Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Novoizabrani predsjednik Mlade┼żi HDZ BiH Mario Mikuli├Ž posjetio Op├Žinski odbor u ├łitluku
Subota, 18 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Mlade┼żi HDZ BiH Mario Mikuli├Ž ju├Ęer je posjetio Op├Žinski odbor Mlade┼żi HDZ BIH ├łitluk gdje je sudjelovao na radnom sastanku.

 
Nove zavrzlame oko Mostara: Razmatra se mogu├Žnost da autocesta ide desnom stranom Neretve
Petak, 17 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Autoceste FBiH nedavno su poni┼ítile natje├Ęaj za izgradnju dionice Zvirovi├Ži-Po├Ęitelj (most), nakon ┼íto od 2014. godine, kada je raspisan natje├Ęaj i izabran izvo├░a├Ę, nije ura├░eno ni┼íta na spomenutoj dionici, iako su osigurana sredstva u iznosu od 200 milijuna KM. 
 
Od 1. travnja 5% skuplja vo┼żnja autocestom u Hrvatskoj, u sezoni poskupljuje za dodatnih 10%
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Vlada Republike Hrvatske je donijela odluku o financijskom restrukturiranju cestovnog sektora, a kao uvod u reformu - pove├Žavaju cestarine na autocestama kojima upravljaju Hrvatske autoceste, i to za 5 posto.
 
Predsjednica Grabar-Kitarovi├Ž u Neumu: Ugro┼żena konstitutivnost i ravnopravnost Hrvata u BiH
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U Neumu se odr┼żava znanstveno stru├Ęni skup "Hrvati u BiH - nositelji europskih vrijednosti?". Me├░u ostalima ondje su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovi├Ž, ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier i hrvatski ├Ęlan Predsjedni┼ítva BiH Dragan ├łovi├Ža.
 
Mlade┼ż HDZ BiH ├łitluk organizira besplatani te├Ęaj talijanskog jezika
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U cilju poticanja mladih za u├Ęenje stranih jezika Op├Žinski odbor Mlade┼żi HDZ BiH ├łitluk, ve├Ž desetu godinu za redom, organizira besplatne te├Ęajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, njema├Ęki i ┼ípanjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci ├Že imati priliku nau├Ęiti poneku rije├Ę ili utvrditi gradivo iz talijanskog jezika. 
 
Jeli├Ž: Je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan posljedica presuda za hrvatski narod u BiH?
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Za┼íto su ovih dana Hrvatskom dr┼żavnom odvjetni┼ítvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li slu┼żbeni Zagreb uop├Že svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku dr┼żavu? Napokon, za┼íto je i na koji na├Ęin podignuta optu┼żnica i protiv njega, u emisiji Tihomira Dujmovi├Ža "Iza zavjese" objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo Jeli├Ž.
 
Za nove Audije A6: Pod krinkom cestogradnje poskupljuje gorivo za 15 pfeninga po litri
─îetvrtak, 16 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Dogovor Vije├Ža ministara i entitetskih vlada o novom Zakonu o tro┼íarinama, koji je slu┼żbeno potvr├░en na sastanku u utorak, otvara put novoj tran┼íi kreditnoga aran┼żmana s Me├░unarodnim monetarnim fondom (MMF).
 
Fahro pisao Bakiru: U ratu si se krio u sefu centralne banke, a povezan si s ubojicama iz AID-a
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Povodom konstatacija Bakira Izetbegovi├Ža da mu Fahrudin Radon├Ęi├Ž odgovori ┼íta je radio prije nekoliko dana u Mostaru, odnosno ┼íto su mu javili prijatelji iz Banje Luke, te ┼íta je Radon├Ęi├Ž svjedo├Ęio u Pri┼ítini, SBB priop├Žava:
 
Brki├Ž i Pa┼íkalj o statusu hrvatskog naroda u BiH
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Brki├Ž primio je veleposlanicu Bosne i Hercegovine u RH Renatu Pa┼íkalj s kojom je razgovarao o rje┼íavanju pitanja statusa hrvatskoga naroda u BiH i euroatlantskom putu te zemlje kao i zemalja u okru┼żenju.
 
Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U utorak, 21. o┼żujka 2017. godine u prostorijama hotela Brotnjo u vremenu od 9 do 11 sati, Crveni kri┼ż ├łitluk u suradnji s Odjelom za transfuziologiju organizira Akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe Sveu├Ęili┼íne klini├Ęke bolnice Mostar.

 
Anica Naki├Ž: Notari su postali nezamjenjiv segment pravnog sustava BiH
Srijeda, 15 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Notari su u proteklih deset godina postali va┼żan ├Ęimbenik u uspostavi pravne dr┼żave i o├Ęuvanju pravne sigurnosti u BiH, a svojim radom zna├Ęajno su doprinijeli rastere├Ženju pravosu├░a od nepotrebnih sudskih sporova, rekla je za FENA-u predsjednica Upravnog odbora Notarske komore FBiH Anica Naki├Ž.
 
Grabar - Kitarovi├Ž dolazi u Neum na poziv Dragana ├łovi├Ža
Utorak, 14 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Znanstveno-stru├Ęni skup s me├░unarodnim sudjelovanjem ÔÇ×Hrvati Bosne i Hercegovine ÔÇô nositelji europskih vrijednosti?ÔÇť bit ├Že odr┼żan 16. i 17. o┼żujka 2017. godine, u hotelu Grand u Neumu, u organizaciji Ureda hrvatskog ├Ęlana Predsjedni┼ítva BiH Dragana ├łovi├Ža.
 
Mario Vasilj potpisao i debitirao za NK Radomlje
Utorak, 14 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mario Vasilj nogometa┼í iz Me├░ugorja potpisao je ugovor s prvoliga┼íem iz Slovenije NK Radomlje. Odmah nakon potpisa Mario je debitirao za svoj novi klub u utakmici protiv NK Koper. U igru je u┼íao u 60. minuti umjesto Numi├Ža, pi┼íe Hercegovina.info.

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 27 - 39 od 3111