koÅ”arci
Utorak, 03 Siječanj 2017

Uzorak Slike

U organizaciji ženskog i muÅ”kog koÅ”arkaÅ”kog kluba Brotnjo, te BroƦanske udruge mladih Brum iz ƈitluka proteklog tjedna održana je humanitarna akcija za pomoƦ oboljelom Vedranu Odaku koji je obolio od jako teÅ”ke i rijetke bolesti.

 
Matej ƈiliƦ je novi trener MNK Brotnjo Premier SK!
Ponedjeljak, 02 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Nakon skoro dvije godine voĆ°enja prve momĆØadi MNK Brotnjo Premier SK, dosadaÅ”nji trener Jure KordiƦ svoje mjesto na klupi ustupiti Ʀe kapetanu momĆØadi Mateju ƈiliƦu.
 
Marin ƈiliƦ: Jedna je stvar doƦi do finala, a druga osvojiti turnir
Četvrtak, 29 Prosinac 2016

Uzorak SlikeToĆØno na Novu godinu, 1. sijeĆØnja 2017. godine, poĆØinje nova teniska sezona. Taj dan poĆØinje turnir u australskom Brisbaneu, a dan kasnije poĆØinju i natjecanja u indijskom Chennaiju i katarskoj Dohi (sve turniri iz kategorije ATP 250). Nova pak Grand Slam sezona tradicionalno kreƦe Australian Openom, koji ove godine poĆØinje 16. sijeĆØnja. I baÅ” je uz te najveƦe turnire povezana jedna od najzanimljivijih nepoznanica: hoƦe li se napokon Grand Slam naslovom okititi netko izvan kruga sedmorice velikih koji iskljuĆØivo osvajaju te turnire joÅ” od Roland Garrosa 2005. godine?

 
Na turniru u basketu prikupljana sredstva za lijeĆØenje Vedrana Odaka
Četvrtak, 29 Prosinac 2016
Uzorak SlikeHrvatski koÅ”arkaÅ”ki klub Brotnjo, Ženski hercegovaĆØki koÅ”arkaÅ”ki klub Brotnjo 94' i BroƦanska udruga mladih ā€žBrumā€œ ukljuĆØili su se u akciju prikupljanja sredstava za lijeĆØenje Vedrana Odaka organizacijom turnira u basketu na kojem je nastupilo 50-ak koÅ”arkaÅ”ica i koÅ”arkaÅ”a s podruĆØja opƦine ƈitluk, Mostara, ƈapljine i LjubuÅ”kog. ƈim su ĆØuli za vijest o teÅ”koj bolesti svog sportskog kolege, koji je obolio od jako teÅ”ke i rijetke bolesti Guillain Barreovog sindroma, koÅ”arkaÅ”i s podruĆØja opƦine ƈitluk odluĆØili su organizirati akciju kako bi se aktivno ukljuĆØili u prikupljanje sredstava potrebnih za lijeĆØenje teÅ”ke bolesti koja izaziva paralizu miÅ”iƦa cijelog tijela.
 
Ivan Dodig: Ovo nije konaĆØan oproÅ”taj
Četvrtak, 22 Prosinac 2016
Uzorak SlikeDugogodiÅ”nji hrvatski teniski reprezentativac, jedan od najboljih igraĆØa u paru na svijetu 31-godiÅ”nji Ivan Dodig objavio je kako neko vrijeme neƦe igrati u Davis Cupu. Dodig je u paru s Marinom ƈiliƦem u finalu Davis Cupa pobijedio argentinski par, ali to nažalost nije bilo dovoljno za osvajanje naslova. MeĆ°ugorac je u studenom promijenio svog partnera u paru pa Ʀe tako u novoj sezoni umjesto s Marcelom Melom igrati sa Å panjolcem Marcelom Granollersom.
 
NaÅ” Hajduk: U 48 dana za dionice donirano 4.43 mil. kn!
Četvrtak, 22 Prosinac 2016
Uzorak SlikeU akciji "Ili jesmo ili nismo" prikupljeno je ukupno 4,43 milijuna kuna, a na treƦem dresu u sljedeƦoj sezoni naƦi Ʀe se 2.200x donatora koji su sudjelovali s 1.911 i viÅ”e kuna. U manje od 50 dana, koliko je akcija trajala, prikupljen je i izvan hrvatskih okvira ogroman iznos donacija. Njime je pokrivena ĆØitava godiÅ”nja rata koju Udruga plaƦa za steĆØenih 24,53% dionica HNK Hajduk Split Å”.d.d. Na danaÅ”njoj press konferenciji, predstavnici Udruge prezentirali su detalje o samom projektu, zahvalili svima koji su pridonijeli uspjehu i dotaknuli se rekordne godine kada je u pitanju ĆØlanstvo Kluba.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 73 - 80 od 2711