Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Novi rok za podnoÅ”enje zahtjeva za legalizaciju objekata je 29. veljaĆØe 2016. godine
Četvrtak, 03 Rujan 2015
NUzorak Slikea posljednjoj, 31. sjednici, OpƦinskoj vijeƦa ƈitluk, održanoj 27. kolovoza 2015. godine, vijeƦnici su donijeli Odluku o izmjenama i dopunama odluke o postupku i uvjetima za legalizaciju graĆ°evina izgraĆ°enih bez pravomoƦnog odobrenja za gradnju. Prema odluci novi rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju je najkasnije do 29. veljaĆØe 2016. godine. PodsjeƦamo, sukladno staroj Odluci koja je bila na snazi do 13. veljaĆØe 2015. godine podneseno je ukupno 890 zahtjeva, a najveƦi broj njih je nekompletiran.
 
Danas je u DjeĆØjem vrtiƦu ƈitluk poĆØeo odgojno obrazovni rad s djecom
Utorak, 01 Rujan 2015
IUzorak Slikeako još nije poĆØela redovna nastava za ĆØitluĆØke puĆØkoškolce i srednjoškolce, danas  je  DjeĆØji vrtiƦ ƈitluk otvorio vrata najmlaĆ°im Brotnjacima. Kako smo doznali od Zdenke Pehar, ravnateljice te djeĆØje odgojno-obrazovne ustanove, VrtiƦ je ove godine primio 120 polaznika, što znaĆØi da je udovoljeno svim pristiglim zahtjevima zainteresiranih roditelja, pa praktiĆØno nema neupisane djece.
 
SveĆØano proslavljen 21. Dan PaoĆØe i 31. obljetnica izgradnje zavjetne kapelice u srediÅ”tu sela
Ponedjeljak, 24 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeVeƦ 21 godinu zaredom mještani malog ĆØitluĆØkog sela PaoĆØa, koje pripada župi GradniƦi,  neumorno održavaju i njeguju vrlo lijepu tradiciju okupljanja i druženja pod nazivom Dan PaoĆØe, kojeg upriliĆØe svake prve subote nakon svetkovine Velike Gospe. Ta se  tradicija nastavila i u subotu, 22. kolovoza, kada se kod Doma kulture u PaoĆØi okupilo svih 200-njak mještana tog sela te preko 400 PaoĆØana, njihove rodbine i prijatelja razasutih po Bosni i Hercegovini, Republici Hrvatskoj i drugim zemljama.
 
FOTO: Proslavljen 9. Dan Blizanaca
Subota, 22 Kolovoz 2015
Uzorak SlikeŽitelji Blizanaca njihova rodbina, prijatelji i gosti sinoƦ su proslavili 9. Dan Blizanaca. Tradicionalna proslava zapoĆØela je euharistijskim slavljem u župnoj crkvi na Gradini, nastavljena je odavanjem poĆØasti poginulim braniteljima iz Blizanaca, a okonĆØana ugodnim druženjem na terenu ŠC u Blizancima. Svetu Misu u župnoj crkvi predvodio je don Ivan KordiƦ uz koncelebraciji župnika don Ɛure Bendera, don Gordana BožiƦa i don Ivana BijakšiƦa, a propovijedajuƦi don Ivan KordiƦ najviše vremena posvetio je dvjema zapovijedima ljubavi.
 
Javni poziv na uvid u idejni projekt radi izjaÅ”njenja za GSM bazne stanice GradniƦi i HamziƦi
Četvrtak, 30 Srpanj 2015
Uzorak SlikePozivaju se vlasnici i nositelji drugih stvarnih prava na parceli oznaĆØenoj kao k.ĆØ. 1/1 K.O. GradniƦi (novi premjer) na kojoj je predviĆ°eno postavljanje GSM bazne stanice, kao i vlasnici i nositelji drugih stvarnih prava na nekretninama koje neposredno graniĆØe s gore navedenom nekretninom, da mogu izvršiti uvid u idejni projekt u predmetu izdavanja urbanistiĆØke suglasnosti za postavljanje bazne stanice u GradniƦima na parceli broj 1/1 K.O. GradniƦi (novi premjer), a za koji se po zahtjevu DioniĆØkog društva BH Telecom Sarajevo iz Sarajeva vodi upravni postupak.
 
Održan okrugli stol u okviru izrade prostorne osnove za UrbanistiĆØki plan MeĆ°ugorje-BijakoviƦi
Subota, 25 Srpanj 2015
UUzorak Slike službenim prostorijama OpƦine ƈitluk u ĆØetvrtak, 23. srpnja održan je okrugli stol u okviru izrade prostorne osnove za UrbanistiĆØki plan MeĆ°ugorje-BijakoviƦi. Uz izraĆ°ivaĆØe iz poduzeƦa Ecoplan d.o.o. Mostar okruglom stolu nazoĆØili su naĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ, predstavnici opƦinskih službi, Stjepan KrasiƦ, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ-a, župnik župe MeĆ°ugorje fra Marinko Šakota, kao i predstavnici javnih poduzeƦa i institucija koji su pozvani na okrugli stol planiran dokumentom koji se zove „Plan ukljuĆØivanja javnosti“.
 
Održana 30. sjednica OpƦinskog vijeƦa ƈitluk
Petak, 17 Srpanj 2015
Uzorak SlikePod predsjedanjem predsjednika Marina RadišiƦa i uz nazoĆØnost 22 vijeƦnika u srijedu 15. srpnja u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana je 30. redovita sjednica OpƦinskog vijeƦa ƈitluk. Nakon usvajanja zapisnika s 29. sjednice i vijeƦniĆØkih pitanja, tajnik Športskog saveza Brotnja Milorad Prusina prezentirao je vijeƦnicima Informaciju o radu za 2014. godinu Športskog saveza Brotnja.
 
NaĆØelnik JerkiƦ zahvalio konzulu PleÅ”i na uspjeÅ”noj suradnji
Srijeda, 01 Srpanj 2015
Uzorak SlikeVelimir Pleša, generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru boravio je juĆØer u oproštajnom posjetu OpƦini ƈitluk. Ovom prilikom gospodin Pleša se susreo s naĆØelnikom opƦine ƈitluk Ivom JerkiƦem, s kojim se u ugodnom razgovoru prisjetio plodonosne suradnje koja je obilježila odnose OpƦine ƈitluk i Konzulata RH u Mostaru u proteklih sedam godina, koliko je gospodin Pleša obnašao dužnost konzula. ObnašajuƦi dužnost konzula Republike Hrvatske gospodin Pleša je u ƈitluk uvijek bio rado viĆ°en gost, bilo da se radilo o kulturnim, gospodarskim, sportskim ili inim dogaĆ°anjima ĆØije je održavanje svesrdno podržavao.
 
NaĆØelnik i predsjednik OV ƈitluk upriliĆØili prijem za novoizabranog predsjednika BroƦanske zajednice
Utorak, 23 Lipanj 2015
NUzorak SlikeaĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ i predsjednik OpƦinskog vijeƦa ƈitluk Marin RadišiƦ priredili su danas prijem za Tomislava MediƦa, novoizabranog predsjednika BroƦanske zajednice u Zagrebu. Gospodin MediƦ izabran je za predsjednika na redovitoj godišnjoj i izborna skupština BroƦanske zajednice 18. lipnja, te Ʀe na mjestu predsjednika zamijeniti dugogodišnjeg predsjednika BroƦanske zajednice dr. Mirana Martinca.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 64 - 72 od 527