Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Prezentiranje projekta DPUmH ā€žREKONSTRUKCIJA I DESTRUKCIJAā€œ
Četvrtak, 16 Ožujak 2017

Uzorak Slike

JednogodiÅ”nji rad na projektu DruÅ”tva povjesniĆØara umjetnosti Hercegovine (DPUmH), javnosti Ʀe biti prezentiran izložbom pod nazivom ā€ž(Re)konstrukcija i destrukcijaā€œ.

 
VeĆØeras donatorska veĆØer s aukcijom slika za Udrugu ā€žfra Slavko BarbariƦā€œ MeĆ°ugorje
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-struĆØnog skupa s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati BiH ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ, koji Ʀe održava u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH prof. dr. sc. Dragana ƈoviƦa, veĆØeras Ʀe se održat i donatorska veĆØer s aukcijom slika živuƦih hrvatskih umjetnika.
 
Od Izeta do Bobetka: Proslavljeni hrvatski glumac Mustafa NadareviƦ u "Generalu"
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Zadarski Forum danas se vratio u 1992. godinu, a ispred Crkve svetog Donata snimala se jedna od kljuĆØnih scena filma "General" redatelja Antuna Vrdoljaka, u kojoj general Janko Bobetko daje savjete generalu Anti Gotovini.

 
Najavljujemo: Samostalna izložba fra Tihomira Bazine 21. ožujka u ƈitluku
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izložbe ā€˜PoĆØetakā€™ akademskoga grafiĆØara fra Tihomira Bazine, održat Ʀe se u utorak, 21. ožujka u 19:30 sati, u Galeriji klub Matice hrvatske u ƈitluku.

 
HT ERONET od prvoga dana uz MatiĆØino ProljeƦe
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeƦe 2017. ā€“ 19. dani Matice hrvatske poĆØinju u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu Hercega Stjepana KosaĆØe. HT ERONET i ove je godine ponosni generalni sponzor ove kulturne manifestacije, koja je odavna nadiÅ”la granice BiH.

 
KazaliÅ”na predstava ā€žUĆØiteljiceā€œ u petak pred travniĆØkom publikom
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Dramska sekcija HKUD-a Didak iz GradniƦa sutra, 10. ožujka 2017. godine, s poĆØetkom u 19 sati u KatoliĆØkom Å”kolskom centru fra Petar BarbariƦ u Travniku nastupit Ʀe sa svojom proslavljenom kazaliÅ”nom predstavom ā€žUĆØiteljiceā€œ, za koju je tekst napisao profesor dramaturgije Dragan Komadina, a ĆØiju režiju potpisuje glumac HNK Mostar Robert Pehar.
 
Objavljen 28. broj djeĆØjeg lista ā€žCvrĆØakā€œ
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

DjeĆØji list ā€žCvrĆØakā€œ u 28. broju, tiskanom ovih dana, donosi osvrte na brojna dogaĆ°anja u osnovnim Å”kolama na podruĆØju opƦine ƈitluk, kao i Å”kolama ĆØapljinske opƦine.
 
Donatorska veĆØer s aukcijom slika za Udrugu ā€œfra Slavko BarbariƦā€ iz MeĆ°ugorja
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

U okviru programa znanstveno-struĆØnog skupa s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati BiH ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ, koji Ʀe se održati 16. i 17. ožujka 2017. godine u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskoga ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH prof. dr. sc. Dragana ƈoviƦa, održat Ʀe se i donatorska veĆØer s aukcijom slika živuƦih hrvatskih umjetnika.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 931