Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Proslava Dana općine započinje otvarenjem izložbe Zorana Zelenike
Četvrtak, 21 Svibanj 2015
Uzorak SlikeProgram obilježavanja Dana općine Čitluk i 709. obljetnice prvog pisanog spomena imena Brotnjo započet će večeras otvarenjem izložbe crteža akademskog grafičara Zorana Zelenike. Izložba pod nazivom „Minijature (male stvari)“ bit će otvorena u galeriji Klub Matice hrvatske u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk u 19,30 sati. Sat vremena kasnije u Hotelu Brotnjo biti predstavljena najnovija nakladnička ostvarenja Ogranka Matice hrvatske u Čitluku: roman „Svijetla strana sunca“ autora Mate Grbavca i preslik izdanja „Zapamćenja“ fra Grge Martića iz 1906. godine.
 
Najavljujemo: Dan općine Čitluk i 709. obljetnicu prvog pisanog spomena imena Brotnjo
Srijeda, 06 Svibanj 2015
Uzorak SlikeNizom kulturnih, sportskih, zabavnih i ostalih sadržaja Brotnjaci će i ove godine na svečan način obilježiti 24. svibnja, Dan svoje općine i 709. obljetnicu prvog poznatog pisanog spomena imena Brotnjo. Kako bi Čitluk za tu prigodu izgledao što ljepše, komunalci su već počeli  uređivati parkove i nasade te ostalu infrastrukturu. Prema riječima Marina Radišića, predsjednika OV Čitluk, Organizacijski odbor prihvatio je vrlo opsežan program svečanosti obilježavanja Dana općine Čitluk koje će trajati punih šest dana (od 21. do 26. svibnja).
 
Održana 28. sjednica Općinskog vijeća Čitluk
Subota, 02 Svibanj 2015
Uzorak SlikeNa 28. sjednici Općinskog vijeća Čitluk vijećnici su usvojili Odluku o dodjeli javnih priznanjima općine Čitluk.  Vijećnici su na današnjoj sjednici jednoglasno podržali prijedlog Povjerenstva za dodjelu javnih priznanja kojim se predlaže da se u znak javnog priznanja za ostvarene uspjehe u radu i djelovanju, kojima se doprinosi razvoju i ugledu općine Čitluk, na svečanoj sjednici povodom Dana općine Čitluk uruče Zahvalnica, Godišnja nagrada Općine Čitluk i Nagrada za životno djelo Općine Čitluk.
 
Osnovna škola Čerin: Obavijest za buduće osnovce
Utorak, 21 Travanj 2015
Uzorak SlikeIz Osnovne škole Čerin obavještavaju roditelje djece koja će u rujnu poći u I. razred devetogodišnjeg školovanja kako će se upisi u područnim i centralnoj školi u Čerinu održati od 28. travnja do 4. svibnja. Na upis je potrebno donijeti Rodni list za dijete s JMBG-om i liječničko uvjerenje.
 
Traje upis djece u prvi razred u OŠ fra Didaka Buntića Čitluk
Utorak, 21 Travanj 2015
Uzorak SlikeSvakog  proljeća u travnju u svim osnovnim školama obavlja se upis djece u prvi razred. Uz mališane, taj trenutak s radošću i nestrpljenjem iščekuju i njihovi roditelji. Od ponedjeljaka u područnim, a od sutra i u centralnoj Osnovnoj školi fra Didaka Buntića Čitluk traje upis djece koja će u školskoj 2015./2016. godini pohađati prvi razred osnovne škole devetogodišnjeg trajanja.
 
Počela sanacija ulegnuća na regionalnoj cesti u Donjem Malom Ograđeniku
Četvrtak, 16 Travanj 2015
Uzorak SlikeRadovi na sanaciji ulegnuća na regionalnoj cesti R-425 u Donjem Malom Ograđeniku  započeli su prije dva dana. Kako smo doznali od predstavnika izvođača radova uslijed popuštanja potpornih zidova došlo je do ulegnuća kolnika na kraćoj dionici regionalne ceste R-425 na „suženju“ u D.M. Ograđeniku koje se zbog sigurnosti odvijanja promet mora sanirati.
 
Nema sanacije, nema ni vožnje: Mještani Međugorja i Bijakovića najavljuju blokadu autoceste [FOTO]
Utorak, 14 Travanj 2015
Uzorak SlikeIako je rekonstrukcija dijela regionalne ceste R425a od Zvirovića do Trebižata u potpunosti dovršena, druga od Zvirovića do Međugorja, točnije od čvora Međugorje, nije dobila niti centimetar novog asfalta, iako je bila prioritetna za sanaciju. Rekonstrukciju cijele dionice pobjedonosno je u rujnu prošle godine najavljivao još uvijek aktualni direktor Autocesta FBiH Ensad Karić, prilikom otvorenja poddionice Zvirovići – Kravica.
 
Provedbu odluke o uvođenju i naplati ekološke pristojbe nadzirat će četveročlano Povjerenstvo
Petak, 27 Ožujak 2015
Uzorak SlikeVijećnici Općinskog vijeća Čitluk na jučer održanoj 27. redovitoj sjednici usvojili su Prijedlog odluke o usvajanju ostvarenja Proračuna općine Čitluk u 2014. godini, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uvođenju (naplati) posebnog komunalnog doprinosa - ekološke pristojbe, Nacrt odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu, Nacrt Programa gospodarenja poljoprivrednim zemljištem u državnom vlasništvu za područje općine Čitluk 2015.-2020., kao i izvješća o radu za 2014. godinu: Gradske ljekarne Čitluk, Dječjeg vrtića Čitluk i Kulturno-informativnog centra Čitluk.
 
Zbog vandala postavljen video-nadzor u Osnovnoj školi Bijakovići
Subota, 21 Ožujak 2015
Uzorak SlikeKako smo doznali od prof. Veselka Pehara, ravnatelja Osnovne škole Bijakoviči, od jučer se cijela zgrada te škole nalazi pod video-nadzorom.  Škola je, naime, vlastitim sredstvima nabavila potrebnu video opremu s više analognih  i digitalnih kamera koje danonoćno snimaju što se sve događa oko zgrade i u školskom dvorištu.  
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 82 - 90 od 527