Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Sve to ima zemlja ta: Hercegovinu ne ĆØine samo kamen i krÅ”...
Nedjelja, 29 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Hercegovina u zemljopisnom pogledu predstavlja kraÅ”ko podruĆØje u kojem su smjeÅ”tena kraÅ”ka polja i doline rijeka koje razbijaju kamenito sivilo i ukupan pejzaž. Ukupna povrÅ”ina podruĆØja iznosi 260.000 ha, od ĆØega na poljoprivredne povrÅ”ine i Å”ume - Å”ikare otpada 202.798 ha ili 78 posto, piÅ”e VeĆØernji list BiH.

 
Å kola rezidbe voƦaka i vinove loze: Prijave se zaprimaju do 1. veljaĆØe
Nedjelja, 29 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Å estu godinu za redom u organizaciji Federalnog agromediteranskog  zavoda (FAZ) u Mostaru održava se organizirana Å”kola rezidbe voƦaka i vinove loze. 

 
Je li je sluĆØaj "Sport klubaā€ zreo za SIPA-u?
Petak, 27 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Slovenska policija pretresla je prostorije poznate slovenske televizijske kuƦe ā€œPOP TVā€ nakon istrage Konkurencijskog vijeƦa ove zemlje zbog umijeÅ”anosti u skandal s zloupotrebom položaja prema kablovskim operaterima!

 
Eurowing u Mostaru: MoguƦa uspostava stalne zraĆØne linije Mostar - Stuttgart
Petak, 27 Siječanj 2017
Uzorak Slike

GradonaĆØelnik Mostara Ljubo BeÅ”liƦ, predsjednik Vlade HNŽ-e dr. Nevenko Herceg, direktor meĆ°unarodne ZraĆØne luke Mostar Marin RaspudiƦ sa suradnicima, direktor BHANSA Davorin Primorac sa suradnicima, te predstavnici federalnog ministarstva prometa i komunikacija, u Gradskoj upravi Mostara održali su radni sastanak s predstavnikom niskotarifne kompanije Eurowing, Ivanom OreĆØom, menadžerom za mrežni razvoj za JugoistoĆØno Europu.
 
Brotis postao distributer tvornice Laticrete pa ugostio 60 arhitekata i inženjera iz cijelog svijeta
Četvrtak, 26 Siječanj 2017
Uzorak Slike

PoĆØetkom ove godine tvrtka Brotis d.o.o. iz ƈitluka postala je ekskluzivni distributer tvornice Laticrete, poznatog ameriĆØkog proizvoĆ°aĆØa podnih materijala. 
 
Projekt SPARKreators - donacija 500 robota osnovnim Ŕkolama u BiH
Četvrtak, 26 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Danas je teÅ”ko zamisliti bilo kakav poslovni smjer koji ne zahtjeva osobu koja zna programirati. U dobu smo zlatne groznice za programerima. Programiranje je svuda oko nas. ZaÅ”to ne poĆØeti s edukacijom u najmlaĆ°oj dobi? Programiranje nije viÅ”e samo za osobe koje su zavrÅ”ile informatiĆØki fakultet - danas osnovnoÅ”kolci takoĆ°er mogu nauĆØiti programirati. 

 
U Hercegovini posaưeno skoro 30 milijuna sadnica smilja, pad otkupne cijene veƦ na ljeto?
Srijeda, 25 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Cijena od pet maraka po kilogramu smilja, koja je privukla brojne male poljoprivrednike, ali i velike investitore u Hercegovini da uĆ°u u ovaj posao, odlazi u proÅ”lost.

 
Odaberite najbolju vinariju s turistiĆØkog aspekta u regiji: U konkurenciji BrkiƦ iz ƈitluka!
Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017

Uzorak Slike

Bijeli grozd je nagrada za najbolji vinski podrum s turistiĆØkog aspekta, a utemeljila ju je 2012. godine udruga za kulturu stola G.E.T., koja se bavi promicanjem eno-gastronomije i razvojem eno-gastro turizma.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 850