Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Isplata rodiljskih naknada u HNŽ-u poĆØinje do kraja veljaĆØe, za novoroĆ°enĆØe 400 maraka
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Ovotjedna odluka Vlade HercegovaĆØko-neretvanske županije o naknadama za novoroĆ°enĆØad konaĆØno je otvorila moguƦnost da se zapoĆØne isplata novca za djecu koja su roĆ°ena u 2017. godini, piÅ”e VeĆØernji list BiH. 
 
Reakcija Mostarske biskupije na intervju mons. TomaÅ”eviƦa: On je iznio svoje osobno miÅ”ljenje!
Srijeda, 22 Veljača 2017
Uzorak Slike

U sve složenijoj politiĆØkoj situaciji u BiH intenzivira se razgovor o politiĆØkom ureĆ°enju, ili, bolje reĆØeno, unutarnjem politiĆØkom razgraniĆØenju - preustroju ove vjekovne zemlje i daytonske tvorbe.
 
PoveƦana prednost HDZ-a nakon glasova iz odsutnosti
Srijeda, 22 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Glavnom centru SrediÅ”njeg izbornog povjerenstva za brojenje glasova biraĆØa koji su glasovali na ponovljenim izborima za opƦinskog naĆØelnika i OpƦinsko vijeƦe u Stocu dopisnim putem ili pak neizravno zapoĆØeto je juĆØer s radom u sjediÅ”tu SIP-a u Sarajevu.

 
HSPF: Caru carevo, PuljiƦu regije
Srijeda, 22 Veljača 2017
Uzorak Slike

Hrvatski studentski politoloÅ”ki forum poziva PredsjedniÅ”tvo Hrvatskog narodnog sabora u Bosni i Hercegovini da se na sljedeƦoj sjednici oĆØituje o prijedlogu Biskupske konferencije BiH o preustroju BiH iz 2005. godine. Taj prijedlog predviĆ°ao bi Bosnu i Hercegovinu u obliku ĆØetiri regije po, kako preuzviÅ”eni oci biskupi navode, povijesnim, geografskim, prirodnim, ekonomskim i (nad)nacionalnim kriterijima.

 
Vlada HNŽ-a: Sredstva za nabavu videonadzora u MeĆ°ugorju i BijakoviƦima
Utorak, 21 Veljača 2017

Uzorak Slike

Na danaÅ”njoj sjednici Vlade HNŽ-a, na prijedlog Ministarstva unutarnjih poslova, usvojila Prijedlog Zakona o oružju i streljivu u HercegovaĆØko-neretvanskoj županiji, kojim se propisuju uvjeti za nabavu, držanje, noÅ”enje, sakupljanje, popravljanje i prepravljanje, oduzimanje oružja i streljiva, promet oružja i streljiva, naĆØin postupanja s oružjem i streljivom, osnivanje i voĆ°enje civilne streljane i evidencije o oružju i streljivu na teritoriju HercegovaĆØko-neretvanske županije, koji Ʀe biti upuƦen u daljnju skupÅ”tinsku proceduru.

 
BoÅ”koviƦ: Bio sam i bit Ʀu naĆØelnik svih graĆ°ana bez obzira na nacionalnost
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Stjepan BoÅ”koviƦ je nakon ponovljenih izbora u Stocu osvojio svoj ĆØetvrti mandat za naĆØelnika te opƦine. U razgovoru za VeĆØernji list govori o izbornom rezultatu, gospodarskim planovima i perspektivama života u Stocu.
 
Å ta to pada, pada Vlada: Kriza vlasti na razini BiH, odgoĆ°ena sjednica VijeƦa ministara
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

OdgoĆ°ena je za danas najavljena sjednica VijeƦa ministara BiH, prenosi portal Klix.ba. Predsjednici politiĆØkih stranaka iz entiteta Republika Srpska koji ĆØine parlamentarnu veƦinu na državnoj razini juĆØer su upozorili na moguƦi kraj politiĆØke koalicije. 

 
Lud, zbunjen, nenormalan: PresuÅ”ila luĆØka kapetanija u OstroÅ”cu kod Konjica
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vijest da je JablaniĆØko jezero nestalo s lica Zemlje, osim stanovniÅ”tva ĆØija je egzistencija s njime izravno povezana, pogodila je najviÅ”e ekologe te u neÅ”to manjem omjeru EP BiH; a onda je, kao Å”to to i bude sa katastrofama 21., st., postala samo jedna u nizu apokaliptiĆØnih galerija internetskih portala nad kojima se zgražamo.
 
Tko ne opravda dodijeljena sredstva dužan ih je vratiti u proraĆØun Federacije
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Krajem sijeĆØnja na snagu je stupila uredba o izmjenama i dopunama uredbe o kriterijima za utvrĆ°ivanje korisnika i naĆØinu raspodjele dijela prihoda ostvarenih po osnovi naknada za prireĆ°ivanje igara na sreƦu. 
 
Odaberite najljepŔu marku HP Mostar i otputujte u Dubrovnik!
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Uzorak Slike

Hrvatska poÅ”ta Mostar organizira izbor najljepÅ”e poÅ”tanske marke izdane u 2016. godini. Najsretnije sudionike nagradne igre oĆØekuju odliĆØne nagrade poput jedinstvenog putovanja u Dubrovnik za dvije osobe u organizaciji G-tour MeĆ°ugorje, zatim opuÅ”tajuƦi boravak u prekrasnom ambijentu Eco-sela Grabovica te druge vrijedne nagrade.

 
ZavrÅ”eni izbori u Stocu: Ovo je raspodjela mandata u OpƦinskom vijeƦu
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017
Uzorak Slike

SrediÅ”nje izborno povjerenstvo (SIP) BiH objavilo je preliminarne rezultate juĆØer održanih izbora za opƦinskog naĆØelnika i OpƦinsko vijeƦe Stolac. VeƦ smo objavili kako Ʀe naĆØelnika i sljedeƦe 4 godine imati HDZ BiH u osobi Stjepana BoÅ”koviƦa koji je dobio podrÅ”ku 4.276 (59,55%) glasaĆØa u gradu na Bregavi. Njegov protukandidat Mato KomÅ”iƦ osvojio je 2.904 (40,45%) glasova.
 
VIDEO HDZ BiH proglasio pobjedu: Stjepan BoÅ”koviƦ naĆØelnik opƦine Stolac i sljedeƦe 4 godine
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

NaĆØelnik opƦine Stolac Stjepan BoÅ”koviƦ proglasio je izbornu pobjedu na danas održanim izborima u ovoj opƦini.
 
PROCURILO PISMO: Inicijativa za Stolac poziva BoÅ”njake da glasaju za Matu KomÅ”iƦa
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

Prije toĆØno tjedan dana, u nedjelju 12. veljaĆØe, portal HIP.ba objavio je ĆØlanak pod nazivom ā€žKlasiĆØni pokuÅ”aj prijevare: Nema bojkota izbora u Stocu, svi BoÅ”njaci izlaze na glasovanjeā€œ , a na dan izbora on je i potvrĆ°en.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 79 - 91 od 3111