Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
SPARK Tech Meetup #4 - Design Edition
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SPARK organizira ĆØetvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo ĆØetiri puta godiÅ”nje, a cilj je da neformalnim druženjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a možda dogovore i neku novu suradnju.
 
Dva hotela iz MeĆ°ugorja meĆ°u 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Prema jednoj od najpopularnijih turistiĆØkih web stranica na svijetu TripAdvisoru, ĆØak dva hotela iz MeĆ°ugorja prema ocjenama posjetitelja nalaze se meĆ°u 10 najboljih u BiH.

 
Glasoviti parfem Chanel No. 5, imao eteriĆØno ulje od smilja iz Buhova
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

ā€œSmiljomanijaā€, koja veƦ dulje vrijeme trese Hercegovinu, nije zaobiÅ”la ni Å”irokobrijeÅ”ko selo Buhovo. UnatoĆØ problemima koji su se pojavili, najprije s otkupnom cijenom, a zatim i blokadom otkupa zbog prezasiƦenosti destilerija, smilje je i dalje top tema u cijeloj Hercegovini, piÅ”e VeĆØernji list BiH.

 
Žilavka Barrique i Blatina de Broto Vinarije ƈitluk pobjednici u svojim kategorijama
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ocjenjivanje kvalitete vina na Sajmu Mostar bez pretjerivanja predstavlja jednu od najrelevantnijih manifestacija ovog karaktera na prostorima Bosne i Hercegovine, i doista bi vrijedilo napora istu oĆØuvati i razvijati i u buduƦe.
 
HT ERONET generalni sponzor meưunarodne kulturne manifestacije Mostarsko proljeƦe
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U petak, 10. ožujka u 11 sati, u upravnoj zgradi HT ERONET-a (Kneza Branimira bb), bit Ʀe upriliĆØeno sveĆØano potpisivanje Ugovora o generalnom sponzorstvu izmeĆ°u HT ERONET-a i Matice hrvatske Mostar nad meĆ°unarodnom kulturnom manifestacijom Mostarsko proljeƦe ā€“ Dani Matice hrvatske.
 
Inovativna marketinÅ”ka dostignuƦa u e-turizmu uskoro u Mostaru
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U organizaciji Udruge za turizam, ekologiju i kulturu KulTurist iz Mostara 24. i 25. ožujka u hotelu City Mostar bit Ʀe održana radionica Napredni internet marketing u turizmu.

 
ā€œBroƦanska kaduljaā€ ƈitluk pristupila Savezu udruga pĆØelara HercegovaĆØko-neretvanske županije
Srijeda, 08 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak, 6. ožujka, u prostorijama laboratorija za med Agronomskog i prehrambeno-tehnoloÅ”kog fakulteta u RodoĆØu održana je osnivaĆØka skupÅ”tina Saveza udruga pĆØelara u HercegovaĆØko-neretvanskoj županiji.

 
Najbrži i najpovoljniji prijenos novca u regiji
Utorak, 07 Ožujak 2017
Uzorak Slike
Hrvatska poÅ”ta Mostar uvela je novu uslugu slanja i primanja novca PostNet uputnicom. Novac poslan PostNet uputnicom bit Ʀe isplaƦen primatelju u roku od 25 minuta unutar Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 850