Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FOTO: ZapoĆØela rekonstrukcija Å”portske dvorane u Osnovnoj Å”koli ƈerin
Utorak, 12 Siječanj 2016
Uzorak SlikeOvih dana krenulo se u obnovu i rekonstrukciju Å”portske dvorane OÅ  ƈerin. Do sada je promijenjen krov i postavljen novi, te su promijenjeni otvori. Sada je tijeku skidanje starog parketa, svlaĆØionica i sanitarnih ĆØvorova, te skidanje starih naslaga žbuke. Nakon toga slijedi rekonstrukcija istih i postavljanje novih sanitarnih ĆØvorova, uz tuÅ”eve i toalete za djecu.
 
Broj upisa umrlih i roĆ°enih u matiĆØne knjige opƦine ƈitluk u 2015. godini identiĆØan
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2016
Uzorak SlikePrema podacima dobivenim iz Odsjeka za opƦu upravu koji je sastavni dio Službe za druÅ”tvene djelatnosti, opƦu upravu i branitelje opƦine ƈitluk broj upisa roĆ°ene djece i broj upisa umrlih u matiĆØne knjige u protekloj 2015. godini je identiĆØan. Naime, u MatiĆØnom uredu opƦine ƈitluk u protekloj je godini obavljeno 211 upisa ĆØinjenice roĆ°enja u MatiĆØnu knjigu roĆ°enih, baÅ” kao Å”to je obavljeno i 211 upisa u MatiĆØnu knjigu umrlih.
 
VijeƦnici OV ƈitluk uvojili Nacrt plana proraĆØuna za 2016. u iznosu od u iznosu od 7.107.000,00 KM
Srijeda, 30 Prosinac 2015
Uzorak SlikeVijeƦnici OpƦinskog vijeƦa ƈitluk na 35. redovitoj sjednici usvojili su Nacrt plana proraĆØuna opƦine ƈitluk za 2016. godinu. Usvojeni nacrt plana proraĆØuna za 2016. godinu predviĆ°a prihode, primitke i kreditna zaduženja  u iznosu od 7.107.000,00 KM, a rashode i izdatke u iznosu od 7.097.000,00 KM, s proraĆØunskom rezervom od 10.000,00 KM.  Nacrt Plana ProraĆØuna opƦine ƈitluk za 2016. godinu usvojen je s 20 glasova za i dva suzdržana.
 
Novo naseljeno mjesto u opƦini ƈitluk: Mostarsko Cerno izdvojeno iz Služnja
Četvrtak, 10 Prosinac 2015
Uzorak SlikeVlada Federacije BiH na danaÅ”njoj sjednici utvrdila je Nacrt zakona o dopuni Zakona o utvrĆ°ivanju naseljenih mjesta i o izmjenama u nazivima naseljenih mjesta u odreĆ°enim opƦinama, ĆØime je na popis naseljenih mjesta u opƦini ƈitluk dodano Mostarsko Cerno. Istodobno, Mostarsko Cerno je, na ovaj naĆØin, izdvojeno iz naseljenog mjesta Služanj. OpƦinsko vijeƦe ƈitluka Ʀe, u roku od Å”est mjeseci od dana stupanja na snagu ovog zakona, s njegovim odredbama usuglasiti svoje propise o nazivima i granicama naseljenih mjesta.
 
HKUD ā€œVionicaā€ donirao unutarnja vrata podruĆØnoj Å”koli u Vionici
Srijeda, 02 Prosinac 2015
Uzorak SlikeU svega nekoliko godina postojanja HKUD 'Sveti Marko' Vionica uspjeÅ”no u zemlji i inozemstvu predstavlja kulturu i obiĆØaje Hrvata Hercegovine. VeƦ ĆØetvrtu godinu zaredom bili su domaƦin vrlo posjeƦene MeĆ°unarodne VeĆØeri foklora koja se poĆØetkom mjeseca srpnja održala na malonogometnom igraliÅ”tu u Vionici, a skoro svaki mjesec su u pokretu jer imaju gostovanja diljem BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Srbije.
 
