Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Hrvatska diže optužnice protiv agresora DudakoviƦa, HaliloviƦa, KovaĆØeviƦa...
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Državno odvjetniÅ”tvo Republike Hrvatske podignut Ʀe optužnice protiv 20-ak ĆØasnika Armije RBiH zbog poĆØinjenih ratnih zloĆØina nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini, doznaje Dnevnik.ba.
 
UspjeŔan rad Vlade HNŽ-a u protekloj godini
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Vlada HercegovaĆØko ā€“ neretvanske županije je na danaÅ”njoj 43. sjednici usvojila Prijedlog IzvjeÅ”Ć¦a o radu Vlade za 2016. godinu, te IzvjeÅ”Ć¦a o radu ministarstava, uprava, upravnih organizacija i Županijskog javnog pravobraniteljstva, koji Ʀe biti upuƦeni u daljnju skupÅ”tinsku proceduru. 
 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima NaÅ”e TV, Laudato TV i VinkovaĆØke televizije, a koju ureĆ°uje i vodi Dragan Soldo, razmiÅ”ljali smo sa fra Marijom KnezoviƦem o tome Å”to nam poruĆØuje dogaĆ°aj preobraženja, te kako sluÅ”ati glas Božji.
 
ƈoviƦ: Da sam podržao tužbu protiv Srbije, BoÅ”njaci bi sa Srbima podigli optužnicu protiv Hrvatske
Nedjelja, 12 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Hrvatski ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH Dragan ƈoviƦ potvrdio je da je iz medija doznao za pismo MeĆ°unarodnog suda pravde iz svibnja proÅ”le godine u kojem se osporava mandat Sakiba SoftiƦa da zastupa Bosnu i Hercegovinu kao agent pred ovim sudom, prenosi FENA.
 
Mario MikuliƦ izabran za novog predsjednika Mladeži HDZ-a BiH
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Mladež HDZ-a BiH danas je u Hrvatskom domu hercega Stjepana KosaĆØe u Mostaru održala svoju 10. izbornu konvenciju te obilježila 25 godina uspjeÅ”nog djelovanja.
 
Nacrt Programa poticaja za poljoprivredu - poziv na dostavljanje prijedloga
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i Å”umarstva na svojoj web stranici (www.fmpvs.gov.ba) objavilo je Nacrt Programa utroÅ”ka sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava ā€žSubvencija privatnim poduzeƦima  i poduzetnicima ā€“ Poticaj za poljoprivreduā€œ utvrĆ°enih ProraĆØunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2017. godinu.
 
Amerika zagovara izbornu ravnopravnost Hrvata u BiH
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sjedinjene AmeriĆØke Države zagovaraju zaÅ”titu izborne ravnopravnosti Hrvata u BiH, a u Hrvatskoj vide kljuĆØnog saveznika Zapada u stabiliziranju prilika u jugoistoĆØnom dijelu Europe. 
 
Fahro poruĆØio Bakiru: Podnesi ostavku na mjestu boÅ”njaĆØkog ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH!
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Saveza za bolju buduƦnost (SBB) Fahrudin RadonĆØiƦ oÅ”tro je reagirao na informaciju kako je joÅ” u svibnju 2016. godine bilo poznato da Sakib SoftiƦ nema legitimitet za predstavljanje BiH pred MeĆ°unarodnim sudom pravde u Haagu.
 
PlenkoviƦ nakon Europskog vijeƦa: Vrlo jasno podupiremo europski put BiH i punu ravnopravnost Hrvata
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenkovelovao je juĆØer u Bruxellesu na sastanku Europskog vijeƦa.

 
Josip ƐakiƦ: 'Ako izbije rat u BiH, moramo biti spremni braniti tamoÅ”nje Hrvate!'
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ako napadnu hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, onda moramo reagirati. Po Ustavu smo dužni pomoƦi i braniti Hrvate u BiH. Tako i Srbija Å”titi Srbe u BiH, a Rusija se upleƦe u zbivanja u Srbiji. 
 
Nema novih sudaca u ƈitluku: Predmeti stoje u kutijama, procesi blokirani do daljnjeg
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe (VSTV) BiH joÅ” uvijek nije donijelo odluku o imenovanju sudaca u OpƦinski sud ƈitluk. Posljedice takvog stanja za ovu opƦinu su ogromne, a ogledaju se u tome da su svi predmeti s prostora ƈitluka trenutaĆØno u blokadi.

 
Javio se Sandžaklija Sefer ĆØije su postrojbe ubijale po Trusini: Prekinuti svu suradnju s ƈoviƦem
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zbog ruÅ”enja legitimiteta predstavnika Bosne i Hercegovine pred MeĆ°unarodnim sudom pravde u Den Haagu, Å”to je uĆØinjeno od predsjednika HDZ-a Dragana ƈoviƦa, a koje je posljediĆØno dovelo do odbijanja razmatranja revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije za poĆØinjenu agresiju na BiH, BosanskohercegovaĆØka patriotska stranka (BPS) smatra da bi koalicijski partneri u vlasti na razini Federacije BiH i Bosne i Hercegovine morali prekinuti svaku dalju suradnju s ƈoviƦem i njegovom strankom, prenosi Fena.
 
OVO NIJE NAÅ  RAT Sud u Haagu poruĆØio IzetbegoviƦu: Ti nisi Bosna i Hercegovina
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

MeĆ°unarodni sud u Haagu odbacio je zahtjev za reviziju presude protiv Srbije za agresiju i genocid koju je jednostrano, u ime BiH, podnio boÅ”njaĆØki ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH Bakir IzetbegoviƦ.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 40 - 52 od 3111