Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Odigran III Memorijalni turnir ā€žTomo KrasiƦā€œ
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

U spomen na svog pokojnog sportskog direktora Tomu KrasiƦa, istaknutog sportskog djelatnika koji je preminuo u kolovozu 2013. godine, Ženski hercegovaĆØki koÅ”arkaÅ”ku klub Brotnjo '94 organizirao je juĆØer u ƈitluku memorijalni koÅ”arkaÅ”ki turnir. Uz domaƦu momĆØad na III Memorijalnom turniru ā€žTomo KrasiƦā€œ nastupile su momĆØadi ŽKK Zrinjski 2010, HŽKK Rama i ŽKK Konjic.
 
PoĆØinje isplata mirovina za sijeĆØanj
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas na podruĆØju Federacije BiH poĆØinje isplata mirovina za mjesec sijeĆØanj. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti Ʀe obraĆØunate i isplaƦene prema koeficijentu 1,816, Å”to znaĆØi da iznosi najniže, zajamĆØene i najviÅ”e mirovine ostaju nepromijenjeni.
 
Brotnjo ostvarilo uvjerljivu pobjedu u Nevesinju
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017

Uzorak Slike

MomĆØad MNK Brotnjo Premier SK sinoƦ je na gostovanju u Nevesinju naigrala domaƦu istoimenu ekipu s 4:2 u prvom kolu lige za opstanak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 
Novo ĆØudo pokraj MeĆ°ugorja: Mladi Hercegovci o kojima govori koÅ”arkaÅ”ki svijet
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

Kad je Ivan podizao obiteljski krov nad glavom, rekao je svojoj ĆØeljadi i majstorima da se on u svojoj kuƦi neƦe saginjati. Ne zato Å”to bi taj Hercegovac gledao svijet svisoka, kako njegove zemljake katkad znaju zavidno opisivati, nego su ljudi naprosto izrasli...

 
AK Brotnjo: Marija IvakoviƦ juniorska prvakinja Hrvatske u troskoku
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

JuĆØer je u organizacijski Atletskog kluba Kvarener u Rijeci održano državno dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke na kojemu su nastupili i ĆØlanovi Atletskog kluba Brotnjo iz ƈitluka.

 
PoĆØinje proljetni dio prvenstva: MNK Brotnjo Premier SK gostuje kod KMF Nevesinje
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

Ovoga vikenda poĆØinje proljetni dio prvenstva Premijer futsal lige BiH, koji je sukladno Propozicijama u nastavku natjecanja podijeljena na ā€žLigu za prvakaā€œ i Ligu za opstanakā€œ.

 
Zubac: Pozove li me Aco PetroviƦ odmah Ʀu se odazvati, dolazi vrijeme nas mladih
Petak, 03 Veljača 2017
Uzorak Slike

Ivica Zubac dao je svoj prvi intervju otkako je preselio u redove legendarnih LA Lakersa. Za Sportske Novosti iznio je svoje dojmove koje je prikupio 'preko bare'. Prilagodbu Ivici Zupcu olakÅ”ava i to Å”to se ĆØesto susreƦe s Hrvatima, do sada je vidio svu petoricu preostalih naÅ”ih NBA igraĆØa.
 
TreƦi Memorijalni turnir ā€žTomo KrasiƦā€œ 5. veljaĆØe u ƈitluku
Srijeda, 01 Veljača 2017
Uzorak Slike

TreƦi memorijalni turnir za koÅ”arkaÅ”ice koji nosi ime istaknutog sportskog djelatnika i sportskog direktora ŽHKK Brotnjo '94, pokojnog Tome KrasiƦa održat Ʀe se 5. veljaĆØe u Gradskoj sportskoj dvorani ƈitluk.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 2711