Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
SPARK Tech Meetup #4 - Design Edition
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SPARK organizira četvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo četiri puta godišnje, a cilj je da neformalnim druženjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a možda dogovore i neku novu suradnju.
 
Dva hotela iz Međugorja među 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Prema jednoj od najpopularnijih turističkih web stranica na svijetu TripAdvisoru, čak dva hotela iz Međugorja prema ocjenama posjetitelja nalaze se među 10 najboljih u BiH.

 
Glasoviti parfem Chanel No. 5, imao eterično ulje od smilja iz Buhova
Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Uzorak Slike

“Smiljomanija”, koja već dulje vrijeme trese Hercegovinu, nije zaobišla ni širokobriješko selo Buhovo. Unatoč problemima koji su se pojavili, najprije s otkupnom cijenom, a zatim i blokadom otkupa zbog prezasićenosti destilerija, smilje je i dalje top tema u cijeloj Hercegovini, piše Večernji list BiH.

 
Žilavka Barrique i Blatina de Broto Vinarije Čitluk pobjednici u svojim kategorijama
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ocjenjivanje kvalitete vina na Sajmu Mostar bez pretjerivanja predstavlja jednu od najrelevantnijih manifestacija ovog karaktera na prostorima Bosne i Hercegovine, i doista bi vrijedilo napora istu očuvati i razvijati i u buduće.
 
HT ERONET generalni sponzor međunarodne kulturne manifestacije Mostarsko proljeće
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U petak, 10. ožujka u 11 sati, u upravnoj zgradi HT ERONET-a (Kneza Branimira bb), bit će upriličeno svečano potpisivanje Ugovora o generalnom sponzorstvu između HT ERONET-a i Matice hrvatske Mostar nad međunarodnom kulturnom manifestacijom Mostarsko proljeće – Dani Matice hrvatske.
 
Inovativna marketinška dostignuća u e-turizmu uskoro u Mostaru
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U organizaciji Udruge za turizam, ekologiju i kulturu KulTurist iz Mostara 24. i 25. ožujka u hotelu City Mostar bit će održana radionica Napredni internet marketing u turizmu.

 
“Broćanska kadulja” Čitluk pristupila Savezu udruga pčelara Hercegovačko-neretvanske županije
Srijeda, 08 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak, 6. ožujka, u prostorijama laboratorija za med Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Rodoču održana je osnivačka skupština Saveza udruga pčelara u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

 
Najbrži i najpovoljniji prijenos novca u regiji
Utorak, 07 Ožujak 2017
Uzorak Slike
Hrvatska pošta Mostar uvela je novu uslugu slanja i primanja novca PostNet uputnicom. Novac poslan PostNet uputnicom bit će isplaćen primatelju u roku od 25 minuta unutar Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 850