Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Proslava Dana opƦine zapoĆØinje otvarenjem izložbe Zorana Zelenike
Četvrtak, 21 Svibanj 2015
Uzorak SlikeProgram obilježavanja Dana opƦine ƈitluk i 709. obljetnice prvog pisanog spomena imena Brotnjo zapoĆØet Ʀe veĆØeras otvarenjem izložbe crteža akademskog grafiĆØara Zorana Zelenike. Izložba pod nazivom „Minijature (male stvari)“ bit Ʀe otvorena u galeriji Klub Matice hrvatske u Gradskoj športskoj dvorani ƈitluk u 19,30 sati. Sat vremena kasnije u Hotelu Brotnjo biti predstavljena najnovija nakladniĆØka ostvarenja Ogranka Matice hrvatske u ƈitluku: roman „Svijetla strana sunca“ autora Mate Grbavca i preslik izdanja „ZapamƦenja“ fra Grge MartiƦa iz 1906. godine.
 
Najavljujemo: Dan opƦine ƈitluk i 709. obljetnicu prvog pisanog spomena imena Brotnjo
Srijeda, 06 Svibanj 2015
Uzorak SlikeNizom kulturnih, sportskih, zabavnih i ostalih sadržaja Brotnjaci Ʀe i ove godine na sveĆØan naĆØin obilježiti 24. svibnja, Dan svoje opƦine i 709. obljetnicu prvog poznatog pisanog spomena imena Brotnjo. Kako bi ƈitluk za tu prigodu izgledao što ljepše, komunalci su veƦ poĆØeli  ureĆ°ivati parkove i nasade te ostalu infrastrukturu. Prema rijeĆØima Marina RadišiƦa, predsjednika OV ƈitluk, Organizacijski odbor prihvatio je vrlo opsežan program sveĆØanosti obilježavanja Dana opƦine ƈitluk koje Ʀe trajati punih šest dana (od 21. do 26. svibnja).
 
Održana 28. sjednica OpƦinskog vijeƦa ƈitluk
Subota, 02 Svibanj 2015
Uzorak SlikeNa 28. sjednici OpƦinskog vijeƦa ƈitluk vijeƦnici su usvojili Odluku o dodjeli javnih priznanjima opƦine ƈitluk.  VijeƦnici su na današnjoj sjednici jednoglasno podržali prijedlog Povjerenstva za dodjelu javnih priznanja kojim se predlaže da se u znak javnog priznanja za ostvarene uspjehe u radu i djelovanju, kojima se doprinosi razvoju i ugledu opƦine ƈitluk, na sveĆØanoj sjednici povodom Dana opƦine ƈitluk uruĆØe Zahvalnica, Godišnja nagrada OpƦine ƈitluk i Nagrada za životno djelo OpƦine ƈitluk.
 
Osnovna Å”kola ƈerin: Obavijest za buduƦe osnovce
Utorak, 21 Travanj 2015
Uzorak SlikeIz Osnovne škole ƈerin obavještavaju roditelje djece koja Ʀe u rujnu poƦi u I. razred devetogodišnjeg školovanja kako Ʀe se upisi u podruĆØnim i centralnoj školi u ƈerinu održati od 28. travnja do 4. svibnja. Na upis je potrebno donijeti Rodni list za dijete s JMBG-om i lijeĆØniĆØko uvjerenje.
 
Traje upis djece u prvi razred u OÅ  fra Didaka BuntiƦa ƈitluk
Utorak, 21 Travanj 2015
Uzorak SlikeSvakog  proljeƦa u travnju u svim osnovnim školama obavlja se upis djece u prvi razred. Uz mališane, taj trenutak s radošĆ¦u i nestrpljenjem išĆØekuju i njihovi roditelji. Od ponedjeljaka u podruĆØnim, a od sutra i u centralnoj Osnovnoj školi fra Didaka BuntiƦa ƈitluk traje upis djece koja Ʀe u školskoj 2015./2016. godini pohaĆ°ati prvi razred osnovne škole devetogodišnjeg trajanja.
 
PoĆØela sanacija ulegnuƦa na regionalnoj cesti u Donjem Malom OgraĆ°eniku
Četvrtak, 16 Travanj 2015
Uzorak SlikeRadovi na sanaciji ulegnuƦa na regionalnoj cesti R-425 u Donjem Malom OgraĆ°eniku  zapoĆØeli su prije dva dana. Kako smo doznali od predstavnika izvoĆ°aĆØa radova uslijed popuštanja potpornih zidova došlo je do ulegnuƦa kolnika na kraƦoj dionici regionalne ceste R-425 na „suženju“ u D.M. OgraĆ°eniku koje se zbog sigurnosti odvijanja promet mora sanirati.
 
Nema sanacije, nema ni vožnje: MjeÅ”tani MeĆ°ugorja i BijakoviƦa najavljuju blokadu autoceste [FOTO]
Utorak, 14 Travanj 2015
Uzorak SlikeIako je rekonstrukcija dijela regionalne ceste R425a od ZviroviƦa do Trebižata u potpunosti dovršena, druga od ZviroviƦa do MeĆ°ugorja, toĆØnije od ĆØvora MeĆ°ugorje, nije dobila niti centimetar novog asfalta, iako je bila prioritetna za sanaciju. Rekonstrukciju cijele dionice pobjedonosno je u rujnu prošle godine najavljivao još uvijek aktualni direktor Autocesta FBiH Ensad KariƦ, prilikom otvorenja poddionice ZviroviƦi – Kravica.
 
Provedbu odluke o uvoĆ°enju i naplati ekoloÅ”ke pristojbe nadzirat Ʀe ĆØetveroĆØlano Povjerenstvo
Petak, 27 Ožujak 2015
Uzorak SlikeVijeƦnici OpƦinskog vijeƦa ƈitluk na juĆØer održanoj 27. redovitoj sjednici usvojili su Prijedlog odluke o usvajanju ostvarenja ProraĆØuna opƦine ƈitluk u 2014. godini, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uvoĆ°enju (naplati) posebnog komunalnog doprinosa - ekološke pristojbe, Nacrt odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu, Nacrt Programa gospodarenja poljoprivrednim zemljištem u državnom vlasništvu za podruĆØje opƦine ƈitluk 2015.-2020., kao i izvješĆ¦a o radu za 2014. godinu: Gradske ljekarne ƈitluk, DjeĆØjeg vrtiƦa ƈitluk i Kulturno-informativnog centra ƈitluk.
 
Zbog vandala postavljen video-nadzor u Osnovnoj Å”koli BijakoviƦi
Subota, 21 Ožujak 2015
Uzorak SlikeKako smo doznali od prof. Veselka Pehara, ravnatelja Osnovne škole BijakoviĆØi, od juĆØer se cijela zgrada te škole nalazi pod video-nadzorom.  Škola je, naime, vlastitim sredstvima nabavila potrebnu video opremu s više analognih  i digitalnih kamera koje danonoƦno snimaju što se sve dogaĆ°a oko zgrade i u školskom dvorištu.  
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 82 - 90 od 527