Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Skupština planira 70 novih akata, o ekuju se nova sredstva iz EU-a
Petak, 03 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Kao i Vlada HNŽ-a, Skupština HN županije ima velike planove za ovu godinu. Gledajući program rada za 2017., dođe se do zaključka kako zastupnici planiraju usvojiti 70 zakona ili promjena zakona, pravilnika i analiza. Može se reći kako je riječ o velikom broju dokumenata koji će imati odraza na svakodnevni život građana ove županije, piše Večernji list BiH.

 
Utvrđeni rezultati izbora: Nova predsjednica OV će biti Nermina Frenjo iz SBB-a, SDA i SDP protiv!
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na današnjoj sjednici donijelo Odluku o utvrđivanju i objavljivanju rezultata ponovnih izbora u osnovnoj izbornoj jedinici Stolac.
 
Saslušanje u žalbenom postupku protiv Herceg Bosne počinje 20. ožujka
Četvrtak, 02 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Saslušanje u žalbenom postupku protiv Jadranka Prlića, Slobodana Praljka, Milivoja Petkovića, Brune Stojića, Valentina Ćorića i Berislava Pušića počet će 20. ožujka, piše Večernji list BiH.

 
Stier će u BiH tražiti jednaka prava za Hrvate i EU reforme
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Iako je njihov posjet planiran ranije, hrvatski i mađarski šef diplomacije Davor Ivo Stier i Péter Szijjártó zajedno će danas stići u Bosnu i Hercegovinu u jeku jedne od najtežih kriza u ovoj zemlji zbog jednostranih poteza bošnjačke strane glede revizije presude po tužbi protiv Srbije, piše Večernji list BiH. 
 
Skupština usvojila Program rada Vlade HNŽ-a
Srijeda, 01 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na jučer održanoj 23. sjednici, zastupnici u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije usvojili su Program rada Vlade za 2017. godinu.
 
Alija nas prevario s formulacijom referendumskog pitanja, a gdje su tada bili Hrvati?
Utorak, 28 Veljača 2017
Uzorak Slike

Pošlo je 25 godina od održavanja referenduma o izlasku Bosne i Hercegovine iz sastava komunističke Jugoslavije. Na taj referendum izašli su Bošnjaci i Hrvati, dok su ga Srbi bojkotirali protiveći se izlasku iz Jugoslavije, kojom je tada gospodario Slobodan Milošević. Zahvaljujući izlasku Hrvata, referendum je uspio i BiH je dobila međunarodno priznanje.
 
1.ožujka 1992. – Dan kada su HDZ i Katolička crkva Hrvate u BiH odveli u propast!
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

Prvi ožujka, Dan neovisnosti BiH, u Federaciji BiH bit će neradni dan. U skladu sa Zakonom o proglašenju 1. ožujka Danom neovisnosti Bosne i Hercegovine, državna tijela, poduzeća i druge pravne osobe ne rade na Dan neovisnosti, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.
 
U Sarajevu održana Javna rasprava na temu transformacije Javnog RTV sustava BiH
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Velikoj dvorani Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu Klub hrvatskog naroda u Domu naroda PS BiH i Glavno vijeće Hrvatskog narodnog sabora BiH (Odjela za kulturu, sport, medije i informiranje) upriličili su danas Javnu raspravu o temi: „Prijedlog transformacije Javnog RTV sustava BiH namijenjen harmonizaciji i integraciji bosanskohercegovačkog javnog i medijskog prostora“.

 
Spašavanje patriote Bakira: Ovo nije naša revizija
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Tko god nesvrstavanje hrvatske strane po pitanju „Revizije“ stavlja na stranu nekog negiranja zločina počinjenih od srpskih agresora ili eventualnog pogodovanja srpskoj politici u BiH je neupućen ili zlonamjeran. 

 
Bitno je da nema rata: Politička kriza u BiH mogla bi trajati godinama
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nakon što su bošnjački političari "u ime Bosne i Hercegovine" podnijeli tužbu protiv Srbije za agresiju i genocid, ova država je dospjela u najveću političku krizu od 1995. godine. Naime, potpuno je nejasno postoji li parlamentarna većina na razini države i je li Vijeće ministara BiH trenutno u tehničkom mandatu, u koji ulazi nakon što ostane bez potpore u parlamentu.

 
Sutra javna rasprava o transformaciji Javnog RTV sustava BiH
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Klub hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) i Hrvatski narodni sabor BiH (HNS) sutra u Sarajevu organiziraju javnu raspravu o modelu održivog ustroja Javnog RTV sustava BiH ustavno načelu konstitutivnosti naroda.

 
VAŽNA OBAVIJEST: 2. ožujka biti će objavljeni javni pozivi za sufinanciranje zapošljavanja
Petak, 24 Veljača 2017

Uzorak Slike

Sljedećeg tjedna na internet stranici Federalnog zavoda za zapošljavanje bit će objavljeni javni pozivi za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapošljavanja 2017 (Prvo radno iskustvo, Vaučer za posao, Javni radovi i Obiteljsko zapošljavanje), Programu sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2017 i Programu pripreme za rad 2017 – obukom do zaposlenja.

 
Nakon Vijeća ministara raspad i u Predsjedništvu BiH: Najveća kriza vlasti od rata!
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Izvanredna sjednica Predsjedništva BiH koju je zakazao Mladen Ivanić je prekinuta nakon što je Bakir Izetbegović odbio izjasniti se o stavu te institucije povodom podnošenja revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije za agresiju i genocid.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 66 - 78 od 3111