Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Poni┼íten natje├Ęaj: Od dionice Zvirovi├Ži ÔÇô Po├Ęitelj u sljede├Žih 5 godina nema ni┼íta!
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Natje├Ęaj za gradnju dionice autoceste  na Koridoru Vc: Po├Ęitelj - Zvirovi├Ži, ├Ęvor Po├Ęitelj - most Po├Ęitelj, koji je raspisan jo┼í 2014. godine, a proteklih nekoliko mjeseci bio je predmet provjera Europske investicijske banke (EIB), bit ├Že poni┼íten te ├Že biti raspisan novi. 

 
Pehar: BiH nije na rubu raspada, ve├Ž raspadnuta dr┼żava
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Politi├Ęki analiti├Ęar, trenutno kolumnist portala Dnevnik.ba prof. dr Dra┼żen Pehar komentirao je za Hrvatski Medijski Servis izjavu ┼íefa slova├Ęke diplomacije i biv┼íeg visokog predstavnika u BiH Miroslava Laj├Ęaka kako su dvije zemlje na zapadnom Balkanu na rubu raspada, a tri u dubokoj krizi.

 
Federalna marva: Umjesto od 40 tisu├Ža, kupuju slu┼żbena vozila od 70, 90 pa ├Ęak do 110 tisu├Ža KM
─îetvrtak, 09 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Federalna vlada objavila je u petak u "Slu┼żbenim novinama" odluku o nabavci deset slu┼żbenih automobila, ukupne vrijednosti 690.000 KM. U odluci se navodi da su sredstva osigurana u prora├Ęunu, jednako kao i novac za dodatnu opremu novih slu┼żbenih vozila.

 
Izaslanstvo Vlade HN┼Ż-a posjetilo obnovljenu Zra├Ęnu luku Mostar
Srijeda, 08 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Izaslanstvo Vlade Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije predvo├░eno dr. sc. Nevenkom Hercegom, predsjednikom Vlade posjetilo je danas Zra├Ęnu luku Mostar kako bi se na licu mjesta uvjerilo u rezultate provedbe IPA projekta AdriStarter. 
 
Fra Mika Stoji├Ž: Ne├Žemo se umoriti, nastavit ├Žemo pomagati bolesnicima
Srijeda, 08 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Sino├Ž je u dvorani Pastoralnog centra u ├łerinu odr┼żana godi┼ínja skup┼ítina Humanitarne udruge ÔÇ×Fra Didak Bunti├ŽÔÇť. Nazo├Ęnim na skup┼ítini o radu udruge koja poma┼że bolesnicima na prostoru Brotnja i ┼íire, iznajmljuju├Ži besplatno razna pomagala za bolesnike, govorili su fra Miljenko Mika Stoji├Ž, predsjednik HU ÔÇ×Fra Didak Bunti├ŽÔÇť, i Pero Petru┼íi├Ž, tajnik HU ÔÇ×Fra Didak Bunti├ŽÔÇť.
 
┼Żeljana Zovko: RTV sustav u BiH ustrojiti po uzoru na Belgiju i ┼ávicarsku
Srijeda, 08 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U organizaciji zastupnice Monike Macovei i u suorganizaciji Partnerstva za dru┼ítveni razvoj, u Europskom parlamentu je odr┼żano Javno saslu┼íanje na temu Indeks klijentelizma u medijima: mjerenje medijske stvarnosti u ┼íest zemalja Jugoisto├Ęne Europe. Na poziv organizatora kao jedna od govornica sudjelovala je zastupnica ┼Żeljana Zovko.

 
TU┼ŻNA ├łINJENICA Nadgrobni spomenici oslobo├░eni PDV-a, a na pelene ostaje 17%
Srijeda, 08 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) Miro D┼żakula informirao je ├Ęlanove Povjerenstva za financije i prora├Ęun da se predlo┼żenim zakonom vr┼íi njegovo uskla├░ivanje sa Zakonom o carinskoj politici iz 2015. godine, a koji je uskla├░en s pravnim normama EU-a.
 
VIDEO Antologijska sva├░a dr┼żavnog ministra Mekti├Ža i potpredsjednice VSTV-a Juki├Ž
Utorak, 07 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Cijela BiH bruji o sino├Žnoj emisiji  u kojoj su se "po┼íteno" izvrije├░ali ministar sigurnosti BiH, Dragan Mekti├Ž i potpredsjednica VSTV-a Ru┼żica Juki├Ž.
 
Šefovi diplomacija zemalja EU suglasni da do lipnja treba izmjeniti izborni zakon u BiH
Utorak, 07 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Ministri vanjskih poslova zemalja ├Ęlanica Europske unije sla┼żu se da se EU treba ja├Ęe anga┼żirati na prostoru jugoistoka Europe te su podr┼żali hrvatsko stajali┼íte da je potrebno potaknuti odgovorne u BiH da do lipnja dogovore promjene izbornog zakona, izjavio je u ponedjeljak hrvatski ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier.
 
HRS: Prodaja HT-a je izdaja hrvatskih nacionalnih intresa, vratiti ga u vlasni┼ítvo op├Žina
Ponedjeljak, 06 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Hrvatski predstavnici u izvr┼ínoj vlasti bi morali znati da bilo kakav govor o prodaji HT-a Mostar i drugih javnih poduze├Ža, u vlasni├Ękim odnosima kakvim su danas, zna├Ęi izdaju nacionalnih interesa. Ovim putem ih pitamo, za┼íto se stopira HRS-ov prijedlog tu┼żbe za povrat vlasni┼ítva javnih poduze├Ža na op├Žine?

 
Nova knjiga prof. dr. Zorana Tomi├Ža: Politi├Ęki odnosi s javno┼í├Žu
Ponedjeljak, 06 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Politi├Ęki odnosi s javno┼í├Žu, nova je knjiga prof. dr. Zorana Tomi├Ža, dekana Filozofskog fakulteta Sveu├Ęili┼íta u Mostaru. Nakon drugog izdanja Odnosi s javno┼í├Žu-teorija i praksa (2016.), koju su mediji i stru├Ęna javnost nazvali ÔÇťbiblijomÔÇť i ÔÇ×anatomijomÔÇť, prof. Tomi├Ž javnosti je prilo┼żio novo djelo sa specifi├Ęnog podru├Ęja ove profesije.

 
Pripadnici HGSS-a ├łitluk u Me├░ugorju prona┼íli nestalog hrvatskog dr┼żavljana
Nedjelja, 05 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

M.I. (1984.) iz mjesta Vid kod Metkovi├Ža sino├Ž se udaljio od ku├Že, a tijekom dana┼ínjeg dana policija je na podru├Ęju Me├░ugorja locirala njegovo vozilo, nakon ├Ęega je uslijedio poziv prema HGSS ├łitluk.
 
├łovi├Ž pisao sudu u Haagu: Mi vam se u ovoj dr┼żavi ne mo┼żemo dogovoriti ni oko ├Ęega
Petak, 03 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjedatelj Predsjedni┼ítva BiH Mladen Ivani├Ž ju├Ęer je odr┼żao neformalne konzultacije ├Ęlanova Predsjedni┼ítva BiH u povodu odluke o pokretanju revizije presude protiv Srbije. ÔÇťNa konzultacijama je dogovoreno da svaki ├Ęlan Predsjedni┼ítva BiH pojedina├Ęno dostavi svoje mi┼íljenje Me├░unarodnom sudu pravde u HaaguÔÇŁ, priop├Ženo je iz Predsjedni┼ítva BiH.

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 53 - 65 od 3111