Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Hrvatska diže optužnice protiv agresora Dudakovića, Halilovića, Kovačevića...
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske podignut će optužnice protiv 20-ak časnika Armije RBiH zbog počinjenih ratnih zločina nad Hrvatima u Bosni i Hercegovini, doznaje Dnevnik.ba.
 
Uspješan rad Vlade HNŽ-a u protekloj godini
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Vlada Hercegovačko – neretvanske županije je na današnjoj 43. sjednici usvojila Prijedlog Izvješća o radu Vlade za 2016. godinu, te Izvješća o radu ministarstava, uprava, upravnih organizacija i Županijskog javnog pravobraniteljstva, koji će biti upućeni u daljnju skupštinsku proceduru. 
 
VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije "Kerigma - Vjera i djela"
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U novoj emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke televizije, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, razmišljali smo sa fra Marijom Knezovićem o tome što nam poručuje događaj preobraženja, te kako slušati glas Božji.
 
Čović: Da sam podržao tužbu protiv Srbije, Bošnjaci bi sa Srbima podigli optužnicu protiv Hrvatske
Nedjelja, 12 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović potvrdio je da je iz medija doznao za pismo Međunarodnog suda pravde iz svibnja prošle godine u kojem se osporava mandat Sakiba Softića da zastupa Bosnu i Hercegovinu kao agent pred ovim sudom, prenosi FENA.
 
Mario Mikulić izabran za novog predsjednika Mladeži HDZ-a BiH
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Mladež HDZ-a BiH danas je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru održala svoju 10. izbornu konvenciju te obilježila 25 godina uspješnog djelovanja.
 
Nacrt Programa poticaja za poljoprivredu - poziv na dostavljanje prijedloga
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva na svojoj web stranici (www.fmpvs.gov.ba) objavilo je Nacrt Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava „Subvencija privatnim poduzećima  i poduzetnicima – Poticaj za poljoprivredu“ utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2017. godinu.
 
Amerika zagovara izbornu ravnopravnost Hrvata u BiH
Subota, 11 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sjedinjene Američke Države zagovaraju zaštitu izborne ravnopravnosti Hrvata u BiH, a u Hrvatskoj vide ključnog saveznika Zapada u stabiliziranju prilika u jugoistočnom dijelu Europe. 
 
Fahro poručio Bakiru: Podnesi ostavku na mjestu bošnjačkog člana Predsjedništva BiH!
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić oštro je reagirao na informaciju kako je još u svibnju 2016. godine bilo poznato da Sakib Softić nema legitimitet za predstavljanje BiH pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu.
 
Plenković nakon Europskog vijeća: Vrlo jasno podupiremo europski put BiH i punu ravnopravnost Hrvata
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenkovelovao je jučer u Bruxellesu na sastanku Europskog vijeća.

 
Josip Đakić: 'Ako izbije rat u BiH, moramo biti spremni braniti tamošnje Hrvate!'
Petak, 10 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Ako napadnu hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, onda moramo reagirati. Po Ustavu smo dužni pomoći i braniti Hrvate u BiH. Tako i Srbija štiti Srbe u BiH, a Rusija se upleće u zbivanja u Srbiji. 
 
Nema novih sudaca u Čitluku: Predmeti stoje u kutijama, procesi blokirani do daljnjeg
Petak, 10 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće (VSTV) BiH još uvijek nije donijelo odluku o imenovanju sudaca u Općinski sud Čitluk. Posljedice takvog stanja za ovu općinu su ogromne, a ogledaju se u tome da su svi predmeti s prostora Čitluka trenutačno u blokadi.

 
Javio se Sandžaklija Sefer čije su postrojbe ubijale po Trusini: Prekinuti svu suradnju s Čovićem
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zbog rušenja legitimiteta predstavnika Bosne i Hercegovine pred Međunarodnim sudom pravde u Den Haagu, što je učinjeno od predsjednika HDZ-a Dragana Čovića, a koje je posljedično dovelo do odbijanja razmatranja revizije presude po tužbi BiH protiv Srbije za počinjenu agresiju na BiH, Bosanskohercegovačka patriotska stranka (BPS) smatra da bi koalicijski partneri u vlasti na razini Federacije BiH i Bosne i Hercegovine morali prekinuti svaku dalju suradnju s Čovićem i njegovom strankom, prenosi Fena.
 
OVO NIJE NAŠ RAT Sud u Haagu poručio Izetbegoviću: Ti nisi Bosna i Hercegovina
Četvrtak, 09 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Međunarodni sud u Haagu odbacio je zahtjev za reviziju presude protiv Srbije za agresiju i genocid koju je jednostrano, u ime BiH, podnio bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 40 - 52 od 3111