Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Sve to ima zemlja ta: Hercegovinu ne čine samo kamen i krš...
Nedjelja, 29 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Hercegovina u zemljopisnom pogledu predstavlja kraško područje u kojem su smještena kraška polja i doline rijeka koje razbijaju kamenito sivilo i ukupan pejzaž. Ukupna površina područja iznosi 260.000 ha, od čega na poljoprivredne površine i šume - šikare otpada 202.798 ha ili 78 posto, piše Večernji list BiH.

 
Škola rezidbe voćaka i vinove loze: Prijave se zaprimaju do 1. veljače
Nedjelja, 29 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Šestu godinu za redom u organizaciji Federalnog agromediteranskog  zavoda (FAZ) u Mostaru održava se organizirana škola rezidbe voćaka i vinove loze. 

 
Je li je slučaj "Sport kluba” zreo za SIPA-u?
Petak, 27 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Slovenska policija pretresla je prostorije poznate slovenske televizijske kuće “POP TV” nakon istrage Konkurencijskog vijeća ove zemlje zbog umiješanosti u skandal s zloupotrebom položaja prema kablovskim operaterima!

 
Eurowing u Mostaru: Moguća uspostava stalne zračne linije Mostar - Stuttgart
Petak, 27 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predsjednik Vlade HNŽ-e dr. Nevenko Herceg, direktor međunarodne Zračne luke Mostar Marin Raspudić sa suradnicima, direktor BHANSA Davorin Primorac sa suradnicima, te predstavnici federalnog ministarstva prometa i komunikacija, u Gradskoj upravi Mostara održali su radni sastanak s predstavnikom niskotarifne kompanije Eurowing, Ivanom Orečom, menadžerom za mrežni razvoj za Jugoistočno Europu.
 
Brotis postao distributer tvornice Laticrete pa ugostio 60 arhitekata i inženjera iz cijelog svijeta
Četvrtak, 26 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Početkom ove godine tvrtka Brotis d.o.o. iz Čitluka postala je ekskluzivni distributer tvornice Laticrete, poznatog američkog proizvođača podnih materijala. 
 
Projekt SPARKreators - donacija 500 robota osnovnim školama u BiH
Četvrtak, 26 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Danas je teško zamisliti bilo kakav poslovni smjer koji ne zahtjeva osobu koja zna programirati. U dobu smo zlatne groznice za programerima. Programiranje je svuda oko nas. Zašto ne početi s edukacijom u najmlađoj dobi? Programiranje nije više samo za osobe koje su završile informatički fakultet - danas osnovnoškolci također mogu naučiti programirati. 

 
U Hercegovini posađeno skoro 30 milijuna sadnica smilja, pad otkupne cijene već na ljeto?
Srijeda, 25 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Cijena od pet maraka po kilogramu smilja, koja je privukla brojne male poljoprivrednike, ali i velike investitore u Hercegovini da uđu u ovaj posao, odlazi u prošlost.

 
Odaberite najbolju vinariju s turističkog aspekta u regiji: U konkurenciji Brkić iz Čitluka!
Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Bijeli grozd je nagrada za najbolji vinski podrum s turističkog aspekta, a utemeljila ju je 2012. godine udruga za kulturu stola G.E.T., koja se bavi promicanjem eno-gastronomije i razvojem eno-gastro turizma.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 850