Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Novi rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju objekata je 29. veljače 2016. godine
Četvrtak, 03 Rujan 2015
NUzorak Slikea posljednjoj, 31. sjednici, Općinskoj vijeća Čitluk, održanoj 27. kolovoza 2015. godine, vijećnici su donijeli Odluku o izmjenama i dopunama odluke o postupku i uvjetima za legalizaciju građevina izgrađenih bez pravomoćnog odobrenja za gradnju. Prema odluci novi rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju je najkasnije do 29. veljače 2016. godine. Podsjećamo, sukladno staroj Odluci koja je bila na snazi do 13. veljače 2015. godine podneseno je ukupno 890 zahtjeva, a najveći broj njih je nekompletiran.
 
Danas je u Dječjem vrtiću Čitluk počeo odgojno obrazovni rad s djecom
Utorak, 01 Rujan 2015
IUzorak Slikeako još nije počela redovna nastava za čitlučke pučkoškolce i srednjoškolce, danas  je  Dječji vrtić Čitluk otvorio vrata najmlađim Brotnjacima. Kako smo doznali od Zdenke Pehar, ravnateljice te dječje odgojno-obrazovne ustanove, Vrtić je ove godine primio 120 polaznika, što znači da je udovoljeno svim pristiglim zahtjevima zainteresiranih roditelja, pa praktično nema neupisane djece.
 
Svečano proslavljen 21. Dan Paoče i 31. obljetnica izgradnje zavjetne kapelice u središtu sela
Ponedjeljak, 24 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeVeć 21 godinu zaredom mještani malog čitlučkog sela Paoča, koje pripada župi Gradnići,  neumorno održavaju i njeguju vrlo lijepu tradiciju okupljanja i druženja pod nazivom Dan Paoče, kojeg upriliče svake prve subote nakon svetkovine Velike Gospe. Ta se  tradicija nastavila i u subotu, 22. kolovoza, kada se kod Doma kulture u Paoči okupilo svih 200-njak mještana tog sela te preko 400 Paočana, njihove rodbine i prijatelja razasutih po Bosni i Hercegovini, Republici Hrvatskoj i drugim zemljama.
 
FOTO: Proslavljen 9. Dan Blizanaca
Subota, 22 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeŽitelji Blizanaca njihova rodbina, prijatelji i gosti sinoć su proslavili 9. Dan Blizanaca. Tradicionalna proslava započela je euharistijskim slavljem u župnoj crkvi na Gradini, nastavljena je odavanjem počasti poginulim braniteljima iz Blizanaca, a okončana ugodnim druženjem na terenu ŠC u Blizancima. Svetu Misu u župnoj crkvi predvodio je don Ivan Kordić uz koncelebraciji župnika don Đure Bendera, don Gordana Božića i don Ivana Bijakšića, a propovijedajući don Ivan Kordić najviše vremena posvetio je dvjema zapovijedima ljubavi.
 
Javni poziv na uvid u idejni projekt radi izjašnjenja za GSM bazne stanice Gradnići i Hamzići
Četvrtak, 30 Srpanj 2015
Uzorak SlikePozivaju se vlasnici i nositelji drugih stvarnih prava na parceli označenoj kao k.č. 1/1 K.O. Gradnići (novi premjer) na kojoj je predviđeno postavljanje GSM bazne stanice, kao i vlasnici i nositelji drugih stvarnih prava na nekretninama koje neposredno graniče s gore navedenom nekretninom, da mogu izvršiti uvid u idejni projekt u predmetu izdavanja urbanističke suglasnosti za postavljanje bazne stanice u Gradnićima na parceli broj 1/1 K.O. Gradnići (novi premjer), a za koji se po zahtjevu Dioničkog društva BH Telecom Sarajevo iz Sarajeva vodi upravni postupak.
 
Održan okrugli stol u okviru izrade prostorne osnove za Urbanistički plan Međugorje-Bijakovići
Subota, 25 Srpanj 2015
UUzorak Slike službenim prostorijama Općine Čitluk u četvrtak, 23. srpnja održan je okrugli stol u okviru izrade prostorne osnove za Urbanistički plan Međugorje-Bijakovići. Uz izrađivače iz poduzeća Ecoplan d.o.o. Mostar okruglom stolu nazočili su načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, predstavnici općinskih službi, Stjepan Krasić, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ-a, župnik župe Međugorje fra Marinko Šakota, kao i predstavnici javnih poduzeća i institucija koji su pozvani na okrugli stol planiran dokumentom koji se zove „Plan uključivanja javnosti“.
 
Održana 30. sjednica Općinskog vijeća Čitluk
Petak, 17 Srpanj 2015
Uzorak SlikePod predsjedanjem predsjednika Marina Radišića i uz nazočnost 22 vijećnika u srijedu 15. srpnja u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana je 30. redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Nakon usvajanja zapisnika s 29. sjednice i vijećničkih pitanja, tajnik Športskog saveza Brotnja Milorad Prusina prezentirao je vijećnicima Informaciju o radu za 2014. godinu Športskog saveza Brotnja.
 
Načelnik Jerkić zahvalio konzulu Pleši na uspješnoj suradnji
Srijeda, 01 Srpanj 2015
Uzorak SlikeVelimir Pleša, generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru boravio je jučer u oproštajnom posjetu Općini Čitluk. Ovom prilikom gospodin Pleša se susreo s načelnikom općine Čitluk Ivom Jerkićem, s kojim se u ugodnom razgovoru prisjetio plodonosne suradnje koja je obilježila odnose Općine Čitluk i Konzulata RH u Mostaru u proteklih sedam godina, koliko je gospodin Pleša obnašao dužnost konzula. Obnašajući dužnost konzula Republike Hrvatske gospodin Pleša je u Čitluk uvijek bio rado viđen gost, bilo da se radilo o kulturnim, gospodarskim, sportskim ili inim događanjima čije je održavanje svesrdno podržavao.
 
Načelnik i predsjednik OV Čitluk upriličili prijem za novoizabranog predsjednika Broćanske zajednice
Utorak, 23 Lipanj 2015
NUzorak Slikeačelnik općine Čitluk Ivo Jerkić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić priredili su danas prijem za Tomislava Medića, novoizabranog predsjednika Broćanske zajednice u Zagrebu. Gospodin Medić izabran je za predsjednika na redovitoj godišnjoj i izborna skupština Broćanske zajednice 18. lipnja, te će na mjestu predsjednika zamijeniti dugogodišnjeg predsjednika Broćanske zajednice dr. Mirana Martinca.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 64 - 72 od 527