Kontakt: Ova email adresa je zatiena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuili Javascript
Odigran III Memorijalni turnir „Tomo Krasiæ“
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

U spomen na svog pokojnog sportskog direktora Tomu Krasiæa, istaknutog sportskog djelatnika koji je preminuo u kolovozu 2013. godine, Ženski hercegovaèki košarkašku klub Brotnjo '94 organizirao je juèer u Èitluku memorijalni košarkaški turnir. Uz domaæu momèad na III Memorijalnom turniru „Tomo Krasiæ“ nastupile su momèadi ŽKK Zrinjski 2010, HŽKK Rama i ŽKK Konjic.
 
Poèinje isplata mirovina za sijeèanj
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas na podruèju Federacije BiH poèinje isplata mirovina za mjesec sijeèanj. Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti æe obraèunate i isplaæene prema koeficijentu 1,816, što znaèi da iznosi najniže, zajamèene i najviše mirovine ostaju nepromijenjeni.
 
Brotnjo ostvarilo uvjerljivu pobjedu u Nevesinju
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017

Uzorak Slike

Momèad MNK Brotnjo Premier SK sinoæ je na gostovanju u Nevesinju naigrala domaæu istoimenu ekipu s 4:2 u prvom kolu lige za opstanak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 
Novo èudo pokraj Meðugorja: Mladi Hercegovci o kojima govori košarkaški svijet
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

Kad je Ivan podizao obiteljski krov nad glavom, rekao je svojoj èeljadi i majstorima da se on u svojoj kuæi neæe saginjati. Ne zato što bi taj Hercegovac gledao svijet svisoka, kako njegove zemljake katkad znaju zavidno opisivati, nego su ljudi naprosto izrasli...

 
AK Brotnjo: Marija Ivakoviæ juniorska prvakinja Hrvatske u troskoku
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

Juèer je u organizacijski Atletskog kluba Kvarener u Rijeci održano državno dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke na kojemu su nastupili i èlanovi Atletskog kluba Brotnjo iz Èitluka.

 
Poèinje proljetni dio prvenstva: MNK Brotnjo Premier SK gostuje kod KMF Nevesinje
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

Ovoga vikenda poèinje proljetni dio prvenstva Premijer futsal lige BiH, koji je sukladno Propozicijama u nastavku natjecanja podijeljena na „Ligu za prvaka“ i Ligu za opstanak“.

 
Zubac: Pozove li me Aco Petroviæ odmah æu se odazvati, dolazi vrijeme nas mladih
Petak, 03 Veljača 2017
Uzorak Slike

Ivica Zubac dao je svoj prvi intervju otkako je preselio u redove legendarnih LA Lakersa. Za Sportske Novosti iznio je svoje dojmove koje je prikupio 'preko bare'. Prilagodbu Ivici Zupcu olakšava i to što se èesto susreæe s Hrvatima, do sada je vidio svu petoricu preostalih naših NBA igraèa.
 
Treæi Memorijalni turnir „Tomo Krasiæ“ 5. veljaèe u Èitluku
Srijeda, 01 Veljača 2017
Uzorak Slike

Treæi memorijalni turnir za košarkašice koji nosi ime istaknutog sportskog djelatnika i sportskog direktora ŽHKK Brotnjo '94, pokojnog Tome Krasiæa održat æe se 5. veljaèe u Gradskoj sportskoj dvorani Èitluk.
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 2711