Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Di su pare: Tvrtke iz HNŽ-a uplatile 575 milijuna KM u proraĆØun FBiH!
Petak, 20 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Porezna uprava Federacije BiH /FBiH/ u proÅ”loj godini naplatila je rekordnih 4,45 milijardi KM, Å”to je za 8,51 posto ili 349 milijuna KM viÅ”e nego 2015. godine. Direktor Porezne uprave FBiH Å erif IsoviƦ rekao je na konferenciji za novinare u Sarajevu da se, od ukupno naplaƦenih javnih prihoda, 1,43 milijarde KM odnosi na izravne poreze.
 
Papirnato ili elektronski? Imamo pravo na izbor!
Četvrtak, 19 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Jeste li ĆØuli za kampanju ā€žKeep me posted EUā€œ i znate li Å”to ona promovira? U posljednje vrijeme svjedoci smo prijelaza zvanog ā€žprint to digitalā€œ odnosno ā€žpismo u e-mailā€œ.
 
Niske temperature i hladnoƦa neoĆØekivani 'neprijatelji' smilja u Hercegovini
Srijeda, 18 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Nakon problema sa niskom otkupnom cijenom smilja, nemoguƦnosti otkupa te nakon ljetnog suÅ”nog vremena koje je donijelo slabu jesensku berbu HercegovaĆØki smiljari opet su u strahu za smilje. Zima i iznimno niske temperature sa velikim minusima nanose Å”tetu smilju.

 
VIDEO Niske temperature uzele danak u biljnom i životinjskom svijetu
Utorak, 17 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Niske temperature i jaka bura odrazili su se i na biljni i na životinjski svijet. Zbog nevremena nastradale su mandarine i citrusi, dok su ptice zbog zaleĆ°enih povrÅ”ina izgladnjele, pa je veliki dio njih promijenio staniÅ”te.

 
TuristiĆØka zajednica HNŽ-a na sajmu turizma u BeĆØu
Nedjelja, 15 Siječanj 2017

Uzorak Slike

U BeĆØu se od 12. do 15. sijeĆØnja 2017. godine održava turistiĆØki sajam za poslovnu i Å”iroku publiku ā€œFerien-Messeā€ s ukupno 850 izlagaĆØa iz 80 zemalja.

 
"Planuo" pelet: ProizvoĆ°aĆØi ne mogu zadovoljiti potražnju
Nedjelja, 15 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Peleta, energenta kojeg koristi sve viÅ”e domaƦinstava u Bosni i Hercegovini, u posljednjih nekoliko dana nema ni u trgovaĆØkim centrima niti u tvornicama koje ga proizvode.

 
Tvrtka Mate Rimca i mostarski SPARK rade na novom proizvodu
Petak, 13 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Fleksibilno radno vrijeme, nagrade za napredak u uĆØenju i radu, moguƦnost relaksacije za vrijeme radnog vremena, pristojne i redovite plaƦeā€¦ sve ovo zaista zvuĆØi kao rad u nekoj od najprestižnijih stranih tvrtki u najrazvijenijim zemljama svijeta. U Googleu možda?
 
Na podruĆØju Vrgorca gradit Ʀe se druga po veliĆØini zraĆØna luka u Hrvatskoj?
Utorak, 10 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Prije nekoliko mjeseci Vrgorac je u tajnosti posjetila skupina investitora koji predstavljaju grupu stranih ulagaĆØa s podruĆØja Europe i Å”ire. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 850