Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FOTO: Započela rekonstrukcija športske dvorane u Osnovnoj školi Čerin
Utorak, 12 Siječanj 2016
Uzorak SlikeOvih dana krenulo se u obnovu i rekonstrukciju športske dvorane OŠ Čerin. Do sada je promijenjen krov i postavljen novi, te su promijenjeni otvori. Sada je tijeku skidanje starog parketa, svlačionica i sanitarnih čvorova, te skidanje starih naslaga žbuke. Nakon toga slijedi rekonstrukcija istih i postavljanje novih sanitarnih čvorova, uz tuševe i toalete za djecu.
 
Broj upisa umrlih i rođenih u matične knjige općine Čitluk u 2015. godini identičan
Ponedjeljak, 11 Siječanj 2016
Uzorak SlikePrema podacima dobivenim iz Odsjeka za opću upravu koji je sastavni dio Službe za društvene djelatnosti, opću upravu i branitelje općine Čitluk broj upisa rođene djece i broj upisa umrlih u matične knjige u protekloj 2015. godini je identičan. Naime, u Matičnom uredu općine Čitluk u protekloj je godini obavljeno 211 upisa činjenice rođenja u Matičnu knjigu rođenih, baš kao što je obavljeno i 211 upisa u Matičnu knjigu umrlih.
 
Vijećnici OV Čitluk uvojili Nacrt plana proračuna za 2016. u iznosu od u iznosu od 7.107.000,00 KM
Srijeda, 30 Prosinac 2015
Uzorak SlikeVijećnici Općinskog vijeća Čitluk na 35. redovitoj sjednici usvojili su Nacrt plana proračuna općine Čitluk za 2016. godinu. Usvojeni nacrt plana proračuna za 2016. godinu predviđa prihode, primitke i kreditna zaduženja  u iznosu od 7.107.000,00 KM, a rashode i izdatke u iznosu od 7.097.000,00 KM, s proračunskom rezervom od 10.000,00 KM.  Nacrt Plana Proračuna općine Čitluk za 2016. godinu usvojen je s 20 glasova za i dva suzdržana.
 
Novo naseljeno mjesto u općini Čitluk: Mostarsko Cerno izdvojeno iz Služnja
Četvrtak, 10 Prosinac 2015
Uzorak SlikeVlada Federacije BiH na današnjoj sjednici utvrdila je Nacrt zakona o dopuni Zakona o utvrđivanju naseljenih mjesta i o izmjenama u nazivima naseljenih mjesta u određenim općinama, čime je na popis naseljenih mjesta u općini Čitluk dodano Mostarsko Cerno. Istodobno, Mostarsko Cerno je, na ovaj način, izdvojeno iz naseljenog mjesta Služanj. Općinsko vijeće Čitluka će, u roku od šest mjeseci od dana stupanja na snagu ovog zakona, s njegovim odredbama usuglasiti svoje propise o nazivima i granicama naseljenih mjesta.
 
HKUD “Vionica” donirao unutarnja vrata područnoj školi u Vionici
Srijeda, 02 Prosinac 2015
Uzorak SlikeU svega nekoliko godina postojanja HKUD 'Sveti Marko' Vionica uspješno u zemlji i inozemstvu predstavlja kulturu i običaje Hrvata Hercegovine. Već četvrtu godinu zaredom bili su domaćin vrlo posjećene Međunarodne Večeri foklora koja se početkom mjeseca srpnja održala na malonogometnom igralištu u Vionici, a skoro svaki mjesec su u pokretu jer imaju gostovanja diljem BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Srbije.
 
Vijećnici OV Čitluk uputi čestitku Jeleni Pehar na velikom sportskom uspjehu
Petak, 27 Studeni 2015
Uzorak SlikeVijećnici Općinskog vijeća Čitluk na jučer održanoj 34. redovitoj sjednici Općinskog vijeća usvojili su Prijedlog odluke o razrješenju članova Općinskog izbornog povjerenstva, kao i prijedlog odluke o imenovanju Općinskog izbornog povjerenstva u novom sastavu. Usvajanjem navedenog prijedloga o razrješenju vijećnici su razriješili dužnosti članove povjerenstva Anicu Nakić (predsjednik), Maria Rozića (tajnik) i Irenu Bago (član), nakon čega su usvajanjem Odluke o imenovanju članova Općinskog izbornog povjerenstva Čitluk u ovo tijelo imenovani: Irena Bago (predsjednik), Franimir Pervan (tajnik) i Zvonimir Planinić (član). Članovi OIP-a Čitluk imenovani su na razdoblje od sedam godina.
 
Proslavljen Dan Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića
Srijeda, 25 Studeni 2015
Uzorak SlikeDan Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića obilježen je jučer prigodnim programom u sklopu kojeg su se učenici natjecali u sportskim disciplinama, ali su se jednako tako publici predstavili recitirajući, pjevajući i glumeći na za ovu prigodu pripremljenoj školskoj priredbi. Obilježavanje Dana škole na školskoj priredbi započelo je minutom šutnje kojom su se svi prisutni s poštovanjem i sa zahvalnošću prisjetili pokojnih utemeljitelja, djelatnika, učenika i samog fra Slavka Barbarića koji je preminuo na 24. studenoga prije petnaest godina, a nastavljeno je obraćenjem ravnatelja prof. Velimira Pinjuha.
 
Načelnik općine Čitluk i predsjednik OV Čitluk čestitali Jeleni Pehar na osvojenoj zlatnoj medalji
Petak, 13 Studeni 2015
Uzorak SlikeNačelnik općine Čitluk Ivo Jerkić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Marin Radišić, uputili su danas čestitku karatašici Jeleni Pehar na uspjehu koji je postigla na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Indoneziji. U ime žitelja općine Čitluk i u svoje osobno ime načelnik Jerkić i predsjednik OV Čitluk Radišić čestitali su Jeleni na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu, te su mladoj sportašici poželjeli još mnogo sportskih uspjeha i zdravlja u nastavku karijere.
 
Održana 33. sjednica Općinskog vijeća Čitluk
Petak, 30 Listopad 2015
Uzorak SlikeJučer je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana 33. sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Predloženi dnevni red za sjednici doživio je izmjenu, budući da je na prijedlog načelnika općine Čitluk Ive Jerkića u dnevni reda uvrštavana Odluka o objavljivanju Javnog natječaja za imenovanje članova Općinskog izbornog povjerenstva Čitluk. Nakon usvajanja predložene izmjene uslijedilo je usvajanje zapisnika sa 32. sjednice OV Čitluk i pitanja vijećnika.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 46 - 54 od 527