Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Za odliĆØnu Mercedesovu godinu zaslužni su i Hercegovci: Zaposlenicima bonus od 5400 ā‚¬!
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

Tijekom protekle 2016. godine Mercedes Benz je prodao preko dva milijuna automobila, toĆØnije njih 2.228.367, Å”to je poveƦanje za viÅ”e od skoro 12% u odnosu na godinu ranije.

 
RjeÅ”enje Porezne ispostave VogoÅ”Ć¦a do ƈitluka putovalo 2 godine, 3 mjeseca i 12 dana!
Subota, 04 Veljača 2017

Uzorak Slike

Iz OpƦine VogoÅ”Ć¦a izdali su krajem 2014. godine rjeÅ”enje kojim sportske kladionice Premier World Sport d.o.o. ƈitluk obvezuju na plaƦanje poreza po osnovu komunalnih taksi za istaknutu tvrtku, ali je to rjeÅ”enje na adresu u ƈitluk stiglo nakon viÅ”e od dvije godine zakaÅ”njenja, piÅ”e Patria.

 
PronaĆ°en izlaz iz situacije u kojoj su se trenutno naÅ”li graĆ°ani koji kupuju robu preko interneta
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na sastanku dva predstavnika b-h javnih poÅ”tanskih operatora  i  Uprave za neizravno oporezivanje BiH, održanom u Banja Luci 1. veljaĆØe 2017., Uprava za neizravno oporezivanje predložila je da se izmjenama informacijskog sustava, koji koriste carinski referati omoguƦi realizacija carinskog postupka bez angažiranja Å”peditera za fiziĆØke osobe.
 
Predstavljena nova usluga HT ERONET-a ā€“ Office 365
Četvrtak, 02 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nakon Å”to je HT ERONET u prethodnoj godini poslovnim korisnicima ponudio infrastrukturne usluge unutar ERONET Cloud centra, odnosno omoguƦio cjelovita ICT poslovna rjeÅ”enja iz oblaka omoguƦavajuƦi samostalno i fleksibilno upravljanje uslugom, na poĆØetku 2017. HT ERONET Å”iri portfelj ICT usluga za poslovne korisnike, uvodeƦi novu, u sinergiji s Microsoftom  ā€“ Microsoft Office 365.

 
Primorac: ƈim sam dobio presudu u svoju korist, odrekao sam se 600 000 KM u korist HT ERONET-a
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Nakon afere ā€œGibraltarā€ i izvlaĆØenja novca Å”to je ĆØinila bivÅ”a Uprava, u posljednjih nekoliko dana HT ERONET ponovno je u srediÅ”tu pozornosti. Meta je sadaÅ”nji predsjednik Uprave Vilim Primorac, vezano uz teme odÅ”tete i zaposlenja. O tim, ali i nekim drugim temama, predsjednik Primorac govori u intervjuu za VeĆØernji list BiH. 
 
Federalne institucije ignorirale konferenciju "Oporezivanje u europskoj industriji igara na sreƦu"
Srijeda, 01 Veljača 2017

Uzorak Slike

U srijedu 25. sijeĆØnja 2017. u Sarajevu je održana meĆ°unarodna konferencija pod nazivom ā€œOporezivanje u europskoj industriji igara na sreƦuā€, kojoj je organizator bila Europska organizacija za regulaciju igara na sreƦu (EOGL).

 
Roba naruĆØena preko interneta skuplja od 50 KM odsad se u BiH preuzima uz angažiranje Å”peditera
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Kupci iz BiH koji naruĆØuju robu iz inozemstva standardnim putem ili putem interneta, a ĆØija vrijednost prelazi 50 KM, od sada moraju platiti Å”peditera i PDV od 17% te nekoliko dodatnih troÅ”kova kako bi preuzeli svoj paket.
 
Vlada HNŽ: Potpisani ugovori o koriÅ”tenju poljoprivrednog zemljiÅ”ta u opƦini ƈitluk
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Donko JoviƦ, ministar poljoprivrede, Å”umarstva i vodoprivrede HNŽ danas je s 13 koncesionara potpisao Ugovor o koriÅ”tenju poljoprivrednog zemljiÅ”ta u opƦini ƈitluk, a tijekom sutraÅ”njeg dana Ugovor Ʀe biti potpisan s joÅ” 14 koncesionara. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 33 - 40 od 850