Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Ivana Petrovi├Ž: Analiza ju├Ęera┼ínjeg ┼żalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Na Ha┼íkom sudu nastavljen je ┼żalbeni postupak ┼íestorice Hrvata iz BiH. ┼Żalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, biv┼íeg na├Ęelnika glavnog sto┼żera HVO-a.

 
VIDEO Kako ÔÇ×zlo├Ęina├Ęka Herceg BosnaÔÇť preko Me├░ugorja helikopterima spa┼íava ranjenike Armije BiH
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Me├░ugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
HDZ BiH: Muslimani o├Ęekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupni├Ękom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Zastupnica ┼Żeljana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilje┼żavanja 60. obljetnice Rimskih
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, ┼Żeljana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz dru┼ítvenog ┼żivota koji su sudjelovali na sve├Ęanosti u povodu obilje┼żavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
Bo┼ínjaci krenuli u obra├Ęun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom dr┼żave i entiteta ├Ęiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i sna┼żenje seperatisti├Ękih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u Zastupni├Ękom domu Federalnog parlamenta. Me├░utim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je isklju├Ęivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali Bo┼ínjaci. 
 
Obrana Brune Stoji├Ža: Tvrdnja o udru┼żenom zlo├Ęina├Ękom pothvatu neodr┼żiva
Utorak, 21 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune Stoji├Ža pozvala je ┼żalbeno vije├Že Ha┼íkog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "Prli├Ž i drugi" pogre┼íno utvr├░eno postojanje udru┼żenog zlo├Ęina├Ękog pothvata podsje├Žaju├Ži pri tom petero├Ęlano ┼żalbeno vije├Že da se radi o doktrini koju su po├Ęeli odbacivati me├░unarodni sudovi.
 
Jadranko Prli├Ž: U prvostupanjskoj presudi zanemareni su svi dokazi obrane
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na Me├░unarodnom kaznenom sudu za biv┼íu Jugoslaviju u Den Haagu po├Ęela je ┼żalbena rasprava u slu├Ęaju ┼íestorice bosanskohercegova├Ękih Hrvata osu├░enih za ratne zlo├Ęine nad muslimanima u BiH. 
 
VIDEO Prli├Žev odvjetnik Karnavas: Prvostupanjsku presudu bacite u sme├Že, ponovno ├Ęitajte dokaze!
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Michael Karnavas, odvjetnik Jadranka Prli├Ža istaknuo je tijekom rasprave pred ┼żalbenim vije├Žem Me├░unarodnog kaznenog suda za biv┼íu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu kako Sudsko vije├Že u prvostupanjskoj presudi Prli├Žu i ostalima nije uva┼żilo dokaze o tomu zbog ├Ęega je i kako formirana Herceg Bosna. Tako├░er, rekao je kako su Hrvati progla┼íeni krivima jer su najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH.
 
ALELUJA Imenovanje sudaca u Op├Žinski sud u ├łitluku na dnevnom redu ovotjedne sjednice VSTV-a BiH
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike


Na dnevnom redu sjednice Visokog sudbenog i tu┼żiteljskog vije├Ža (VSTV) BiH koja ├Že biti odr┼żana 22. i 23. o┼żujka nalazi se i to├Ęka imenovanje sudaca u Op├Žinski sud u ├łitluku.

 
Netko u Federaciji BiH ima mjese├Ęnu pla├Žu od 60 tisu├Ža KM
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Prema posljednjim podacima Porezne uprave Federacije BiH, broj zaposlenih s pla├Žom manjom od 500 KM iznosi 146.731. Rije├Ę je o podacima koji nisu potpuni s obzirom na to da Poreznoj upravi FBiH jo┼í uvijek nisu dostavljena sva mjese├Ęna izvje┼í├Ža o svim ispla├Ženim pla├Žama u entitetu. 
 
Prli├Ž, Stoji├Ž, Praljak, Petkovi├Ž, ├ćori├Ž i Pu┼íi├Ž dokazuju da nisu krivi ni oni ni hrvatski narod
Ponedjeljak, 20 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Pred ┼Żalbenim vije├Žem Me├░unarodnog kaznenog suda za biv┼íu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu danas zapo├Ęinje sedmodnevna rasprava o ┼żalbama koje su na prvostupanjsku presudu podnijela ┼íestorica bh. Hrvata osu├░enih za ratne zlo├Ęine u BiH i o ┼żalbi Tu┼żiteljstva.

 
Obljetnica ukidanja Herceg Bosne: 23 godine od prodaje Hrvata u BiH
Subota, 18 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

18. o┼żujka 1994. godine potpisan je famozni Washingtonski sporazum za koji danas bez ikakve sumnje mo┼żemo re├Ži da je kardinalna pogre┼íka slu┼żbenog Zagreba prema Hrvatima u BiH. Ovim sporazumom ukinuta je Hrvatska Republika Herceg Bosna politi├Ęka, teritorijalna i upravna jedinica u sklopu Bosne i Hercegovine.

 
Herceg Bosna: "Kre├Že postupak prema kojem je su├░enje Gotovini i Marka├Ęu kao crtani film"
Subota, 18 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Sljede├Ži tjedan pred Ha┼íkim tribunalom bit ├Že odr┼żano ┼żalbeno ro├Ęi┼íte u predmetu Herceg-Bosna protiv ┼íestorice hrvatskih vojnih i politi├Ękih du┼żnosnika iz 90-ih u BiH. Nepravomo├Žno su osu├░eni na 111 godina, a presuda nosi i kvalifikaciju udru┼żenog zlo├Ęina├Ękog pothvata pod vodstvom Franje Tu├░mana i Gojka ┼áu┼íka.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 14 - 26 od 3111