VijeƦnici OV ƈitluk uputi ĆØestitku Jeleni Pehar na velikom sportskom uspjehu
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikeVijeƦnici OpƦinskog vijeƦa ƈitluk na juĆØer održanoj 34. redovitoj sjednici OpƦinskog vijeƦa usvojili su Prijedlog odluke o razrjeÅ”enju ĆØlanova OpƦinskog izbornog povjerenstva, kao i prijedlog odluke o imenovanju OpƦinskog izbornog povjerenstva u novom sastavu. Usvajanjem navedenog prijedloga o razrjeÅ”enju vijeƦnici su razrijeÅ”ili dužnosti ĆØlanove povjerenstva Anicu NakiƦ (predsjednik), Maria RoziƦa (tajnik) i Irenu Bago (ĆØlan), nakon ĆØega su usvajanjem Odluke o imenovanju ĆØlanova OpƦinskog izbornog povjerenstva ƈitluk u ovo tijelo imenovani: Irena Bago (predsjednik), Franimir Pervan (tajnik) i Zvonimir PlaniniƦ (ĆØlan). ƈlanovi OIP-a ƈitluk imenovani su na razdoblje od sedam godina.
 
Proslavljen Dan Srednje Å”kole dr. fra Slavka BarbariƦa
Srijeda, 25 Studeni 2015
Uzorak SlikeDan Srednje Å”kole dr. fra Slavka BarbariƦa obilježen je juĆØer prigodnim programom u sklopu kojeg su se uĆØenici natjecali u sportskim disciplinama, ali su se jednako tako publici predstavili recitirajuƦi, pjevajuƦi i glumeƦi na za ovu prigodu pripremljenoj Å”kolskoj priredbi. Obilježavanje Dana Å”kole na Å”kolskoj priredbi zapoĆØelo je minutom Å”utnje kojom su se svi prisutni s poÅ”tovanjem i sa zahvalnoÅ”Ć¦u prisjetili pokojnih utemeljitelja, djelatnika, uĆØenika i samog fra Slavka BarbariƦa koji je preminuo na 24. studenoga prije petnaest godina, a nastavljeno je obraƦenjem ravnatelja prof. Velimira Pinjuha.
 
NaĆØelnik opƦine ƈitluk i predsjednik OV ƈitluk ĆØestitali Jeleni Pehar na osvojenoj zlatnoj medalji
Petak, 13 Studeni 2015
Uzorak SlikeNaĆØelnik opƦine ƈitluk Ivo JerkiƦ i predsjednik OpƦinskog vijeƦa ƈitluk Marin RadiÅ”iƦ, uputili su danas ĆØestitku karataÅ”ici Jeleni Pehar na uspjehu koji je postigla na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlaĆ°e seniore u Indoneziji. U ime žitelja opƦine ƈitluk i u svoje osobno ime naĆØelnik JerkiƦ i predsjednik OV ƈitluk RadiÅ”iƦ ĆØestitali su Jeleni na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu, te su mladoj sportaÅ”ici poželjeli joÅ” mnogo sportskih uspjeha i zdravlja u nastavku karijere.
 
Održana 33. sjednica OpƦinskog vijeƦa ƈitluk
Petak, 30 Listopad 2015
Uzorak SlikeJuĆØer je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana 33. sjednica OpƦinskog vijeƦa ƈitluk. Predloženi dnevni red za sjednici doživio je izmjenu, buduƦi da je na prijedlog naĆØelnika opƦine ƈitluk Ive JerkiƦa u dnevni reda uvrÅ”tavana Odluka o objavljivanju Javnog natjeĆØaja za imenovanje ĆØlanova OpƦinskog izbornog povjerenstva ƈitluk. Nakon usvajanja predložene izmjene uslijedilo je usvajanje zapisnika sa 32. sjednice OV ƈitluk i pitanja vijeƦnika.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 46 - 54 od 527