Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ivana PetroviƦ: Analiza juĆØeraÅ”njeg žalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na HaÅ”kom sudu nastavljen je žalbeni postupak Å”estorice Hrvata iz BiH. Žalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, bivÅ”eg naĆØelnika glavnog stožera HVO-a.

 
VIDEO Kako ā€žzloĆØinaĆØka Herceg Bosnaā€œ preko MeĆ°ugorja helikopterima spaÅ”ava ranjenike Armije BiH
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u MeĆ°ugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
HDZ BiH: Muslimani oĆØekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u ZastupniĆØkom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Zastupnica Željana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilježavanja 60. obljetnice Rimskih
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, Željana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz druÅ”tvenog života koji su sudjelovali na sveĆØanosti u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
BoÅ”njaci krenuli u obraĆØun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom države i entiteta ĆØiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i snaženje seperatistiĆØkih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u ZastupniĆØkom domu Federalnog parlamenta. MeĆ°utim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je iskljuĆØivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali BoÅ”njaci. 
 
Obrana Brune StojiƦa: Tvrdnja o udruženom zloĆØinaĆØkom pothvatu neodrživa
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune StojiƦa pozvala je žalbeno vijeƦe HaÅ”kog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "PrliƦ i drugi" pogreÅ”no utvrĆ°eno postojanje udruženog zloĆØinaĆØkog pothvata podsjeƦajuƦi pri tom peteroĆØlano žalbeno vijeƦe da se radi o doktrini koju su poĆØeli odbacivati meĆ°unarodni sudovi.
 
Jadranko PrliƦ: U prvostupanjskoj presudi zanemareni su svi dokazi obrane
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na MeĆ°unarodnom kaznenom sudu za bivÅ”u Jugoslaviju u Den Haagu poĆØela je žalbena rasprava u sluĆØaju Å”estorice bosanskohercegovaĆØkih Hrvata osuĆ°enih za ratne zloĆØine nad muslimanima u BiH. 
 
VIDEO PrliƦev odvjetnik Karnavas: Prvostupanjsku presudu bacite u smeƦe, ponovno ĆØitajte dokaze!
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Michael Karnavas, odvjetnik Jadranka PrliƦa istaknuo je tijekom rasprave pred žalbenim vijeƦem MeĆ°unarodnog kaznenog suda za bivÅ”u Jugoslaviju (ICTY) u Haagu kako Sudsko vijeƦe u prvostupanjskoj presudi PrliƦu i ostalima nije uvažilo dokaze o tomu zbog ĆØega je i kako formirana Herceg Bosna. TakoĆ°er, rekao je kako su Hrvati proglaÅ”eni krivima jer su najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH.
 
ALELUJA Imenovanje sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku na dnevnom redu ovotjedne sjednice VSTV-a BiH
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike


Na dnevnom redu sjednice Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeƦa (VSTV) BiH koja Ʀe biti održana 22. i 23. ožujka nalazi se i toĆØka imenovanje sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku.

 
Netko u Federaciji BiH ima mjeseĆØnu plaƦu od 60 tisuƦa KM
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prema posljednjim podacima Porezne uprave Federacije BiH, broj zaposlenih s plaƦom manjom od 500 KM iznosi 146.731. RijeĆØ je o podacima koji nisu potpuni s obzirom na to da Poreznoj upravi FBiH joÅ” uvijek nisu dostavljena sva mjeseĆØna izvjeÅ”Ć¦a o svim isplaƦenim plaƦama u entitetu. 
 
PrliƦ, StojiƦ, Praljak, PetkoviƦ, ƆoriƦ i PuÅ”iƦ dokazuju da nisu krivi ni oni ni hrvatski narod
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Pred Žalbenim vijeƦem MeĆ°unarodnog kaznenog suda za bivÅ”u Jugoslaviju (ICTY) u Haagu danas zapoĆØinje sedmodnevna rasprava o žalbama koje su na prvostupanjsku presudu podnijela Å”estorica bh. Hrvata osuĆ°enih za ratne zloĆØine u BiH i o žalbi Tužiteljstva.

 
Obljetnica ukidanja Herceg Bosne: 23 godine od prodaje Hrvata u BiH
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

18. ožujka 1994. godine potpisan je famozni Washingtonski sporazum za koji danas bez ikakve sumnje možemo reƦi da je kardinalna pogreÅ”ka službenog Zagreba prema Hrvatima u BiH. Ovim sporazumom ukinuta je Hrvatska Republika Herceg Bosna politiĆØka, teritorijalna i upravna jedinica u sklopu Bosne i Hercegovine.

 
Herceg Bosna: "KreƦe postupak prema kojem je suĆ°enje Gotovini i MarkaĆØu kao crtani film"
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SljedeƦi tjedan pred HaÅ”kim tribunalom bit Ʀe održano žalbeno roĆØiÅ”te u predmetu Herceg-Bosna protiv Å”estorice hrvatskih vojnih i politiĆØkih dužnosnika iz 90-ih u BiH. NepravomoƦno su osuĆ°eni na 111 godina, a presuda nosi i kvalifikaciju udruženog zloĆØinaĆØkog pothvata pod vodstvom Franje TuĆ°mana i Gojka Å uÅ”ka.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 14 - 26 od 3111