Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
ƈitluĆØka Srednja Å”kola dr. fra Slavka BarbariƦa u prve razrede planira pisati 252 uĆØenika
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2015
Uzorak SlikeDanas je poĆØelo prijavljivanje svršenih puĆØkoškolaca za upis u prve razrede ĆØitluĆØke Srednje škole dr. fra Slavka BarbariƦa. Prijave za upis s potrebnom dokumentacijom zainteresirani kandidati mogu predavati upisnom povjerenstvu te ĆØitluĆØke Srednje škole i sutra  od 8 do 12 sati, kad završava prvi upisni rok. Rezultati s rang-listama prijavljenih kandidata bit Ʀe objavljeni na oglasnoj ploĆØi škole 24, lipnja, nakon ĆØega Ʀe se obaviti upis primljenih uĆØenika.
 
Održana javna rasprava o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu
Četvrtak, 18 Lipanj 2015
Uzorak SlikeU Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra ƈitluk danas je održana javna rasprava o nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu. Voditeljica javne rasprave bila je pomoƦnica naĆØelnika Jasna KaraĆØiƦ ispred Službe za gospodarstvo OpƦine ƈitluk, a uz pomoƦnicu naĆØelnika iz Službe za gospodarstvo u raspravi su sudjelovali Ivanka Prusina, šef Odsjeka za gospodarstvo, i Marin VuĆØiƦ, šef Odsjeka za inspekcijske poslove.
 
OV ƈitluk od MUP-a HNŽ-a traži poveƦanje broja policajaca od 15. lipnja do 15. rujna
Petak, 12 Lipanj 2015
Uzorak SlikePod predsjedanjem predsjednika Marina RadišiƦa juĆØer je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana 29. sjednica OpƦinskog vijeƦa ƈitluk. JuĆØerašnja sjednica zapoĆØela je izmjenom dnevnog reda buduƦi da je naĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ, kao ovlašteni predlagaĆØ, zatražio povlaĆØenje s dnevnog reda najavljene toĆØke Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu.
 
ƈitluĆØki naĆØelnik Ivo JerkiƦ u svom je uredu primio svjetski poznatog tenisaĆØa Ivana Dodiga
Srijeda, 10 Lipanj 2015
Uzorak SlikeU utorak je naveĆØer ĆØitluĆØki naĆØelnik Ivo JerkiƦ u svom uredu primio svjetski poznatog tenisaĆØa Ivana Dodiga iz MeĆ°ugorja i tom mu prigodom u svoje i u ime svih Brotnjaka uputio iskrene ĆØestitke za osvajanje Grand Slam turnira  Roland Garossa u Parizu što su ga Ivan Dodig i Brazilac  Marcelo Melo osvojili u konkurenciji parova pobijedivši u finalu prve nositelje turnira braƦu Boba i Mikea Bryana.
 
ƈestitka Ivanu Dodigu povodom osvajanja Roland Garosa
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2015
Uzorak SlikeNaĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ i predsjednik OpƦinskog vijeƦa ƈitluk Marin RadišiƦ uputili su tenisaĆØu Ivanu Dodigu ĆØestitku povodom osvajanja Grand Slam turnira Roland Garrosa u Parizu. Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo pobjednici su Roland Garrosa u konkurenciji parova nakon što su u finalnom susretu pobijedili prve nositelje braƦu Boba i Mikea Bryana 6-7, 7-6, 7-5. ƈestitku donosimo u cijelosti.
 
FOTO/VIDEO: Jubilarna proslava Tijelova na Trtlama
Petak, 05 Lipanj 2015
Uzorak SlikeNa blagdan Tijelova župljani župa ƈerin, GradniƦ, Kruševo, Ljuti Dolac i njihovi gosti okupili su se na brdu Trtle uz zavjetnu kapelicu sv. Anti Padovanskom gdje je prvo služena sv. Misa, a kasnije organizirano i veliku puĆØko veselje. BuduƦi da je zavjetna kapelica na Trtlama blagoslovljena u svibnju 2005. godine juĆØerašnje slavlje bilo je deseto po redu. Sv. Misu kod zavjetne kapelice, koju su 2005. godine podignuli Ante VuĆØiƦ iz Gornje Blatnice i njegov prijatelj, pokojni Miljenko BarbariƦ Ɔipo iz G.V. OgraĆ°enika, predslovio je dekan BroƦanskog dekanata fra Dario Dodig, u suslavlju s fra Ferdom Bobanom, župnikom župe GradniƦi, i okupljenim vjerniĆØkim pukom.
 
Povjerenstvo nastavlja s redovitim aktivnostima i planira izradu monografije
Petak, 29 Svibanj 2015
Uzorak SlikePovjerenstvo za obilježavanje i ureĆ°ivanje grobišta II. svjetskog rata i poraƦa na podruĆØju opƦine ƈitluk održalo je u ĆØetvrtak, 28. svibnja redoviti radni sastanak. Na sastanku u službenim prostorijama OpƦine ƈitluk razmatrani su planovi vezani za predstojeƦe aktivnosti Povjerenstva, prvenstveno vezani za pronalazak grobišta žrtava, ekshumaciju posmrtnih ostataka i identifikaciju žrtava, a Povjerenstvo je na sastanku takoĆ°er dalo potporu ideji izrade spomenika svim žrtvama ratova s podruĆØja Brotnja.
 
UpriliĆØen prijem za uĆØenice generacije
Utorak, 26 Svibanj 2015
Uzorak SlikeNaĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ  primio je danas u posjet Luciju MediƦ i Draganu GlišiƦ, najbolje uĆØenice 38. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka BarbariƦa ƈitluk i ravnatelja škole prof. Velimira Pinjuha. ƈestitajuƦi uĆØenicama generacije na izvanrednom uspjehu naĆØelnik JerkiƦ je kazao kako ne sumnja da Ʀe Lucija i Dragana biti jednako uspješne i u nastavku obrazovanja.
 
Dan opƦine ƈitluk obilježen sveĆØanom sjednicom OV i odavanjem poĆØasti poginulim braniteljima
Subota, 23 Svibanj 2015
Uzorak SlikeDan opƦine ƈitluk i 709. obljetnica prvog pisanog spomena imena Brotnjo obilježeni su danas u ƈitluk sveĆØanom sjednicom OpƦinskog vijeƦa, slavljenjem mise zahvalnice i odavanjem poĆØasti poginulim braniteljima. Središnja proslava Dana opƦine ƈitluk zapoĆØela je polaganjem vijenaca, paljenjem svijeƦa i skrušenom molitvom ispred spomen križa poginulim hrvatskim braniteljima Brotnja, nakon ĆØega je u ĆØitluĆØkoj župnoj crkvi slavljena misa zahvalnica.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 73 - 81 od 527