Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
VIDEO Zlato za marke Hrvatske poŔte Mostar u Kini
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Hrvatska poÅ”ta (HP) Mostar osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju za filatelistiĆØki izložak na MeĆ°unarodnom natjecanju poÅ”tanskih administracija koje su ĆØlanice Svjetske poÅ”tanske unije i WNS sustava.
 
Sudjelujte na prvom SPARK forumu
Petak, 10 Veljača 2017
Uzorak Slike
Nastavljamo s promoviranjem prilika za mlade ljude u naÅ”oj državi organizacijom SPARK foruma ā€“ prvog interdisciplinarnog foruma usmjerenog na IT sektor u Bosni i Herzegovini. Mjesto dogaĆ°aja je SPARK caffe, a vrijeme dogaĆ°anja je petak, 17.2.2017. u 14 sati.
 
Nina BadriƦ uz HT ERONET na Valentinovo
Petak, 10 Veljača 2017

Uzorak Slike

Hrvatska glazbena diva Nina BadriƦ održat Ʀe dva valentinovska koncerta - u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. veljaĆØe, u Mostaru i Sarajevu. Generalni sponzor koncerata je HT ERONET, a organizator agencija PRimera iz Mostara.

 
Mostar film festival ima punu potporu HT ERONET-a
Srijeda, 08 Veljača 2017

Uzorak Slike

Poznati hrvatski glumac i direktor Mostar film festivala Slaven KnezoviƦ posjetio je HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem i rukovoditeljicom Odjela za korporativne komunikacije Misijanom BrkiƦ-MilinkoviƦ.

 
Može doƦi do posjekotina i nagnjeĆØenja: PovlaĆØe se Boschove brusilice
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Agenciju za nadzor nad tržiÅ”tem BiH obavijestio je proizvoĆ°aĆØ tvrtka Robert Bosch GmbH iz NjemaĆØke kako vrÅ”i povlaĆØenje s tržiÅ”ta i povrat od potroÅ”aĆØa ruĆØnih elektriĆØnih kutnih brusilica Bosch serije GWS i PWS jer predstavljaju rizik od ozljede za korisnika
 
Talijani žele izgraditi i otkupiti cijeli koridor Vc!
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

Talijanska graĆ°evinska kompanija Pizzarotti izrazila je želju da financira gradnju kompletnog Koridora Vc. Predstavnici ove tvrtke posjetili su juĆØer Ministarstvo prometa i komunikacija BiH, gdje su razgovarali s ministrom Ismirom Juskom.

 
Nezaposlenih 245 tisuƦa, a u Hrvatskoj nedostaje viÅ”e od 300 vozaĆØa autobusa i kamiona
Nedjelja, 05 Veljača 2017

Uzorak Slike

Dok domaƦi odlaze trbuhom za kruhom, naÅ”e kamione i autobuse uskoro bi mogli voziti vozaĆØi iz istoĆØne Europe. Vlada je propisala kvotu za 300 stranih vozaĆØa.

 
OgorĆØeni investitori: Dobivaju 0,10 KM po kW umjesto 0,54, investiciju Ʀe vratiti za 80 godina
Nedjelja, 05 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kvote za solarne elektrane su podijeljene do 2020. godine u Federaciji BiH. Ali onima koji su u kategoriji mikroproizvoĆ°aĆØa, odnosno koji imaju postrojenja do 23 kW i ne trebaju kvote. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 25 - 32 od 850