Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
PoniÅ”ten natjeĆØaj: Od dionice ZviroviƦi ā€“ PoĆØitelj u sljedeƦih 5 godina nema niÅ”ta!
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

NatjeĆØaj za gradnju dionice autoceste  na Koridoru Vc: PoĆØitelj - ZviroviƦi, ĆØvor PoĆØitelj - most PoĆØitelj, koji je raspisan joÅ” 2014. godine, a proteklih nekoliko mjeseci bio je predmet provjera Europske investicijske banke (EIB), bit Ʀe poniÅ”ten te Ʀe biti raspisan novi. 

 
Pehar: BiH nije na rubu raspada, veƦ raspadnuta država
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

PolitiĆØki analitiĆØar, trenutno kolumnist portala Dnevnik.ba prof. dr Dražen Pehar komentirao je za Hrvatski Medijski Servis izjavu Å”efa slovaĆØke diplomacije i bivÅ”eg visokog predstavnika u BiH Miroslava LajĆØaka kako su dvije zemlje na zapadnom Balkanu na rubu raspada, a tri u dubokoj krizi.

 
Federalna marva: Umjesto od 40 tisuƦa, kupuju službena vozila od 70, 90 pa ĆØak do 110 tisuƦa KM
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Federalna vlada objavila je u petak u "Službenim novinama" odluku o nabavci deset službenih automobila, ukupne vrijednosti 690.000 KM. U odluci se navodi da su sredstva osigurana u proraĆØunu, jednako kao i novac za dodatnu opremu novih službenih vozila.

 
Izaslanstvo Vlade HNŽ-a posjetilo obnovljenu ZraĆØnu luku Mostar
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Izaslanstvo Vlade HercegovaĆØko-neretvanske županije predvoĆ°eno dr. sc. Nevenkom Hercegom, predsjednikom Vlade posjetilo je danas ZraĆØnu luku Mostar kako bi se na licu mjesta uvjerilo u rezultate provedbe IPA projekta AdriStarter. 
 
Fra Mika StojiƦ: NeƦemo se umoriti, nastavit Ʀemo pomagati bolesnicima
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SinoƦ je u dvorani Pastoralnog centra u ƈerinu održana godiÅ”nja skupÅ”tina Humanitarne udruge ā€žFra Didak BuntiƦā€œ. NazoĆØnim na skupÅ”tini o radu udruge koja pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i Å”ire, iznajmljujuƦi besplatno razna pomagala za bolesnike, govorili su fra Miljenko Mika StojiƦ, predsjednik HU ā€žFra Didak BuntiƦā€œ, i Pero PetruÅ”iƦ, tajnik HU ā€žFra Didak BuntiƦā€œ.
 
Željana Zovko: RTV sustav u BiH ustrojiti po uzoru na Belgiju i Švicarsku
Srijeda, 08 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U organizaciji zastupnice Monike Macovei i u suorganizaciji Partnerstva za druÅ”tveni razvoj, u Europskom parlamentu je održano Javno sasluÅ”anje na temu Indeks klijentelizma u medijima: mjerenje medijske stvarnosti u Å”est zemalja JugoistoĆØne Europe. Na poziv organizatora kao jedna od govornica sudjelovala je zastupnica Željana Zovko.

 
TUŽNA ƈINJENICA Nadgrobni spomenici osloboĆ°eni PDV-a, a na pelene ostaje 17%
Srijeda, 08 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) Miro Džakula informirao je ĆØlanove Povjerenstva za financije i proraĆØun da se predloženim zakonom vrÅ”i njegovo usklaĆ°ivanje sa Zakonom o carinskoj politici iz 2015. godine, a koji je usklaĆ°en s pravnim normama EU-a.
 
VIDEO Antologijska svaĆ°a državnog ministra MektiƦa i potpredsjednice VSTV-a JukiƦ
Utorak, 07 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Cijela BiH bruji o sinoƦnoj emisiji  u kojoj su se "poÅ”teno" izvrijeĆ°ali ministar sigurnosti BiH, Dragan MektiƦ i potpredsjednica VSTV-a Ružica JukiƦ.
 
Å efovi diplomacija zemalja EU suglasni da do lipnja treba izmjeniti izborni zakon u BiH
Utorak, 07 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ministri vanjskih poslova zemalja ĆØlanica Europske unije slažu se da se EU treba jaĆØe angažirati na prostoru jugoistoka Europe te su podržali hrvatsko stajaliÅ”te da je potrebno potaknuti odgovorne u BiH da do lipnja dogovore promjene izbornog zakona, izjavio je u ponedjeljak hrvatski ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier.
 
HRS: Prodaja HT-a je izdaja hrvatskih nacionalnih intresa, vratiti ga u vlasniÅ”tvo opƦina
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Hrvatski predstavnici u izvrÅ”noj vlasti bi morali znati da bilo kakav govor o prodaji HT-a Mostar i drugih javnih poduzeƦa, u vlasniĆØkim odnosima kakvim su danas, znaĆØi izdaju nacionalnih interesa. Ovim putem ih pitamo, zaÅ”to se stopira HRS-ov prijedlog tužbe za povrat vlasniÅ”tva javnih poduzeƦa na opƦine?

 
Nova knjiga prof. dr. Zorana TomiƦa: PolitiĆØki odnosi s javnoÅ”Ć¦u
Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017

Uzorak Slike

PolitiĆØki odnosi s javnoÅ”Ć¦u, nova je knjiga prof. dr. Zorana TomiƦa, dekana Filozofskog fakulteta SveuĆØiliÅ”ta u Mostaru. Nakon drugog izdanja Odnosi s javnoÅ”Ć¦u-teorija i praksa (2016.), koju su mediji i struĆØna javnost nazvali ā€œbiblijomā€œ i ā€žanatomijomā€œ, prof. TomiƦ javnosti je priložio novo djelo sa specifiĆØnog podruĆØja ove profesije.

 
Pripadnici HGSS-a ƈitluk u MeĆ°ugorju pronaÅ”li nestalog hrvatskog državljana
Nedjelja, 05 Ožujak 2017
Uzorak Slike

M.I. (1984.) iz mjesta Vid kod MetkoviƦa sinoƦ se udaljio od kuƦe, a tijekom danaÅ”njeg dana policija je na podruĆØju MeĆ°ugorja locirala njegovo vozilo, nakon ĆØega je uslijedio poziv prema HGSS ƈitluk.
 
ƈoviƦ pisao sudu u Haagu: Mi vam se u ovoj državi ne možemo dogovoriti ni oko ĆØega
Petak, 03 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjedatelj PredsjedniÅ”tva BiH Mladen IvaniƦ juĆØer je održao neformalne konzultacije ĆØlanova PredsjedniÅ”tva BiH u povodu odluke o pokretanju revizije presude protiv Srbije. ā€œNa konzultacijama je dogovoreno da svaki ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH pojedinaĆØno dostavi svoje miÅ”ljenje MeĆ°unarodnom sudu pravde u Haaguā€, priopƦeno je iz PredsjedniÅ”tva BiH.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 53 - 65 od 3111