Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Bošković: "Građani Stoca zreli su za svoj demokratski dan"
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

Aktualni načelnik općine Stolac i ponovni kandidat HDZ-a za načelnika, Stjepan Bošković, iskoristio je danas svoje građansko pravo i glasovao na biračkom mjestu u Crnićima, te se tom prilikom obratio i prisutnim medijima.
 
Specijalci iz čak četiriju županija i pripadnici FUP-a osiguravaju mir u Stocu
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

Zakon nasilja na lokalnim izborima u listopadu prošle godine i prekida izbornog procesa u režiji Salmira Kaplana i njegovih suradnika, danas stanovnici Stoca ponovno imaju priliku izaći na izbore. Biračka mjesta su otvorena od 7 do 19 sati. 
 
S Biokova čudna bura udara po Makarskoj: Plenkijev ujak na izbore će protiv HDZ-a
Subota, 18 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na obilježavanju 27. obljetnice osnutka HDZ-a u Makarskoj slavljenicima se u petak navečer pridružio i premijer Andrej Plenković. Po majci Makaranin premijer nije krio zadovoljstvo što je među Makaranima te se u društvu svoja tri ministra Damira Krstičevića, Lovre Kuščevića i Milana Kujundžića pridružio slavljenicima u hotelu Meteor.
 
RAZLAZ Paraliza države: Bošnjaci pokreću reviziju tužbe protiv Srbije, Srbi izlaze iz vlasti
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na današnjem savjetovanju koje je održano u sarajevskoj Vijećnici, a u organizaciji Fondacije Pravda za BiH i Instituta za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava, odlučeno je da će BiH pokrenuti reviziju presude Međunarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije i Crne Gore, potvrđeno je za Klix.ba od više sudionika savjetovanja.
 
Kada će Federacija BiH dobiti obilježja?
Petak, 17 Veljača 2017

Uzorak Slike

“Što se poduzelo u vezi s provedbom odluke Ustavnog suda BiH iz ožujka 2006. godine koja je na snagu stupila 15. lipnja 2007. godine, a kojom je utvrđeno da članci 1.i 2. Zakona o grbu i zastavi Federacije BiH nisu u skladu s Ustavom BiH kao što nisu usklađeni ni s Međunarodnom konvencijom o ukidanju svih oblika diskriminacije.  Kada će se u Parlamentu Federacije BiH dostaviti idejno rješenje o grbu i zastavi Federacije BiH?”.

 
Druga „Bijelo – crvena noć“ održat će se 26. veljače
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

HNK Brotnjo Premier SK u nedjelju, 26. veljače organizira drugu „Bijelo-crvenu noć“, donatorsku večer čitlučkog nogometnog kluba. Donatorska večer bit će upriličena u Hotelu Brotnjo s početkom u 20 sati.
 
Tko je kriv? Mandatno razdoblje 2014. - 2018. = Izgrađeno 0 (nula) kilometara autoceste
Petak, 17 Veljača 2017
Uzorak Slike

Uprava JP Autoceste FBiH usvojila je inicijative za donošenje Odluka o pokretanju procedure u cilju realizacije projekata za izgradnju tunela Prenj na dionici Konjic – Mostar sjever i dionice Mostar sjever – Mostar jug.
 
VIDEO Ante Jelavić: Nudili su mi da budem poslušnik i podanik - na to nisam pristao
Četvrtak, 16 Veljača 2017
Uzorak Slike

Hrvati nikad nisu bili zadovoljni svojim statusom u Federaciji BiH. Međunarodna zajednica, gotovo uvijek, bila je naklonjena Bošnjacima. 
 
Zabrana pušenja u Federaciji: Kazne od 250 do 15.000 KM
Četvrtak, 16 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vlada Federacije BiH je, na današnjoj sjednici u Mostaru, utvrdila i Federalnom parlamentu uputila Nacrt zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje.
 
VIDEO Novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Četvrtak, 16 Veljača 2017

Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke televizije, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, fra Mario Knezović razmišlja što se govori i piše o bl. Alojziju Stepincu, te što poručuju tekstovi iz Svetoga Pisma.

 
Adrijana Prskalo: HNŽ preuzima vodstvo Mladeži HDZ-a BiH
Četvrtak, 16 Veljača 2017
Uzorak Slike

Adrijana Prskalo iz Rame izabrana je za predsjednicu Hercegovačko-neretvanskog županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH. Po zanimanju magistar prava, u politici je aktivna od 2012. godine, a dvije godine kasnije završila je političku akademiju HDZ BiH.
 
Sve aktivnosti na organizaciji ponovnih izbora u Stocu teku po planu
Srijeda, 15 Veljača 2017
Uzorak Slike

Sukladno Naputku o rokovima izbornih aktivnosti za održavanje ponovnih izbora u osnovnoj izbornoj jedinici Stolac, općinsko izborno povjerenstvo privodi kraju postupak imenovanja članova biračkih odbora i akt o imenovanju će dostaviti Središnjem izbornom povjerenstvu BiH.
 
Panika u Sarajevu: Usvojena rezolucija Europskog parlamenta o Bosni i Hercegovini
Srijeda, 15 Veljača 2017

Uzorak Slike

Na današnjem plenarnom zasjedanju u Strasbourgu s 496 glasa Za, 132 protiv i 67 suzdržanih usvojena je rezolucija Europskog parlamenta o Bosni i Hercegovini. Veliki je to uspjeh Europske pučke stranke na čelu s njezinim izvjestiteljem Cristianom Dan Predom, ali je i veliki uspjeh hrvatskih europarlamentaraca čiji su amandmani uvršteni kao sastavni dio ove Rezolucije.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 92 - 104 od 3111