Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Prezentiranje projekta DPUmH „REKONSTRUKCIJA I DESTRUKCIJA“
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Jednogodišnji rad na projektu Društva povjesničara umjetnosti Hercegovine (DPUmH), javnosti će biti prezentiran izložbom pod nazivom „(Re)konstrukcija i destrukcija“.

 
Večeras donatorska večer s aukcijom slika za Udrugu „fra Slavko Barbarić“ Međugorje
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem „Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti?“, koji će održava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga člana Predsjedništva BiH prof. dr. sc. Dragana Čovića, večeras će se održat i donatorska večer s aukcijom slika živućih hrvatskih umjetnika.
 
Od Izeta do Bobetka: Proslavljeni hrvatski glumac Mustafa Nadarević u "Generalu"
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Zadarski Forum danas se vratio u 1992. godinu, a ispred Crkve svetog Donata snimala se jedna od ključnih scena filma "General" redatelja Antuna Vrdoljaka, u kojoj general Janko Bobetko daje savjete generalu Anti Gotovini.

 
Najavljujemo: Samostalna izložba fra Tihomira Bazine 21. ožujka u Čitluku
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izložbe ‘Početak’ akademskoga grafičara fra Tihomira Bazine, održat će se u utorak, 21. ožujka u 19:30 sati, u Galeriji klub Matice hrvatske u Čitluku.

 
HT ERONET od prvoga dana uz Matičino Proljeće
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeće 2017. – 19. dani Matice hrvatske počinju u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače. HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor ove kulturne manifestacije, koja je odavna nadišla granice BiH.

 
Kazališna predstava „Učiteljice“ u petak pred travničkom publikom
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Dramska sekcija HKUD-a Didak iz Gradnića sutra, 10. ožujka 2017. godine, s početkom u 19 sati u Katoličkom školskom centru fra Petar Barbarić u Travniku nastupit će sa svojom proslavljenom kazališnom predstavom „Učiteljice“, za koju je tekst napisao profesor dramaturgije Dragan Komadina, a čiju režiju potpisuje glumac HNK Mostar Robert Pehar.
 
Objavljen 28. broj dječjeg lista „Cvrčak“
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Dječji list „Cvrčak“ u 28. broju, tiskanom ovih dana, donosi osvrte na brojna događanja u osnovnim školama na području općine Čitluk, kao i školama čapljinske općine.
 
Donatorska večer s aukcijom slika za Udrugu “fra Slavko Barbarić” iz Međugorja
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem „Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti?“, koji će se održati 16. i 17. ožujka 2017. godine u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga člana Predsjedništva BiH prof. dr. sc. Dragana Čovića, održat će se i donatorska večer s aukcijom slika živućih hrvatskih umjetnika.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 931