Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Hercegovina proizvodi vina respektabilne kvalitete
Utorak, 07 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U prostorijama Mostarskog sajma odr┼żano je ocjenjivanje vinskih uzoraka pristiglih na 20. me├░unarodni sajam gospodarstva u Mostaru. Ocjenjivanje je vr┼íilo me├░unarodno povjerenstvo sastavljeno od ├Ęetrnaest vrsnih enologa iz cijele regije, a pod predsjedanjem prof. dr. Bernarda Kozine.

 
Vlada HN┼Ż: Potpisani ugovori za kori┼ítenje poljoprivrednog zemlji┼íta na podru├Ęju op├Žine ├łitluk
─îetvrtak, 02 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Donko Jovi├Ž, ministar poljoprivrede, ┼íumarstva i vodoprivrede HN┼Ż danas je potpisao Ugovor o kori┼ítenju poljoprivrednog zemlji┼íta u op├Žini ├łitluk sa sedam koncesionara kojima ├Že biti ustupljeno kori┼ítenje vi┼íe od 8 hektara za sadnju i uzgoj smilja. 
 
├łlanovi Uprave HT ERONET-a na sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni
─îetvrtak, 02 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Predsjednik i ├Ęlanovi Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, Goran Kraljevi├Ž i Tomislav Ruk boravili su u Barceloni gdje je proteklih dana odr┼żan svjetski sajam mobilnih tehnologija ÔÇô Mobile World Congress.
 
Samo u HT ERONET-u: S vrhunskim ure├░ajima, uvijek korak ispred
Ponedjeljak, 27 Velja─Źa 2017

Uzorak Slike

Spremni ste izdvojiti vi┼íe za telekomunikacijske proizvode ili usluge bolje kvalitete. Volite komunicirati. Va┼żno vam je ostvariti komunikaciju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta. Kvaliteta vam je ispred cijene. ├łesto koristite dru┼ítvene mre┼że i online trgovinu. Volite imati mobitel uvijek uza se. U skoro svakom trenutku informirani ste o stanju svojih financija. Za sebe ka┼żete da ste financijski neovisni.

 
Usvojen plan poslovanja HT-a Mostar za razdoblje 2017. ÔÇô 2019.
Ponedjeljak, 27 Velja─Źa 2017

Uzorak Slike

U Mostaru je 24. velja├Ęe odr┼żana 1. (izvanredna) Skup┼ítina JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar u 2017. godini.

 
Na rje┼íenje Federalnog ministarstva financija Premier World Sport ├Ęekao ┼íest godina i ├Ęetiri mjeseca
Petak, 24 Velja─Źa 2017

Uzorak Slike

Federalnom ministarstvu finansija trebalo je ┼íest godina, ├Ęetiri mjeseca i tri dana te inspekcijski nadzor Federalne upravne inspekcije, kako bi donijelo Rje┼íenje koje je prema Zakonu o upravnom postupku bilo du┼żno donijeti najkasnije u roku od 60 dana, upozoravaju iz kladionica Premier World Sporta.

 
Premier zapošljava 350 radnica na uplatnim mjestima!
─îetvrtak, 23 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Porezna uprava FBiH je svim prire├░iva├Ęima igara na sre├Žu nalo┼żila da sve radnike koji su prijavljeni prema sjedi┼ítu dru┼ítva sada moraju prijaviti prema uplatnom mjestu na kojem radnik radi. Sukladno tomu u skoro vrijeme do├Ži ├Že do reorganizacije poslovanja, priop├Ženo je iz Premier kladionice.
 
FOTO: Sve├Ęano otvorene nove prostorije ├Ęitlu├Ęke Podru┼żnice Slu┼żbe za zapo┼íljavanje
Petak, 17 Velja─Źa 2017
Uzorak Slike

Danas je Slu┼żba za zapo┼íljavanje HN┼Ż u Ulici kralja Tomislava u ├łitluku otvorila temeljito renovirane prostorije za potrebe svoje ├Ęitlu├Ęke Podru┼żnice, u kojima je odvojen administrativni od savjetodavnog dijela.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 850