Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Isplata rodiljskih naknada u HNŽ-u počinje do kraja veljače, za novorođenče 400 maraka
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Ovotjedna odluka Vlade Hercegovačko-neretvanske županije o naknadama za novorođenčad konačno je otvorila mogućnost da se započne isplata novca za djecu koja su rođena u 2017. godini, piše Večernji list BiH. 
 
Reakcija Mostarske biskupije na intervju mons. Tomaševića: On je iznio svoje osobno mišljenje!
Srijeda, 22 Veljača 2017
Uzorak Slike

U sve složenijoj političkoj situaciji u BiH intenzivira se razgovor o političkom uređenju, ili, bolje rečeno, unutarnjem političkom razgraničenju - preustroju ove vjekovne zemlje i daytonske tvorbe.
 
Povećana prednost HDZ-a nakon glasova iz odsutnosti
Srijeda, 22 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Glavnom centru Središnjeg izbornog povjerenstva za brojenje glasova birača koji su glasovali na ponovljenim izborima za općinskog načelnika i Općinsko vijeće u Stocu dopisnim putem ili pak neizravno započeto je jučer s radom u sjedištu SIP-a u Sarajevu.

 
HSPF: Caru carevo, Puljiću regije
Srijeda, 22 Veljača 2017
Uzorak Slike

Hrvatski studentski politološki forum poziva Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora u Bosni i Hercegovini da se na sljedećoj sjednici očituje o prijedlogu Biskupske konferencije BiH o preustroju BiH iz 2005. godine. Taj prijedlog predviđao bi Bosnu i Hercegovinu u obliku četiri regije po, kako preuzvišeni oci biskupi navode, povijesnim, geografskim, prirodnim, ekonomskim i (nad)nacionalnim kriterijima.

 
Vlada HNŽ-a: Sredstva za nabavu videonadzora u Međugorju i Bijakovićima
Utorak, 21 Veljača 2017

Uzorak Slike

Na današnjoj sjednici Vlade HNŽ-a, na prijedlog Ministarstva unutarnjih poslova, usvojila Prijedlog Zakona o oružju i streljivu u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, kojim se propisuju uvjeti za nabavu, držanje, nošenje, sakupljanje, popravljanje i prepravljanje, oduzimanje oružja i streljiva, promet oružja i streljiva, način postupanja s oružjem i streljivom, osnivanje i vođenje civilne streljane i evidencije o oružju i streljivu na teritoriju Hercegovačko-neretvanske županije, koji će biti upućen u daljnju skupštinsku proceduru.

 
Bošković: Bio sam i bit ću načelnik svih građana bez obzira na nacionalnost
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Stjepan Bošković je nakon ponovljenih izbora u Stocu osvojio svoj četvrti mandat za načelnika te općine. U razgovoru za Večernji list govori o izbornom rezultatu, gospodarskim planovima i perspektivama života u Stocu.
 
Šta to pada, pada Vlada: Kriza vlasti na razini BiH, odgođena sjednica Vijeća ministara
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Odgođena je za danas najavljena sjednica Vijeća ministara BiH, prenosi portal Klix.ba. Predsjednici političkih stranaka iz entiteta Republika Srpska koji čine parlamentarnu većinu na državnoj razini jučer su upozorili na mogući kraj političke koalicije. 

 
Lud, zbunjen, nenormalan: Presušila lučka kapetanija u Ostrošcu kod Konjica
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Vijest da je Jablaničko jezero nestalo s lica Zemlje, osim stanovništva čija je egzistencija s njime izravno povezana, pogodila je najviše ekologe te u nešto manjem omjeru EP BiH; a onda je, kao što to i bude sa katastrofama 21., st., postala samo jedna u nizu apokaliptičnih galerija internetskih portala nad kojima se zgražamo.
 
Tko ne opravda dodijeljena sredstva dužan ih je vratiti u proračun Federacije
Utorak, 21 Veljača 2017
Uzorak Slike

Krajem siječnja na snagu je stupila uredba o izmjenama i dopunama uredbe o kriterijima za utvrđivanje korisnika i načinu raspodjele dijela prihoda ostvarenih po osnovi naknada za priređivanje igara na sreću. 
 
Odaberite najljepšu marku HP Mostar i otputujte u Dubrovnik!
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

Uzorak Slike

Hrvatska pošta Mostar organizira izbor najljepše poštanske marke izdane u 2016. godini. Najsretnije sudionike nagradne igre očekuju odlične nagrade poput jedinstvenog putovanja u Dubrovnik za dvije osobe u organizaciji G-tour Međugorje, zatim opuštajući boravak u prekrasnom ambijentu Eco-sela Grabovica te druge vrijedne nagrade.

 
Završeni izbori u Stocu: Ovo je raspodjela mandata u Općinskom vijeću
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017
Uzorak Slike

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH objavilo je preliminarne rezultate jučer održanih izbora za općinskog načelnika i Općinsko vijeće Stolac. Već smo objavili kako će načelnika i sljedeće 4 godine imati HDZ BiH u osobi Stjepana Boškovića koji je dobio podršku 4.276 (59,55%) glasača u gradu na Bregavi. Njegov protukandidat Mato Komšić osvojio je 2.904 (40,45%) glasova.
 
VIDEO HDZ BiH proglasio pobjedu: Stjepan Bošković načelnik općine Stolac i sljedeće 4 godine
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

Načelnik općine Stolac Stjepan Bošković proglasio je izbornu pobjedu na danas održanim izborima u ovoj općini.
 
PROCURILO PISMO: Inicijativa za Stolac poziva Bošnjake da glasaju za Matu Komšića
Nedjelja, 19 Veljača 2017
Uzorak Slike

Prije točno tjedan dana, u nedjelju 12. veljače, portal HIP.ba objavio je članak pod nazivom „Klasični pokušaj prijevare: Nema bojkota izbora u Stocu, svi Bošnjaci izlaze na glasovanje“ , a na dan izbora on je i potvrđen.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 79 - 91 od 3111