Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
PoĆØela proljetna akcija prikupljanja otpada uz prometnice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Javno poduzeƦe BroƦanac viÅ”e od deset organizira i provodi akcije prikupljanja smeƦa i ostalog otpada odbaĆØenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na podruĆØju opƦine ƈitluk. 
 
VIDEO Novi regulacijski plan mora zadovoljiti i privatni i javni interes
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U tijeku je izrada izmijenjenog regulacijskog plana za srediÅ”nji dio ƈitluka. Regulacijski plan ā€œBare 1ā€, koji je usvojen 2010. godine, doveo je do sukoba javnog i privatnog interesa. Izmjenama i dopunama plana trebale bi se zadovoljiti obje strane.
 
Atalanta BC iz Bergama veƦ drugu godinu sudionik meưunarodnog nogometnog turnira Meưugorje Cup
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U ā€“ 15 momĆØad Atalante BC iz Bergama jedan je od sudionika meĆ°unarodnog nogometnog turnira MeĆ°ugorje Cup 2017., koji se od 9. ožujka održava na terenima Sport centra MeĆ°ugorje.
 
Raspisan javni natjeĆØaj za podnoÅ”enje prijedloga za dodjelu javnih priznanja OpƦine ƈitluk
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017
Uzorak Slike

OpƦinsko vijeƦe ƈitluk na 4. sjednici, održanoj 28. veljaĆØe 2017. godine, imenovalo je ĆØlanove Povjerenstva za dodjelu javnih priznanja OpƦine ƈitluk. 
 
Usvojen proraĆØun OpƦine ƈitluk za 2017. godinu
Srijeda, 01 Ožujak 2017


Na 4. redovitoj sjednici OpƦinskog vijeƦa ƈitluk, vijeƦnici su jednoglasno usvojili prijedlog plana proraĆØuna OpƦine ƈitluk za 2017. godinu.
 
Održan sastanak s predstavnicima mjesnih zajednica
Srijeda, 15 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vlatka MartinoviƦ, predsjednica Odbora za mjesne zajednice i predstavke i pritužbe graĆ°ana, na poĆØetku sjednice upoznala je predstavnike mjesnih zajednica s temeljnim zadaƦama Odobra i njegovim ĆØlanovima
 
Prezentiran idejni projekt za sanaciju deponije komunalnog otpada "Stražnica"
Četvrtak, 02 Veljača 2017
Uzorak Slike

Djelatnice poduzeƦa Ecoplan iz Mostara danas su posjetile OpƦinu ƈitluk i naĆØelniku Marinu RadiÅ”iƦu, predsjedniku OpƦinskog vijeƦa Predragu Smoljanu, te njihovim suradnicima iz opƦinskih službi i predstavnicima javnih poduzeƦa prezentirale idejni projekta za sanaciju deponije komunalnog otpada "Stražnica".
 
NaĆØelnik RadiÅ”iƦ razgovarao s pripadnicima HGSS ƈitluk ā€“ MeĆ°ugorje
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017
Uzorak Slike

Marin RadiÅ”iƦ, naĆØelnik opƦine ƈitluk, upriliĆØio je danas u svom uredu prijem za pripadnike HGSS ƈitluk ā€“ MeĆ°ugorje. Na danaÅ”njem sastanku naĆØelnik RadiÅ”iƦ i pripadnici HGSS ƈitluk ā€“ MeĆ°ugorje razgovarali su o radu stanice koja od svog osnutka ulaže velike ljudske i materijalne napore u spaÅ”avanje unesreƦenih i nestalih osoba, ali i o svim ostalim aktivnostima ove neprofitne i nevladine udruge.
 
Održan tradicionalni prijem za župnike BroƦanskog dekanata
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017
Uzorak Slike

NaĆØelnik opƦine ƈitluk Marin RadiÅ”iƦ i predsjednik OpƦinskog vijeƦa ƈitluk Predrag Smoljan upriliĆØili su danas tradicionalni prijem za župnike BroƦanskog dekanata u dvorani za sastanke OpƦine ƈitluk. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 527