Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
U ZraĆØnu luku Mostar stižu niskotarifni prijevoznici: Uspostavlja se zraĆØna veza s NjemaĆØkom!
Petak, 30 Prosinac 2016
Uzorak Slike

Odluka Vlade HercegovaĆØko-neretvanske županije da u 2017. godini subvencionira rad ZraĆØne luke Mostar s 300.000 maraka otvorila je Å”irom vrata za dolazak stranih zrakoplovnih kompanija u Hercegovinu.
 
GradonaĆØelnikova svojeglavost ljude ostavlja bez posla: Premier zatvara poslovnice u Zenici
Četvrtak, 29 Prosinac 2016
Uzorak SlikeDanas je Gradsko vijeƦe Grada Zenica usvojilo ā€œPrijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim taksamaā€. Time su komunalne takse za kladionice u Zenici poveƦane na ĆØak do 50.000 KM godiÅ”nje po uplatnom mjestu, Å”to znaĆØi da Ʀe poslovanje na podruĆØju Zenice ubuduƦe biti nemoguƦe. Stoga Vas, nažalost, moramo obavijestiti kako Ʀe Premier kladionica u narednom razdoblju biti primorana pristupiti zatvaranju poslovnica u Zenici ā€“ objavljeno je na facebook grupi ā€žSpasimo naÅ”a radna mjesta ā€“ Sportska kladionica Premierā€œ.
 
FOTO: Održan tradicionalni blagdanski domjenak za zaposlenike HT ERONET-a
Četvrtak, 22 Prosinac 2016
Uzorak SlikeU hotelu Mepas u Mostaru prireĆ°en je tradicionalni blagdanski domjenak za zaposlenike HT ERONET-a. NazoĆØnima se obratio predsjednik Uprave Vilim Primorac koji je, izmeĆ°u ostaloga, istaknuo: ā€žOno Å”to je, prije svega, cilj ove Uprave i na ĆØemu Ʀemo inzistirati, a Å”to stalno istiĆØem u svojim obraƦanjima u posljednje vrijeme, jest stabilizacija poslovanja, smanjivanje troÅ”kova, razvoj novih usluga...
 
Nokia se vratila: Model 150 bez punjenja može izdržati mjesec dana, a koŔta 30-ak $
Četvrtak, 15 Prosinac 2016
Uzorak SlikeDok ĆØekamo dolazak pametnih Nokija s Androidom, njihovi vlasnici iz HMD Globala predstavili su ovaj tjedan prvi novi telefon - Nokiju 150 koji dolazi u Single i Dual SIM varijantama, a iako se radi o obiĆØnom mobitelu ima svojih aduta. Jedan od njih je cijena od samo 26 dolara (prije poreza). Telefon dolazi s 2,4-inĆØnim ekranom, VGA kamerom s bljeskalicom i baterijom koja u standby režimu može izdržati mjesec dana ili do 22 sata razgovora. 
 
FOTO: Rimac Concept One na SPARK Gadget Show-u
Četvrtak, 15 Prosinac 2016
IUzorak Slikeako se oĆØekivala veƦa posjeƦenost nego na ostalim dogaĆ°ajima, SPARK Gadget Show je i službeno najposjeƦeniji SPARK event dosad. Prostorije novootvorenog SPARK kafiƦa i parkinga su bile premale za sve zainteresirane posjetitelje.  NajveƦa atrakcija na showu je definitivno bilo elektriĆØno auto tvrtke Rimac - Concept One, pokraj kojeg su se posjetitelji stalno fotkali. Nažalost, nisu se mogli provozati u njemu, ali su zato ĆØetiri Tesle modela S i X stalno bile na cesti.

 
Kutija cigareta od rezanog duhana u prosjeku koŔta svega 0,50 KM!
Četvrtak, 15 Prosinac 2016
Uzorak SlikeDok se ovih dana, kao i svake od posljednjih nekoliko godina u ovom razdoblju, govori o poskupljenju cigareta, ā€œÅ¾uto zlatoā€ (duhan) vratilo se u modu. Ono Å”to je desetljeƦima prehranjivalo ljude u BiH, postalo je aktualna tema upravo kako je krenulo i poskupljenje cigareta unatrag nekoliko godina, ali tendencija rasta cijena cigareta koja traje dovela je do toga da se duhan ponovno uzgaja i da su ga brojni poĆØeli konzumirati upravo zbog cijene. Ovih dana rade se usporedbe cijena. Otprilike, od kilograma duhana, prema nekim izraĆØunima, može se napraviti od 800 do 1000 cigareta. 
 
HT ERONET Zimska bajka u KosaĆØi može poĆØeti
Srijeda, 14 Prosinac 2016
Uzorak SlikeSve je spremno za HT ERONET Zimsku bajku u KosaĆØi, u petak i subotu, 16. i 17. prosinca. Dvodnevni program koji je osigurao HT ERONET u suradnji s Hrvatskim domom Hercega Stjepana KosaĆØe, Mostarskim mažoretkinjama i Malim teatrom Mostar, predstavljen je na konferenciji za novinare. ā€žS osobitim zadovoljstvom najavljujem HT ERONET Zimsku bajku, koja Ʀe, u petak i subotu, KosaĆØi donijeti pregrÅ”t plesa, glazbe, zabave, veselja i, nadam se, nasmijeÅ”enih i zadovoljnih lica onih najmlaĆ°ih. Pripremamo radionice za djecu, projekciju blagdanskih animiranih filmova, kiƦenje božiƦnog bora, bit Ʀe tu kostimirani DJ i Djed BožiƦnjak s kojim Ʀe se djeĆØica moƦi fotkati.
 
Gorivo Ʀe do kraja tjedna poskupjeti za 5 feninga u FBiH
Srijeda, 14 Prosinac 2016

Uzorak SlikeGorivo na benzinskim crpkama u RS-u poskupjet Ʀe do kraja tjedna za najmanje pet feninga po litri, a nove cijene uvjetovao je rast vrijednosti nafte na svjetskom tržiÅ”tu. Cijena goriva, osim u RS-u, poveƦat Ʀe se i u FBiH, potvrdila je Lela Glibo iz Federalnog ministarstva trgovine. Cijena ā€œcrnog zlataā€ skoĆØila je veƦ jer su države koje nisu ĆØlanice Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEC) pristale smanjiti proizvodnju. Barel ā€œbrentā€ nafte u jednom trenutku prekjuĆØer je koÅ”tao 57,89 dolara, Å”to je bila njegova najviÅ”a vrijednost od srpnja 2015. godine, a potom je opao na 56,79 dolara, Å”to je i dalje poskupljenje za 4,5 posto za dan.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 65 - 72 od 850