Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Za odličnu Mercedesovu godinu zaslužni su i Hercegovci: Zaposlenicima bonus od 5400 €!
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekle 2016. godine Mercedes Benz je prodao preko dva milijuna automobila, točnije njih 2.228.367, što je povećanje za više od skoro 12% u odnosu na godinu ranije.

 
Rješenje Porezne ispostave Vogošća do Čitluka putovalo 2 godine, 3 mjeseca i 12 dana!
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

Iz Općine Vogošća izdali su krajem 2014. godine rješenje kojim sportske kladionice Premier World Sport d.o.o. Čitluk obvezuju na plaćanje poreza po osnovu komunalnih taksi za istaknutu tvrtku, ali je to rješenje na adresu u Čitluk stiglo nakon više od dvije godine zakašnjenja, piše Patria.

 
Pronađen izlaz iz situacije u kojoj su se trenutno našli građani koji kupuju robu preko interneta
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na sastanku dva predstavnika b-h javnih poštanskih operatora  i  Uprave za neizravno oporezivanje BiH, održanom u Banja Luci 1. veljače 2017., Uprava za neizravno oporezivanje predložila je da se izmjenama informacijskog sustava, koji koriste carinski referati omogući realizacija carinskog postupka bez angažiranja špeditera za fizičke osobe.
 
Predstavljena nova usluga HT ERONET-a – Office 365
Četvrtak, 02 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nakon što je HT ERONET u prethodnoj godini poslovnim korisnicima ponudio infrastrukturne usluge unutar ERONET Cloud centra, odnosno omogućio cjelovita ICT poslovna rješenja iz oblaka omogućavajući samostalno i fleksibilno upravljanje uslugom, na početku 2017. HT ERONET širi portfelj ICT usluga za poslovne korisnike, uvodeći novu, u sinergiji s Microsoftom  – Microsoft Office 365.

 
Primorac: Čim sam dobio presudu u svoju korist, odrekao sam se 600 000 KM u korist HT ERONET-a
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Nakon afere “Gibraltar” i izvlačenja novca što je činila bivša Uprava, u posljednjih nekoliko dana HT ERONET ponovno je u središtu pozornosti. Meta je sadašnji predsjednik Uprave Vilim Primorac, vezano uz teme odštete i zaposlenja. O tim, ali i nekim drugim temama, predsjednik Primorac govori u intervjuu za Večernji list BiH. 
 
Federalne institucije ignorirale konferenciju "Oporezivanje u europskoj industriji igara na sreću"
Srijeda, 01 Veljača 2017

Uzorak Slike

U srijedu 25. siječnja 2017. u Sarajevu je održana međunarodna konferencija pod nazivom “Oporezivanje u europskoj industriji igara na sreću”, kojoj je organizator bila Europska organizacija za regulaciju igara na sreću (EOGL).

 
Roba naručena preko interneta skuplja od 50 KM odsad se u BiH preuzima uz angažiranje špeditera
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Kupci iz BiH koji naručuju robu iz inozemstva standardnim putem ili putem interneta, a čija vrijednost prelazi 50 KM, od sada moraju platiti špeditera i PDV od 17% te nekoliko dodatnih troškova kako bi preuzeli svoj paket.
 
Vlada HNŽ: Potpisani ugovori o korištenju poljoprivrednog zemljišta u općini Čitluk
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ danas je s 13 koncesionara potpisao Ugovor o korištenju poljoprivrednog zemljišta u općini Čitluk, a tijekom sutrašnjeg dana Ugovor će biti potpisan s još 14 koncesionara. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 850