Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
S tugom u srcu i bolom u duši FTV izvijestila o poništenju Odluke o imenovanju sudaca u Čitluku
Četvrtak, 09 Veljača 2017

Uzorak Slike

Danas je portal Brotnjo.info ekskluzivno objavio informaciju kako je Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće (TSTV) BiH donijelo odluku o poništenju imenovanja sudaca u Općinski sud u Čitluku. Potvrda te vijesti koja je dočekana s nevjericom je večeras stigla i od Federalne televizija (FTV) koja je istu objavila na svojoj web stranici.

 
Načelnik Radišić je bio u pravu: VSTV BiH poništilo vlastitu Odluku o imenovanju sutkinja u Čitluku
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kako portal Brotnjo.info ekskluzivno doznaje na današnjoj sjednici Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće (VSTV) BiH poništilo je svoju Odluku o imenovanju sudaca u Općinski sud u Čitluku!

 
VIDEO Petrov za Dnevnik Naše TV: “Izborni zakon preduvjet za ravnopravnost”
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Sabora Republike Hrvatske Božo Petrov tijekom dvodnevnog posjeta Bosni i Hercegovini gostovao je i u Dnevniku Naše TV. Istaknuo je da Hrvatska želi pomoći BiH na putu prema pristupanju Europskoj uniji, ali da je potrebno izjednačiti statuse triju konstitutivnih naroda, a da je preduvjet za to izmjena izbornog zakona.
 
Petrov: Posebno me veseli doći u Mostar, pola života sam proveo tu
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov obećao je daljnju pomoć hrvatske države Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar.
 
VIDEO Prije 33 godine u Sarajevu su otvorene XVI zimske olimpijske igre
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na današnji dan 8. veljače 1984. godine otvorene su XIV zimske olimpijske igre čiji je domaćin bilo Sarajevo. Međunarodni olimpijski odbor 1978. godine, u Ateni, je odabrao Sarajevo za organizatora XIV zimskih olimpijskih igara.
 
Sutkinja razvuka mjeru koja se rješava u tri na 135 dana: Šteta na državnom zatvoru od 1,6 milijuna
Srijeda, 08 Veljača 2017

Uzorak Slike

Izgradnja državnog zatvora u Istočnom Sarajevu nastavljena je nakon što je zbog sudskog spora prošle godine bila dijelom obustavljena. U jeku građevinske sezone, u srpnju 2016., došlo je do neplanirane, više od tri mjeseca duge obustave radova, zbog sudskog spora između potencijalnoga podizvođača elektroinstalacijskih radova i glavnog izvođača.

 
"Transparentno" traži jedinstveni pravilnik za zapošljavanje prosvjetara u HNŽ-u
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Članovi građanske inicijative Transparentno održali su danas sastanak s ministrom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije Rašidom Hadžovićem u vezi s problematikom zapošljavanja u školstvu i načinima rješavanja tih problema.

 
VIDEO Petrov komentirao današnju provokaciju u Sarajevu
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

Današnju provokaciju Ureda predsjedatelja Vijeća ministara Bosne i Hercegovine na čijem se čelu nalazi Denis Zvizdić večeras je za HRT komentirao predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov koji se nalazi u službenom posjetu BiH.

 
SKANDAL Ured državnog premijera Zvizdića izmislio i plasirao "izjavu" Bože Petrova
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

"Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov u posjetu je Bosni i Hercegovini. Nakon službenog sastanka s Denisom Zvizdićem, predsjedateljem Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Ured predsjedatelja je poslao službeno priopćenje u kojem stoje navodi koje Božo Petrov nije izjavio, a koji se tiču teme stvaranja novog entiteta u BIH", kažu za Bljesak.info iz Ureda za odnose s javnošću Mosta NL.
 
Obrazovanje i u ovoj godini u vrhu prioriteta Vlade HNŽ-a
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Skori završetak nekoliko značajnih infrastrukturnih objekata, rješavanje radno-pravnog statusa uposlenih u prosvjeti,  stipendiranje i sufinanciranje smještaja studenata, te značajna izdvajanja u oblasti visokog obrazovanja potvrda su kako je obrazovanje u samom vrhu prioriteta Vlade Hercegovačko-neretvanske županije. 
 
MUP HNŽ-a prodaje 41 vozilo, početna cijena od samo 397 KM!
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije raspisalo je Javni oglas za prodaju službenih putničkih motornih vozila putem javne licitacije, piše Hercegovacki.info.

 
Čitluk iz novog pokušaja: VSTV zasjeda sutra i prekosutra
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Nakon što je Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće (VTVS) BiH dva puta odgađalo raspravu o prigovorima na imenovanja sudaca u Čitluku, očekuje se kako će ovo pitanje biti riješeno na dvodnevnoj sjednici koja će biti održana 8. i 9. veljače.
 
FOTO: Čović posjetio Čitluk i obećao podršku većih razina vlasti za realizaciju projekata
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017

Uzorak Slike

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Čitluk.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 118 - 130 od 3111