Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
SPARK Tech Meetup #4 - Design Edition
Utorak, 14 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

SPARK organizira ├Ęetvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo ├Ęetiri puta godi┼ínje, a cilj je da neformalnim dru┼żenjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a mo┼żda dogovore i neku novu suradnju.
 
Dva hotela iz Me├░ugorja me├░u 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru
Nedjelja, 12 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Prema jednoj od najpopularnijih turisti├Ękih web stranica na svijetu TripAdvisoru, ├Ęak dva hotela iz Me├░ugorja prema ocjenama posjetitelja nalaze se me├░u 10 najboljih u BiH.

 
Glasoviti parfem Chanel No. 5, imao eteri├Ęno ulje od smilja iz Buhova
Nedjelja, 12 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

ÔÇťSmiljomanijaÔÇŁ, koja ve├Ž dulje vrijeme trese Hercegovinu, nije zaobi┼íla ni ┼íirokobrije┼íko selo Buhovo. Unato├Ę problemima koji su se pojavili, najprije s otkupnom cijenom, a zatim i blokadom otkupa zbog prezasi├Ženosti destilerija, smilje je i dalje top tema u cijeloj Hercegovini, pi┼íe Ve├Ęernji list BiH.

 
┼Żilavka Barrique i Blatina de Broto Vinarije ├łitluk pobjednici u svojim kategorijama
Petak, 10 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ocjenjivanje kvalitete vina na Sajmu Mostar bez pretjerivanja predstavlja jednu od najrelevantnijih manifestacija ovog karaktera na prostorima Bosne i Hercegovine, i doista bi vrijedilo napora istu o├Ęuvati i razvijati i u budu├Že.
 
HT ERONET generalni sponzor me├░unarodne kulturne manifestacije Mostarsko prolje├Že
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U petak, 10. o┼żujka u 11 sati, u upravnoj zgradi HT ERONET-a (Kneza Branimira bb), bit ├Že uprili├Ęeno sve├Ęano potpisivanje Ugovora o generalnom sponzorstvu izme├░u HT ERONET-a i Matice hrvatske Mostar nad me├░unarodnom kulturnom manifestacijom Mostarsko prolje├Že ÔÇô Dani Matice hrvatske.
 
Inovativna marketin┼íka dostignu├Ža u e-turizmu uskoro u Mostaru
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U organizaciji Udruge za turizam, ekologiju i kulturu KulTurist iz Mostara 24. i 25. o┼żujka u hotelu City Mostar bit ├Že odr┼żana radionica Napredni internet marketing u turizmu.

 
ÔÇťBro├Žanska kaduljaÔÇŁ ├łitluk pristupila Savezu udruga p├Ęelara Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije
Srijeda, 08 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak, 6. o┼żujka, u prostorijama laboratorija za med Agronomskog i prehrambeno-tehnolo┼íkog fakulteta u Rodo├Ęu odr┼żana je osniva├Ęka skup┼ítina Saveza udruga p├Ęelara u Hercegova├Ęko-neretvanskoj ┼żupaniji.

 
Najbr┼żi i najpovoljniji prijenos novca u regiji
Utorak, 07 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike
Hrvatska po┼íta Mostar uvela je novu uslugu slanja i primanja novca PostNet uputnicom. Novac poslan PostNet uputnicom bit ├Že ispla├Žen primatelju u roku od 25 minuta unutar Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 850