Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO Zlato za marke Hrvatske pošte Mostar u Kini
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Hrvatska pošta (HP) Mostar osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju za filatelistički izložak na Međunarodnom natjecanju poštanskih administracija koje su članice Svjetske poštanske unije i WNS sustava.
 
Sudjelujte na prvom SPARK forumu
Petak, 10 Veljača 2017
Uzorak Slike
Nastavljamo s promoviranjem prilika za mlade ljude u našoj državi organizacijom SPARK foruma – prvog interdisciplinarnog foruma usmjerenog na IT sektor u Bosni i Herzegovini. Mjesto događaja je SPARK caffe, a vrijeme događanja je petak, 17.2.2017. u 14 sati.
 
Nina Badrić uz HT ERONET na Valentinovo
Petak, 10 Veljača 2017

Uzorak Slike

Hrvatska glazbena diva Nina Badrić održat će dva valentinovska koncerta - u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. veljače, u Mostaru i Sarajevu. Generalni sponzor koncerata je HT ERONET, a organizator agencija PRimera iz Mostara.

 
Mostar film festival ima punu potporu HT ERONET-a
Srijeda, 08 Veljača 2017

Uzorak Slike

Poznati hrvatski glumac i direktor Mostar film festivala Slaven Knezović posjetio je HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem i rukovoditeljicom Odjela za korporativne komunikacije Misijanom Brkić-Milinković.

 
Može doći do posjekotina i nagnječenja: Povlače se Boschove brusilice
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Agenciju za nadzor nad tržištem BiH obavijestio je proizvođač tvrtka Robert Bosch GmbH iz Njemačke kako vrši povlačenje s tržišta i povrat od potrošača ručnih električnih kutnih brusilica Bosch serije GWS i PWS jer predstavljaju rizik od ozljede za korisnika
 
Talijani žele izgraditi i otkupiti cijeli koridor Vc!
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

Talijanska građevinska kompanija Pizzarotti izrazila je želju da financira gradnju kompletnog Koridora Vc. Predstavnici ove tvrtke posjetili su jučer Ministarstvo prometa i komunikacija BiH, gdje su razgovarali s ministrom Ismirom Juskom.

 
Nezaposlenih 245 tisuća, a u Hrvatskoj nedostaje više od 300 vozača autobusa i kamiona
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

Dok domaći odlaze trbuhom za kruhom, naše kamione i autobuse uskoro bi mogli voziti vozači iz istočne Europe. Vlada je propisala kvotu za 300 stranih vozača.

 
Ogorčeni investitori: Dobivaju 0,10 KM po kW umjesto 0,54, investiciju će vratiti za 80 godina
Nedjelja, 05 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kvote za solarne elektrane su podijeljene do 2020. godine u Federaciji BiH. Ali onima koji su u kategoriji mikroproizvođača, odnosno koji imaju postrojenja do 23 kW i ne trebaju kvote. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 850