Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Di su pare: Tvrtke iz HNŽ-a uplatile 575 milijuna KM u proračun FBiH!
Petak, 20 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Porezna uprava Federacije BiH /FBiH/ u prošloj godini naplatila je rekordnih 4,45 milijardi KM, što je za 8,51 posto ili 349 milijuna KM više nego 2015. godine. Direktor Porezne uprave FBiH Šerif Isović rekao je na konferenciji za novinare u Sarajevu da se, od ukupno naplaćenih javnih prihoda, 1,43 milijarde KM odnosi na izravne poreze.
 
Papirnato ili elektronski? Imamo pravo na izbor!
Četvrtak, 19 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Jeste li čuli za kampanju „Keep me posted EU“ i znate li što ona promovira? U posljednje vrijeme svjedoci smo prijelaza zvanog „print to digital“ odnosno „pismo u e-mail“.
 
Niske temperature i hladnoća neočekivani 'neprijatelji' smilja u Hercegovini
Srijeda, 18 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Nakon problema sa niskom otkupnom cijenom smilja, nemogućnosti otkupa te nakon ljetnog sušnog vremena koje je donijelo slabu jesensku berbu Hercegovački smiljari opet su u strahu za smilje. Zima i iznimno niske temperature sa velikim minusima nanose štetu smilju.

 
VIDEO Niske temperature uzele danak u biljnom i životinjskom svijetu
Utorak, 17 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Niske temperature i jaka bura odrazili su se i na biljni i na životinjski svijet. Zbog nevremena nastradale su mandarine i citrusi, dok su ptice zbog zaleđenih površina izgladnjele, pa je veliki dio njih promijenio stanište.

 
Turistička zajednica HNŽ-a na sajmu turizma u Beču
Nedjelja, 15 Siječanj 2017

Uzorak Slike

U Beču se od 12. do 15. siječnja 2017. godine održava turistički sajam za poslovnu i široku publiku “Ferien-Messe” s ukupno 850 izlagača iz 80 zemalja.

 
"Planuo" pelet: Proizvođači ne mogu zadovoljiti potražnju
Nedjelja, 15 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Peleta, energenta kojeg koristi sve više domaćinstava u Bosni i Hercegovini, u posljednjih nekoliko dana nema ni u trgovačkim centrima niti u tvornicama koje ga proizvode.

 
Tvrtka Mate Rimca i mostarski SPARK rade na novom proizvodu
Petak, 13 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Fleksibilno radno vrijeme, nagrade za napredak u učenju i radu, mogućnost relaksacije za vrijeme radnog vremena, pristojne i redovite plaće… sve ovo zaista zvuči kao rad u nekoj od najprestižnijih stranih tvrtki u najrazvijenijim zemljama svijeta. U Googleu možda?
 
Na području Vrgorca gradit će se druga po veličini zračna luka u Hrvatskoj?
Utorak, 10 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Prije nekoliko mjeseci Vrgorac je u tajnosti posjetila skupina investitora koji predstavljaju grupu stranih ulagača s područja Europe i šire. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 850