Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Poništen natječaj: Od dionice Zvirovići – Počitelj u sljedećih 5 godina nema ništa!
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Natječaj za gradnju dionice autoceste  na Koridoru Vc: Počitelj - Zvirovići, čvor Počitelj - most Počitelj, koji je raspisan još 2014. godine, a proteklih nekoliko mjeseci bio je predmet provjera Europske investicijske banke (EIB), bit će poništen te će biti raspisan novi. 

 
Pehar: BiH nije na rubu raspada, već raspadnuta država
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Politički analitičar, trenutno kolumnist portala Dnevnik.ba prof. dr Dražen Pehar komentirao je za Hrvatski Medijski Servis izjavu šefa slovačke diplomacije i bivšeg visokog predstavnika u BiH Miroslava Lajčaka kako su dvije zemlje na zapadnom Balkanu na rubu raspada, a tri u dubokoj krizi.

 
Federalna marva: Umjesto od 40 tisuća, kupuju službena vozila od 70, 90 pa čak do 110 tisuća KM
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Federalna vlada objavila je u petak u "Službenim novinama" odluku o nabavci deset službenih automobila, ukupne vrijednosti 690.000 KM. U odluci se navodi da su sredstva osigurana u proračunu, jednako kao i novac za dodatnu opremu novih službenih vozila.

 
Izaslanstvo Vlade HNŽ-a posjetilo obnovljenu Zračnu luku Mostar
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Izaslanstvo Vlade Hercegovačko-neretvanske županije predvođeno dr. sc. Nevenkom Hercegom, predsjednikom Vlade posjetilo je danas Zračnu luku Mostar kako bi se na licu mjesta uvjerilo u rezultate provedbe IPA projekta AdriStarter. 
 
Fra Mika Stojić: Nećemo se umoriti, nastavit ćemo pomagati bolesnicima
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sinoć je u dvorani Pastoralnog centra u Čerinu održana godišnja skupština Humanitarne udruge „Fra Didak Buntić“. Nazočnim na skupštini o radu udruge koja pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i šire, iznajmljujući besplatno razna pomagala za bolesnike, govorili su fra Miljenko Mika Stojić, predsjednik HU „Fra Didak Buntić“, i Pero Petrušić, tajnik HU „Fra Didak Buntić“.
 
Željana Zovko: RTV sustav u BiH ustrojiti po uzoru na Belgiju i Švicarsku
Srijeda, 08 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U organizaciji zastupnice Monike Macovei i u suorganizaciji Partnerstva za društveni razvoj, u Europskom parlamentu je održano Javno saslušanje na temu Indeks klijentelizma u medijima: mjerenje medijske stvarnosti u šest zemalja Jugoistočne Europe. Na poziv organizatora kao jedna od govornica sudjelovala je zastupnica Željana Zovko.

 
TUŽNA ČINJENICA Nadgrobni spomenici oslobođeni PDV-a, a na pelene ostaje 17%
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) Miro Džakula informirao je članove Povjerenstva za financije i proračun da se predloženim zakonom vrši njegovo usklađivanje sa Zakonom o carinskoj politici iz 2015. godine, a koji je usklađen s pravnim normama EU-a.
 
VIDEO Antologijska svađa državnog ministra Mektića i potpredsjednice VSTV-a Jukić
Utorak, 07 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Cijela BiH bruji o sinoćnoj emisiji  u kojoj su se "pošteno" izvrijeđali ministar sigurnosti BiH, Dragan Mektić i potpredsjednica VSTV-a Ružica Jukić.
 
Šefovi diplomacija zemalja EU suglasni da do lipnja treba izmjeniti izborni zakon u BiH
Utorak, 07 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ministri vanjskih poslova zemalja članica Europske unije slažu se da se EU treba jače angažirati na prostoru jugoistoka Europe te su podržali hrvatsko stajalište da je potrebno potaknuti odgovorne u BiH da do lipnja dogovore promjene izbornog zakona, izjavio je u ponedjeljak hrvatski ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier.
 
HRS: Prodaja HT-a je izdaja hrvatskih nacionalnih intresa, vratiti ga u vlasništvo općina
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Hrvatski predstavnici u izvršnoj vlasti bi morali znati da bilo kakav govor o prodaji HT-a Mostar i drugih javnih poduzeća, u vlasničkim odnosima kakvim su danas, znači izdaju nacionalnih interesa. Ovim putem ih pitamo, zašto se stopira HRS-ov prijedlog tužbe za povrat vlasništva javnih poduzeća na općine?

 
Nova knjiga prof. dr. Zorana Tomića: Politički odnosi s javnošću
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Politički odnosi s javnošću, nova je knjiga prof. dr. Zorana Tomića, dekana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Nakon drugog izdanja Odnosi s javnošću-teorija i praksa (2016.), koju su mediji i stručna javnost nazvali “biblijom“ i „anatomijom“, prof. Tomić javnosti je priložio novo djelo sa specifičnog područja ove profesije.

 
Pripadnici HGSS-a Čitluk u Međugorju pronašli nestalog hrvatskog državljana
Nedjelja, 05 Ožujak 2017
Uzorak Slike

M.I. (1984.) iz mjesta Vid kod Metkovića sinoć se udaljio od kuće, a tijekom današnjeg dana policija je na području Međugorja locirala njegovo vozilo, nakon čega je uslijedio poziv prema HGSS Čitluk.
 
Čović pisao sudu u Haagu: Mi vam se u ovoj državi ne možemo dogovoriti ni oko čega
Petak, 03 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić jučer je održao neformalne konzultacije članova Predsjedništva BiH u povodu odluke o pokretanju revizije presude protiv Srbije. “Na konzultacijama je dogovoreno da svaki član Predsjedništva BiH pojedinačno dostavi svoje mišljenje Međunarodnom sudu pravde u Haagu”, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 53 - 65 od 3111