Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Damir Beljo nokautom u 2. rundi obilježio povratak u ring
Nedjelja, 12 Veljača 2017
Uzorak Slike

Damir Beljo, jedan od najboljih boksaĆØa danaÅ”njice, sinoƦ je u njemaĆØkom Dusseldorfu nokautom u drugoj rundi pobijedio Rumunja Mihaila Macoveija
 
Ivica Zubac: Bez Kristinine kuhinje ne bih izdržao NBA ritam
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Hrvatski koÅ”arkaÅ” s ameriĆØkom adresom Ivica Zubac i njegova djevojka Kristina PriÅ”ĆØ otkrili su kako izgleda njihov život udvoje daleko od najbližih.
 
FOTO: Marija SuŔac i Marin Šego proglaŔeni najboljim sportaŔima u seniorskoj konkurenciji
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

U organizaciji Å portskog saveza Brotnja juĆØer je u ĆØitluĆØkom hotelu Brotnjo održana sveĆØanost proglaÅ”enja najboljih sportaÅ”a opƦine ƈitluk za 2016. godinu. Za najbolju sportaÅ”icu seniorku opƦine ƈitluk u protekloj godini proglaÅ”ena je Marija SuÅ”ac (SKK Neretva), dok je za najboljeg sportaÅ”a seniora proglaÅ”en rukometni vratar Marin Å ego.
 
MeĆ°unarodni sajam sporta, fitnessa i zdravlja ā€œAdria fitā€ 1. i 2. travnja u Herceg Etno-selu
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Lazar Angelov, najtraženiji fitness model i online trener danaÅ”njice dolazi u BiH kao veleposlanik, specijalni gost i zaÅ”titno lice prvog meĆ°unarodnog sajma sporta, fitnessa i zdravlja u regiji - ADRIA FIT, koji Ʀe se održati 1. i 2. travnja u kompleksu Etno sela Herceg u MeĆ°ugorju ā€“ javlja FENA.
 
VIDEO: Ivica Zubac briljirao u Madison Square Gardenu
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

Ivica Zubac nastavlja sa sjajnim partijama u svojoj debitantskoj NBA sezoni. 19-godiÅ”nji hrvatski koÅ”arkaÅ” gostovao je sa svojim LA Lakersa u Madison Square Gardenu, i bio jedan od boljih igraĆØa u pobjedi nad New York Knickima 121:107.

 
U ĆØetvrtak sveĆØanost proglaÅ”enja sportaÅ”a OpƦine ƈitluk za 2016.
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

Å portski savez Brotnja organizira sveĆØanost proglaÅ”enja sportaÅ”a OpƦine ƈitluk za 2016. godinu, koja Ʀe se održat u Hotelu Brotnjo u ĆØetvrtak 9. veljaĆØe 2017. godine s poĆØetkom u 14 sati.

 
OdliĆØan vikend za Karate klub Hercegovina ƈitluk (Croherc)
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Protekli vikend bio je odliĆØan za karataÅ”e karate kluba Hercegovina ƈitluk (CROHERC). U subotu je u Samoboru održan redovni sabor hrvatskog karate saveza na kojem su dodjeljena priznanja za uspjeh u 2016 godini.
 
Brojna priznanja za ĆØlanove i Karate klub Hercegovina-Zagreb
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017

Uzorak Slike

Na redovitom Saboru Hrvatskog karate saveza održanog 3. veljaĆØe 2016. godine u Samoboru proglaÅ”eni su najbolji karataÅ”i. Priznanje za izuzetan trenerski doprinos u ostvarivanju meĆ°unarodnih rezultat pripalo je Danijelu VuĆØiƦu treneru Karate kluba Hercegovina-Zagreb.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 2711