Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
BoÅ”koviƦ: "GraĆ°ani Stoca zreli su za svoj demokratski dan"
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

Aktualni naĆØelnik opƦine Stolac i ponovni kandidat HDZ-a za naĆØelnika, Stjepan BoÅ”koviƦ, iskoristio je danas svoje graĆ°ansko pravo i glasovao na biraĆØkom mjestu u CrniƦima, te se tom prilikom obratio i prisutnim medijima.
 
Specijalci iz ĆØak ĆØetiriju županija i pripadnici FUP-a osiguravaju mir u Stocu
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

Zakon nasilja na lokalnim izborima u listopadu proÅ”le godine i prekida izbornog procesa u režiji Salmira Kaplana i njegovih suradnika, danas stanovnici Stoca ponovno imaju priliku izaƦi na izbore. BiraĆØka mjesta su otvorena od 7 do 19 sati. 
 
S Biokova ĆØudna bura udara po Makarskoj: Plenkijev ujak na izbore Ʀe protiv HDZ-a
Subota, 18 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na obilježavanju 27. obljetnice osnutka HDZ-a u Makarskoj slavljenicima se u petak naveĆØer pridružio i premijer Andrej PlenkoviƦ. Po majci Makaranin premijer nije krio zadovoljstvo Å”to je meĆ°u Makaranima te se u druÅ”tvu svoja tri ministra Damira KrstiĆØeviƦa, Lovre KuÅ”ĆØeviƦa i Milana KujundžiƦa pridružio slavljenicima u hotelu Meteor.
 
RAZLAZ Paraliza države: BoÅ”njaci pokreƦu reviziju tužbe protiv Srbije, Srbi izlaze iz vlasti
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na danaÅ”njem savjetovanju koje je održano u sarajevskoj VijeƦnici, a u organizaciji Fondacije Pravda za BiH i Instituta za istraživanje zloĆØina protiv ĆØovjeĆØnosti i meĆ°unarodnog prava, odluĆØeno je da Ʀe BiH pokrenuti reviziju presude MeĆ°unarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije i Crne Gore, potvrĆ°eno je za Klix.ba od viÅ”e sudionika savjetovanja.
 
Kada Ʀe Federacija BiH dobiti obilježja?
Petak, 17 Veljača 2017

Uzorak Slike

ā€œÅ to se poduzelo u vezi s provedbom odluke Ustavnog suda BiH iz ožujka 2006. godine koja je na snagu stupila 15. lipnja 2007. godine, a kojom je utvrĆ°eno da ĆØlanci 1.i 2. Zakona o grbu i zastavi Federacije BiH nisu u skladu s Ustavom BiH kao Å”to nisu usklaĆ°eni ni s MeĆ°unarodnom konvencijom o ukidanju svih oblika diskriminacije.  Kada Ʀe se u Parlamentu Federacije BiH dostaviti idejno rjeÅ”enje o grbu i zastavi Federacije BiH?ā€.

 
Druga ā€žBijelo ā€“ crvena noƦā€œ održat Ʀe se 26. veljaĆØe
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

HNK Brotnjo Premier SK u nedjelju, 26. veljaĆØe organizira drugu ā€žBijelo-crvenu noƦā€œ, donatorsku veĆØer ĆØitluĆØkog nogometnog kluba. Donatorska veĆØer bit Ʀe upriliĆØena u Hotelu Brotnjo s poĆØetkom u 20 sati.
 
Tko je kriv? Mandatno razdoblje 2014. - 2018. = IzgraĆ°eno 0 (nula) kilometara autoceste
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

Uprava JP Autoceste FBiH usvojila je inicijative za donoÅ”enje Odluka o pokretanju procedure u cilju realizacije projekata za izgradnju tunela Prenj na dionici Konjic ā€“ Mostar sjever i dionice Mostar sjever ā€“ Mostar jug.
 
VIDEO Ante JelaviƦ: Nudili su mi da budem posluÅ”nik i podanik - na to nisam pristao
Četvrtak, 16 Veljača 2017
Uzorak Slike

Hrvati nikad nisu bili zadovoljni svojim statusom u Federaciji BiH. MeĆ°unarodna zajednica, gotovo uvijek, bila je naklonjena BoÅ”njacima. 
 
Zabrana puŔenja u Federaciji: Kazne od 250 do 15.000 KM
Četvrtak, 16 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vlada Federacije BiH je, na danaÅ”njoj sjednici u Mostaru, utvrdila i Federalnom parlamentu uputila Nacrt zakona o kontroli i ograniĆØenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za puÅ”enje.
 
VIDEO Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Četvrtak, 16 Veljača 2017

Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, fra Mario KnezoviƦ razmiÅ”lja Å”to se govori i piÅ”e o bl. Alojziju Stepincu, te Å”to poruĆØuju tekstovi iz Svetoga Pisma.

 
Adrijana Prskalo: HNŽ preuzima vodstvo Mladeži HDZ-a BiH
Četvrtak, 16 Veljača 2017
Uzorak Slike

Adrijana Prskalo iz Rame izabrana je za predsjednicu HercegovaĆØko-neretvanskog županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH. Po zanimanju magistar prava, u politici je aktivna od 2012. godine, a dvije godine kasnije zavrÅ”ila je politiĆØku akademiju HDZ BiH.
 
Sve aktivnosti na organizaciji ponovnih izbora u Stocu teku po planu
Srijeda, 15 Veljača 2017
Uzorak Slike

Sukladno Naputku o rokovima izbornih aktivnosti za održavanje ponovnih izbora u osnovnoj izbornoj jedinici Stolac, opƦinsko izborno povjerenstvo privodi kraju postupak imenovanja ĆØlanova biraĆØkih odbora i akt o imenovanju Ʀe dostaviti SrediÅ”njem izbornom povjerenstvu BiH.
 
Panika u Sarajevu: Usvojena rezolucija Europskog parlamenta o Bosni i Hercegovini
Srijeda, 15 Veljača 2017

Uzorak Slike

Na danaÅ”njem plenarnom zasjedanju u Strasbourgu s 496 glasa Za, 132 protiv i 67 suzdržanih usvojena je rezolucija Europskog parlamenta o Bosni i Hercegovini. Veliki je to uspjeh Europske puĆØke stranke na ĆØelu s njezinim izvjestiteljem Cristianom Dan Predom, ali je i veliki uspjeh hrvatskih europarlamentaraca ĆØiji su amandmani uvrÅ”teni kao sastavni dio ove Rezolucije.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 92 - 104 od 3111