Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Mostarsko proljeće 2017: Večeras u Kosači književno druženje s Julijanom Matanović
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U sklopu kulturne manifestacije Mostarsko proljeće 2017. - XIX. Dani Matice hrvatske Mostar, večeras će s početkom u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine - Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače biti upriličeno književno druženje s jednom od najprodavanijih hrvatskih književnicom Julijanom Matanović.

 
HT Eronet uz Dane Matice hrvatske
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Svečanošću u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače otvoreno je Mostarsko proljeće koje se ove godine odvija pod visokim pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, a generalni je sponzor manifestacije HT ERONET.
 
U galeriji OMH Čitluk otvorena izložba radova fra Tihomira Bazine
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Tradicionalna kulturna manifestacija „Uskrs s Maticom u Brotnju“ započela je sinoć otvorenjem izložbe radova fra Tihomira Bazine, čiji ciklus od četrnaest radova nosi simboličan naziv „Početak“. 
 
FOTO: Otvorena izložba (Re)konstrukcija i destrukcija
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. ožujka u Galeriji kraljice Katarine Kosača u Mostaru službeno je otvorena  izložba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji članova Društva povjesničara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
Večeras izložba akademskog grafičara fra Tihomira Bazine
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Otvorenje izložbe ‘Početak’ akademskoga grafičara fra Tihomira Bazine, održat će se večeras  u 19:30 sati u Galeriji klub Matice hrvatske u Čitluku.

 
Otvaranje Mostarskog proljeća 2017. – XIX. dana Matice hrvatske
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostarsko proljeće 2017. – XIX. Dani Matice hrvatske, bit će otvoreni u utorak, 21. ožujka, u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače. Izravni prijenos počinje već od 18 sati na BHRT-u, a protokol svečanog otvaranja od 18.20, kada će se kamere BHRT-a uključiti na veliku pozornicu Kosače.

 
OGŠ Brotnjo Čitluk domaćin federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Osnovna glazbena škola Brotnjo iz Čitluka od 24. do 27. travnja bit će domaćin 20. otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe - Čitluk 2017, prenosi FENA.

 
Matica hrvatska: U Galeriji sv. Ante predstavljene knjige, godišnjak i izložba fotografija
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Povodom 175. obljetnice osnutka Matice hrvatske, ogranci Matice hrvatske u Čitluku, Grudama, Posušju i Sarajevu u Galeriji sv. Ante na Bistriku upriličeno je predstavljanje knjiga književnika Mate Grbavca i Slave Antina Bago objavljenih u nakladi Ogranka Matice hrvatske u Čitluku, desetog broja Godišnjaka Ogranka Matice hrvatske u Grudama  i otvaranje izložbe fotografija Ljube Kovača „Divota krajolika hercegovačkog“.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 931