Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
SkupŔtina planira 70 novih akata, o ekuju se nova sredstva iz EU-a
Petak, 03 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Kao i Vlada HNŽ-a, SkupÅ”tina HN županije ima velike planove za ovu godinu. Gledajući program rada za 2017., dođe se do zaključka kako zastupnici planiraju usvojiti 70 zakona ili promjena zakona, pravilnika i analiza. Može se reći kako je riječ o velikom broju dokumenata koji će imati odraza na svakodnevni život građana ove županije, piÅ”e Večernji list BiH.

 
Utvrưeni rezultati izbora: Nova predsjednica OV Ʀe biti Nermina Frenjo iz SBB-a, SDA i SDP protiv!
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SrediÅ”nje izborno povjerenstvo BiH je na danaÅ”njoj sjednici donijelo Odluku o utvrĆ°ivanju i objavljivanju rezultata ponovnih izbora u osnovnoj izbornoj jedinici Stolac.
 
SasluÅ”anje u žalbenom postupku protiv Herceg Bosne poĆØinje 20. ožujka
Četvrtak, 02 Ožujak 2017

Uzorak Slike

SasluÅ”anje u žalbenom postupku protiv Jadranka PrliƦa, Slobodana Praljka, Milivoja PetkoviƦa, Brune StojiƦa, Valentina ƆoriƦa i Berislava PuÅ”iƦa poĆØet Ʀe 20. ožujka, piÅ”e VeĆØernji list BiH.

 
Stier Ʀe u BiH tražiti jednaka prava za Hrvate i EU reforme
Četvrtak, 02 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Iako je njihov posjet planiran ranije, hrvatski i maĆ°arski Å”ef diplomacije Davor Ivo Stier i PĆ©ter SzijjĆ”rtĆ³ zajedno Ʀe danas stiƦi u Bosnu i Hercegovinu u jeku jedne od najtežih kriza u ovoj zemlji zbog jednostranih poteza boÅ”njaĆØke strane glede revizije presude po tužbi protiv Srbije, piÅ”e VeĆØernji list BiH. 
 
SkupŔtina usvojila Program rada Vlade HNŽ-a
Srijeda, 01 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na juĆØer održanoj 23. sjednici, zastupnici u SkupÅ”tini HercegovaĆØko-neretvanske županije usvojili su Program rada Vlade za 2017. godinu.
 
Alija nas prevario s formulacijom referendumskog pitanja, a gdje su tada bili Hrvati?
Utorak, 28 Veljača 2017
Uzorak Slike

PoÅ”lo je 25 godina od održavanja referenduma o izlasku Bosne i Hercegovine iz sastava komunistiĆØke Jugoslavije. Na taj referendum izaÅ”li su BoÅ”njaci i Hrvati, dok su ga Srbi bojkotirali protiveƦi se izlasku iz Jugoslavije, kojom je tada gospodario Slobodan MiloÅ”eviƦ. ZahvaljujuƦi izlasku Hrvata, referendum je uspio i BiH je dobila meĆ°unarodno priznanje.
 
1.ožujka 1992. ā€“ Dan kada su HDZ i KatoliĆØka crkva Hrvate u BiH odveli u propast!
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
Uzorak Slike

Prvi ožujka, Dan neovisnosti BiH, u Federaciji BiH bit Ʀe neradni dan. U skladu sa Zakonom o proglaÅ”enju 1. ožujka Danom neovisnosti Bosne i Hercegovine, državna tijela, poduzeƦa i druge pravne osobe ne rade na Dan neovisnosti, priopƦeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.
 
U Sarajevu održana Javna rasprava na temu transformacije Javnog RTV sustava BiH
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

U Velikoj dvorani Parlamentarne skupÅ”tine BiH u Sarajevu Klub hrvatskog naroda u Domu naroda PS BiH i Glavno vijeƦe Hrvatskog narodnog sabora BiH (Odjela za kulturu, sport, medije i informiranje) upriliĆØili su danas Javnu raspravu o temi: ā€žPrijedlog transformacije Javnog RTV sustava BiH namijenjen harmonizaciji i integraciji bosanskohercegovaĆØkog javnog i medijskog prostoraā€œ.

 
SpaŔavanje patriote Bakira: Ovo nije naŔa revizija
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Tko god nesvrstavanje hrvatske strane po pitanju ā€žRevizijeā€œ stavlja na stranu nekog negiranja zloĆØina poĆØinjenih od srpskih agresora ili eventualnog pogodovanja srpskoj politici u BiH je neupuƦen ili zlonamjeran. 

 
Bitno je da nema rata: PolitiĆØka kriza u BiH mogla bi trajati godinama
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nakon Å”to su boÅ”njaĆØki politiĆØari "u ime Bosne i Hercegovine" podnijeli tužbu protiv Srbije za agresiju i genocid, ova država je dospjela u najveƦu politiĆØku krizu od 1995. godine. Naime, potpuno je nejasno postoji li parlamentarna veƦina na razini države i je li VijeƦe ministara BiH trenutno u tehniĆØkom mandatu, u koji ulazi nakon Å”to ostane bez potpore u parlamentu.

 
Sutra javna rasprava o transformaciji Javnog RTV sustava BiH
Nedjelja, 26 Veljača 2017

Uzorak Slike

Klub hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupÅ”tine BiH (PSBiH) i Hrvatski narodni sabor BiH (HNS) sutra u Sarajevu organiziraju javnu raspravu o modelu održivog ustroja Javnog RTV sustava BiH ustavno naĆØelu konstitutivnosti naroda.

 
VAŽNA OBAVIJEST: 2. ožujka biti Ʀe objavljeni javni pozivi za sufinanciranje zapoÅ”ljavanja
Petak, 24 Veljača 2017

Uzorak Slike

SljedeƦeg tjedna na internet stranici Federalnog zavoda za zapoÅ”ljavanje bit Ʀe objavljeni javni pozivi za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapoÅ”ljavanja 2017 (Prvo radno iskustvo, VauĆØer za posao, Javni radovi i Obiteljsko zapoÅ”ljavanje), Programu sufinanciranja samozapoÅ”ljavanja Start up 2017 i Programu pripreme za rad 2017 ā€“ obukom do zaposlenja.

 
Nakon VijeƦa ministara raspad i u PredsjedniÅ”tvu BiH: NajveƦa kriza vlasti od rata!
Četvrtak, 23 Veljača 2017
Uzorak Slike

Izvanredna sjednica PredsjedniÅ”tva BiH koju je zakazao Mladen IvaniƦ je prekinuta nakon Å”to je Bakir IzetbegoviƦ odbio izjasniti se o stavu te institucije povodom podnoÅ”enja revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije za agresiju i genocid.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 66 - 78 od 3111