Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Počela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduzeće Broćanac više od deset organizira i provodi akcije prikupljanja smeća i ostalog otpada odbačenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na području općine Čitluk. 
 
VIDEO Novi regulacijski plan mora zadovoljiti i privatni i javni interes
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U tijeku je izrada izmijenjenog regulacijskog plana za središnji dio Čitluka. Regulacijski plan “Bare 1”, koji je usvojen 2010. godine, doveo je do sukoba javnog i privatnog interesa. Izmjenama i dopunama plana trebale bi se zadovoljiti obje strane.
 
Atalanta BC iz Bergama već drugu godinu sudionik međunarodnog nogometnog turnira Međugorje Cup
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U – 15 momčad Atalante BC iz Bergama jedan je od sudionika međunarodnog nogometnog turnira Međugorje Cup 2017., koji se od 9. ožujka održava na terenima Sport centra Međugorje.
 
Raspisan javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Čitluk
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Općinsko vijeće Čitluk na 4. sjednici, održanoj 28. veljače 2017. godine, imenovalo je članove Povjerenstva za dodjelu javnih priznanja Općine Čitluk. 
 
Usvojen proračun Općine Čitluk za 2017. godinu
Srijeda, 01 Ožujak 2017


Na 4. redovitoj sjednici Općinskog vijeća Čitluk, vijećnici su jednoglasno usvojili prijedlog plana proračuna Općine Čitluk za 2017. godinu.
 
Održan sastanak s predstavnicima mjesnih zajednica
Srijeda, 15 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vlatka Martinović, predsjednica Odbora za mjesne zajednice i predstavke i pritužbe građana, na početku sjednice upoznala je predstavnike mjesnih zajednica s temeljnim zadaćama Odobra i njegovim članovima
 
Prezentiran idejni projekt za sanaciju deponije komunalnog otpada "Stražnica"
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Djelatnice poduzeća Ecoplan iz Mostara danas su posjetile Općinu Čitluk i načelniku Marinu Radišiću, predsjedniku Općinskog vijeća Predragu Smoljanu, te njihovim suradnicima iz općinskih službi i predstavnicima javnih poduzeća prezentirale idejni projekta za sanaciju deponije komunalnog otpada "Stražnica".
 
Načelnik Radišić razgovarao s pripadnicima HGSS Čitluk – Međugorje
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, upriličio je danas u svom uredu prijem za pripadnike HGSS Čitluk – Međugorje. Na današnjem sastanku načelnik Radišić i pripadnici HGSS Čitluk – Međugorje razgovarali su o radu stanice koja od svog osnutka ulaže velike ljudske i materijalne napore u spašavanje unesrećenih i nestalih osoba, ali i o svim ostalim aktivnostima ove neprofitne i nevladine udruge.
 
Održan tradicionalni prijem za župnike Broćanskog dekanata
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan upriličili su danas tradicionalni prijem za župnike Broćanskog dekanata u dvorani za sastanke Općine Čitluk. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 527