Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario MikuliƦ posjetio OpƦinski odbor u ƈitluku
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario MikuliƦ juĆØer je posjetio OpƦinski odbor Mladeži HDZ BIH ƈitluk gdje je sudjelovao na radnom sastanku.

 
Nove zavrzlame oko Mostara: Razmatra se moguƦnost da autocesta ide desnom stranom Neretve
Petak, 17 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Autoceste FBiH nedavno su poniÅ”tile natjeĆØaj za izgradnju dionice ZviroviƦi-PoĆØitelj (most), nakon Å”to od 2014. godine, kada je raspisan natjeĆØaj i izabran izvoĆ°aĆØ, nije uraĆ°eno niÅ”ta na spomenutoj dionici, iako su osigurana sredstva u iznosu od 200 milijuna KM. 
 
Od 1. travnja 5% skuplja vožnja autocestom u Hrvatskoj, u sezoni poskupljuje za dodatnih 10%
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Vlada Republike Hrvatske je donijela odluku o financijskom restrukturiranju cestovnog sektora, a kao uvod u reformu - poveƦavaju cestarine na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste, i to za 5 posto.
 
Predsjednica Grabar-KitaroviƦ u Neumu: Ugrožena konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U Neumu se održava znanstveno struĆØni skup "Hrvati u BiH - nositelji europskih vrijednosti?". MeĆ°u ostalima ondje su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-KitaroviƦ, ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier i hrvatski ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH Dragan ƈoviƦa.
 
Mladež HDZ BiH ƈitluk organizira besplatani teĆØaj talijanskog jezika
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za uĆØenje stranih jezika OpƦinski odbor Mladeži HDZ BiH ƈitluk, veƦ desetu godinu za redom, organizira besplatne teĆØajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njemaĆØki i Å”panjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci Ʀe imati priliku nauĆØiti poneku rijeĆØ ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
JeliƦ: Je li službeni Zagreb uopƦe svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

ZaÅ”to su ovih dana Hrvatskom državnom odvjetniÅ”tvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li službeni Zagreb uopƦe svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku državu? Napokon, zaÅ”to je i na koji naĆØin podignuta optužnica i protiv njega, u emisiji Tihomira DujmoviƦa "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo JeliƦ.
 
Za nove Audije A6: Pod krinkom cestogradnje poskupljuje gorivo za 15 pfeninga po litri
Četvrtak, 16 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Dogovor VijeƦa ministara i entitetskih vlada o novom Zakonu o troÅ”arinama, koji je službeno potvrĆ°en na sastanku u utorak, otvara put novoj tranÅ”i kreditnoga aranžmana s MeĆ°unarodnim monetarnim fondom (MMF).
 
Fahro pisao Bakiru: U ratu si se krio u sefu centralne banke, a povezan si s ubojicama iz AID-a
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Povodom konstatacija Bakira IzetbegoviƦa da mu Fahrudin RadonĆØiƦ odgovori Å”ta je radio prije nekoliko dana u Mostaru, odnosno Å”to su mu javili prijatelji iz Banje Luke, te Å”ta je RadonĆØiƦ svjedoĆØio u PriÅ”tini, SBB priopƦava:
 
BrkiƦ i PaÅ”kalj o statusu hrvatskog naroda u BiH
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan BrkiƦ primio je veleposlanicu Bosne i Hercegovine u RH Renatu PaÅ”kalj s kojom je razgovarao o rjeÅ”avanju pitanja statusa hrvatskoga naroda u BiH i euroatlantskom putu te zemlje kao i zemalja u okruženju.
 
Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi
Srijeda, 15 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U utorak, 21. ožujka 2017. godine u prostorijama hotela Brotnjo u vremenu od 9 do 11 sati, Crveni križ ƈitluk u suradnji s Odjelom za transfuziologiju organizira Akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SveuĆØiliÅ”ne kliniĆØke bolnice Mostar.

 
Anica NakiƦ: Notari su postali nezamjenjiv segment pravnog sustava BiH
Srijeda, 15 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Notari su u proteklih deset godina postali važan ĆØimbenik u uspostavi pravne države i oĆØuvanju pravne sigurnosti u BiH, a svojim radom znaĆØajno su doprinijeli rastereƦenju pravosuĆ°a od nepotrebnih sudskih sporova, rekla je za FENA-u predsjednica Upravnog odbora Notarske komore FBiH Anica NakiƦ.
 
Grabar - KitaroviƦ dolazi u Neum na poziv Dragana ƈoviƦa
Utorak, 14 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Znanstveno-struĆØni skup s meĆ°unarodnim sudjelovanjem ā€žHrvati Bosne i Hercegovine ā€“ nositelji europskih vrijednosti?ā€œ bit Ʀe održan 16. i 17. ožujka 2017. godine, u hotelu Grand u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskog ĆØlana PredsjedniÅ”tva BiH Dragana ƈoviƦa.
 
Mario Vasilj potpisao i debitirao za NK Radomlje
Utorak, 14 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mario Vasilj nogometaÅ” iz MeĆ°ugorja potpisao je ugovor s prvoligaÅ”em iz Slovenije NK Radomlje. Odmah nakon potpisa Mario je debitirao za svoj novi klub u utakmici protiv NK Koper. U igru je uÅ”ao u 60. minuti umjesto NumiƦa, piÅ”e Hercegovina.info.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 27 - 39 od 3111