Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Hercegovina proizvodi vina respektabilne kvalitete
Utorak, 07 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U prostorijama Mostarskog sajma održano je ocjenjivanje vinskih uzoraka pristiglih na 20. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru. Ocjenjivanje je vršilo međunarodno povjerenstvo sastavljeno od četrnaest vrsnih enologa iz cijele regije, a pod predsjedanjem prof. dr. Bernarda Kozine.

 
Vlada HNŽ: Potpisani ugovori za korištenje poljoprivrednog zemljišta na području općine Čitluk
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ danas je potpisao Ugovor o korištenju poljoprivrednog zemljišta u općini Čitluk sa sedam koncesionara kojima će biti ustupljeno korištenje više od 8 hektara za sadnju i uzgoj smilja. 
 
Članovi Uprave HT ERONET-a na sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Predsjednik i članovi Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, Goran Kraljević i Tomislav Ruk boravili su u Barceloni gdje je proteklih dana održan svjetski sajam mobilnih tehnologija – Mobile World Congress.
 
Samo u HT ERONET-u: S vrhunskim uređajima, uvijek korak ispred
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Spremni ste izdvojiti više za telekomunikacijske proizvode ili usluge bolje kvalitete. Volite komunicirati. Važno vam je ostvariti komunikaciju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta. Kvaliteta vam je ispred cijene. Često koristite društvene mreže i online trgovinu. Volite imati mobitel uvijek uza se. U skoro svakom trenutku informirani ste o stanju svojih financija. Za sebe kažete da ste financijski neovisni.

 
Usvojen plan poslovanja HT-a Mostar za razdoblje 2017. – 2019.
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Mostaru je 24. veljače održana 1. (izvanredna) Skupština JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar u 2017. godini.

 
Na rješenje Federalnog ministarstva financija Premier World Sport čekao šest godina i četiri mjeseca
Petak, 24 Veljača 2017

Uzorak Slike

Federalnom ministarstvu finansija trebalo je šest godina, četiri mjeseca i tri dana te inspekcijski nadzor Federalne upravne inspekcije, kako bi donijelo Rješenje koje je prema Zakonu o upravnom postupku bilo dužno donijeti najkasnije u roku od 60 dana, upozoravaju iz kladionica Premier World Sporta.

 
Premier zapošljava 350 radnica na uplatnim mjestima!
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Porezna uprava FBiH je svim priređivačima igara na sreću naložila da sve radnike koji su prijavljeni prema sjedištu društva sada moraju prijaviti prema uplatnom mjestu na kojem radnik radi. Sukladno tomu u skoro vrijeme doći će do reorganizacije poslovanja, priopćeno je iz Premier kladionice.
 
FOTO: Svečano otvorene nove prostorije čitlučke Podružnice Službe za zapošljavanje
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas je Služba za zapošljavanje HNŽ u Ulici kralja Tomislava u Čitluku otvorila temeljito renovirane prostorije za potrebe svoje čitlučke Podružnice, u kojima je odvojen administrativni od savjetodavnog dijela.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 850