Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Hercegovina proizvodi vina respektabilne kvalitete
Utorak, 07 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U prostorijama Mostarskog sajma održano je ocjenjivanje vinskih uzoraka pristiglih na 20. meĆ°unarodni sajam gospodarstva u Mostaru. Ocjenjivanje je vrÅ”ilo meĆ°unarodno povjerenstvo sastavljeno od ĆØetrnaest vrsnih enologa iz cijele regije, a pod predsjedanjem prof. dr. Bernarda Kozine.

 
Vlada HNŽ: Potpisani ugovori za koriÅ”tenje poljoprivrednog zemljiÅ”ta na podruĆØju opƦine ƈitluk
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Donko JoviƦ, ministar poljoprivrede, Å”umarstva i vodoprivrede HNŽ danas je potpisao Ugovor o koriÅ”tenju poljoprivrednog zemljiÅ”ta u opƦini ƈitluk sa sedam koncesionara kojima Ʀe biti ustupljeno koriÅ”tenje viÅ”e od 8 hektara za sadnju i uzgoj smilja. 
 
ƈlanovi Uprave HT ERONET-a na sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Predsjednik i ĆØlanovi Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, Goran KraljeviƦ i Tomislav Ruk boravili su u Barceloni gdje je proteklih dana održan svjetski sajam mobilnih tehnologija ā€“ Mobile World Congress.
 
Samo u HT ERONET-u: S vrhunskim ureĆ°ajima, uvijek korak ispred
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Spremni ste izdvojiti viÅ”e za telekomunikacijske proizvode ili usluge bolje kvalitete. Volite komunicirati. Važno vam je ostvariti komunikaciju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta. Kvaliteta vam je ispred cijene. ƈesto koristite druÅ”tvene mreže i online trgovinu. Volite imati mobitel uvijek uza se. U skoro svakom trenutku informirani ste o stanju svojih financija. Za sebe kažete da ste financijski neovisni.

 
Usvojen plan poslovanja HT-a Mostar za razdoblje 2017. ā€“ 2019.
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Mostaru je 24. veljaĆØe održana 1. (izvanredna) SkupÅ”tina JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar u 2017. godini.

 
Na rjeÅ”enje Federalnog ministarstva financija Premier World Sport ĆØekao Å”est godina i ĆØetiri mjeseca
Petak, 24 Veljača 2017

Uzorak Slike

Federalnom ministarstvu finansija trebalo je Å”est godina, ĆØetiri mjeseca i tri dana te inspekcijski nadzor Federalne upravne inspekcije, kako bi donijelo RjeÅ”enje koje je prema Zakonu o upravnom postupku bilo dužno donijeti najkasnije u roku od 60 dana, upozoravaju iz kladionica Premier World Sporta.

 
Premier zapoŔljava 350 radnica na uplatnim mjestima!
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Porezna uprava FBiH je svim prireĆ°ivaĆØima igara na sreƦu naložila da sve radnike koji su prijavljeni prema sjediÅ”tu druÅ”tva sada moraju prijaviti prema uplatnom mjestu na kojem radnik radi. Sukladno tomu u skoro vrijeme doƦi Ʀe do reorganizacije poslovanja, priopƦeno je iz Premier kladionice.
 
FOTO: SveĆØano otvorene nove prostorije ĆØitluĆØke Podružnice Službe za zapoÅ”ljavanje
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

Danas je Služba za zapoÅ”ljavanje HNŽ u Ulici kralja Tomislava u ƈitluku otvorila temeljito renovirane prostorije za potrebe svoje ĆØitluĆØke Podružnice, u kojima je odvojen administrativni od savjetodavnog dijela.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 850