Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ivana Petrović: Analiza jučerašnjeg žalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na Haškom sudu nastavljen je žalbeni postupak šestorice Hrvata iz BiH. Žalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, bivšeg načelnika glavnog stožera HVO-a.

 
VIDEO Kako „zločinačka Herceg Bosna“ preko Međugorja helikopterima spašava ranjenike Armije BiH
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Međugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
HDZ BiH: Muslimani očekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Zastupnica Željana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilježavanja 60. obljetnice Rimskih
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, Željana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz društvenog života koji su sudjelovali na svečanosti u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
Bošnjaci krenuli u obračun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom države i entiteta čiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i snaženje seperatističkih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u Zastupničkom domu Federalnog parlamenta. Međutim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je isključivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali Bošnjaci. 
 
Obrana Brune Stojića: Tvrdnja o udruženom zločinačkom pothvatu neodrživa
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune Stojića pozvala je žalbeno vijeće Haškog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "Prlić i drugi" pogrešno utvrđeno postojanje udruženog zločinačkog pothvata podsjećajući pri tom peteročlano žalbeno vijeće da se radi o doktrini koju su počeli odbacivati međunarodni sudovi.
 
Jadranko Prlić: U prvostupanjskoj presudi zanemareni su svi dokazi obrane
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju u Den Haagu počela je žalbena rasprava u slučaju šestorice bosanskohercegovačkih Hrvata osuđenih za ratne zločine nad muslimanima u BiH. 
 
VIDEO Prlićev odvjetnik Karnavas: Prvostupanjsku presudu bacite u smeće, ponovno čitajte dokaze!
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Michael Karnavas, odvjetnik Jadranka Prlića istaknuo je tijekom rasprave pred žalbenim vijećem Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu kako Sudsko vijeće u prvostupanjskoj presudi Prliću i ostalima nije uvažilo dokaze o tomu zbog čega je i kako formirana Herceg Bosna. Također, rekao je kako su Hrvati proglašeni krivima jer su najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH.
 
ALELUJA Imenovanje sudaca u Općinski sud u Čitluku na dnevnom redu ovotjedne sjednice VSTV-a BiH
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike


Na dnevnom redu sjednice Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća (VSTV) BiH koja će biti održana 22. i 23. ožujka nalazi se i točka imenovanje sudaca u Općinski sud u Čitluku.

 
Netko u Federaciji BiH ima mjesečnu plaću od 60 tisuća KM
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Prema posljednjim podacima Porezne uprave Federacije BiH, broj zaposlenih s plaćom manjom od 500 KM iznosi 146.731. Riječ je o podacima koji nisu potpuni s obzirom na to da Poreznoj upravi FBiH još uvijek nisu dostavljena sva mjesečna izvješća o svim isplaćenim plaćama u entitetu. 
 
Prlić, Stojić, Praljak, Petković, Ćorić i Pušić dokazuju da nisu krivi ni oni ni hrvatski narod
Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Pred Žalbenim vijećem Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu danas započinje sedmodnevna rasprava o žalbama koje su na prvostupanjsku presudu podnijela šestorica bh. Hrvata osuđenih za ratne zločine u BiH i o žalbi Tužiteljstva.

 
Obljetnica ukidanja Herceg Bosne: 23 godine od prodaje Hrvata u BiH
Subota, 18 Ožujak 2017

Uzorak Slike

18. ožujka 1994. godine potpisan je famozni Washingtonski sporazum za koji danas bez ikakve sumnje možemo reći da je kardinalna pogreška službenog Zagreba prema Hrvatima u BiH. Ovim sporazumom ukinuta je Hrvatska Republika Herceg Bosna politička, teritorijalna i upravna jedinica u sklopu Bosne i Hercegovine.

 
Herceg Bosna: "Kreće postupak prema kojem je suđenje Gotovini i Markaču kao crtani film"
Subota, 18 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Sljedeći tjedan pred Haškim tribunalom bit će održano žalbeno ročište u predmetu Herceg-Bosna protiv šestorice hrvatskih vojnih i političkih dužnosnika iz 90-ih u BiH. Nepravomoćno su osuđeni na 111 godina, a presuda nosi i kvalifikaciju udruženog zločinačkog pothvata pod vodstvom Franje Tuđmana i Gojka Šuška.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 14 - 26 od 3111