Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
S tugom u srcu i bolom u duÅ”i FTV izvijestila o poniÅ”tenju Odluke o imenovanju sudaca u ƈitluku
Četvrtak, 09 Veljača 2017

Uzorak Slike

Danas je portal Brotnjo.info ekskluzivno objavio informaciju kako je Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe (TSTV) BiH donijelo odluku o poniÅ”tenju imenovanja sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku. Potvrda te vijesti koja je doĆØekana s nevjericom je veĆØeras stigla i od Federalne televizija (FTV) koja je istu objavila na svojoj web stranici.

 
NaĆØelnik RadiÅ”iƦ je bio u pravu: VSTV BiH poniÅ”tilo vlastitu Odluku o imenovanju sutkinja u ƈitluku
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

Kako portal Brotnjo.info ekskluzivno doznaje na danaÅ”njoj sjednici Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe (VSTV) BiH poniÅ”tilo je svoju Odluku o imenovanju sudaca u OpƦinski sud u ƈitluku!

 
VIDEO Petrov za Dnevnik NaÅ”e TV: ā€œIzborni zakon preduvjet za ravnopravnostā€
Četvrtak, 09 Veljača 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Sabora Republike Hrvatske Božo Petrov tijekom dvodnevnog posjeta Bosni i Hercegovini gostovao je i u Dnevniku NaÅ”e TV. Istaknuo je da Hrvatska želi pomoƦi BiH na putu prema pristupanju Europskoj uniji, ali da je potrebno izjednaĆØiti statuse triju konstitutivnih naroda, a da je preduvjet za to izmjena izbornog zakona.
 
Petrov: Posebno me veseli doƦi u Mostar, pola života sam proveo tu
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov obeƦao je daljnju pomoƦ hrvatske države SveuĆØiliÅ”noj kliniĆØkoj bolnici (SKB) Mostar.
 
VIDEO Prije 33 godine u Sarajevu su otvorene XVI zimske olimpijske igre
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

Na danaÅ”nji dan 8. veljaĆØe 1984. godine otvorene su XIV zimske olimpijske igre ĆØiji je domaƦin bilo Sarajevo. MeĆ°unarodni olimpijski odbor 1978. godine, u Ateni, je odabrao Sarajevo za organizatora XIV zimskih olimpijskih igara.
 
Sutkinja razvuka mjeru koja se rjeŔava u tri na 135 dana: Šteta na državnom zatvoru od 1,6 milijuna
Srijeda, 08 Veljača 2017

Uzorak Slike

Izgradnja državnog zatvora u IstoĆØnom Sarajevu nastavljena je nakon Å”to je zbog sudskog spora proÅ”le godine bila dijelom obustavljena. U jeku graĆ°evinske sezone, u srpnju 2016., doÅ”lo je do neplanirane, viÅ”e od tri mjeseca duge obustave radova, zbog sudskog spora izmeĆ°u potencijalnoga podizvoĆ°aĆØa elektroinstalacijskih radova i glavnog izvoĆ°aĆØa.

 
"Transparentno" traži jedinstveni pravilnik za zapoŔljavanje prosvjetara u HNŽ-u
Srijeda, 08 Veljača 2017
Uzorak Slike

ƈlanovi graĆ°anske inicijative Transparentno održali su danas sastanak s ministrom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HercegovaĆØko-neretvanske županije RaÅ”idom HadžoviƦem u vezi s problematikom zapoÅ”ljavanja u Å”kolstvu i naĆØinima rjeÅ”avanja tih problema.

 
VIDEO Petrov komentirao danaŔnju provokaciju u Sarajevu
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

DanaÅ”nju provokaciju Ureda predsjedatelja VijeƦa ministara Bosne i Hercegovine na ĆØijem se ĆØelu nalazi Denis ZvizdiƦ veĆØeras je za HRT komentirao predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov koji se nalazi u službenom posjetu BiH.

 
SKANDAL Ured državnog premijera ZvizdiƦa izmislio i plasirao "izjavu" Bože Petrova
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

"Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov u posjetu je Bosni i Hercegovini. Nakon službenog sastanka s Denisom ZvizdiƦem, predsjedateljem VijeƦa ministara Bosne i Hercegovine Ured predsjedatelja je poslao službeno priopƦenje u kojem stoje navodi koje Božo Petrov nije izjavio, a koji se tiĆØu teme stvaranja novog entiteta u BIH", kažu za Bljesak.info iz Ureda za odnose s javnoÅ”Ć¦u Mosta NL.
 
Obrazovanje i u ovoj godini u vrhu prioriteta Vlade HNŽ-a
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Skori zavrÅ”etak nekoliko znaĆØajnih infrastrukturnih objekata, rjeÅ”avanje radno-pravnog statusa uposlenih u prosvjeti,  stipendiranje i sufinanciranje smjeÅ”taja studenata, te znaĆØajna izdvajanja u oblasti visokog obrazovanja potvrda su kako je obrazovanje u samom vrhu prioriteta Vlade HercegovaĆØko-neretvanske županije. 
 
MUP HNŽ-a prodaje 41 vozilo, poĆØetna cijena od samo 397 KM!
Utorak, 07 Veljača 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova HercegovaĆØko-neretvanske županije raspisalo je Javni oglas za prodaju službenih putniĆØkih motornih vozila putem javne licitacije, piÅ”e Hercegovacki.info.

 
ƈitluk iz novog pokuÅ”aja: VSTV zasjeda sutra i prekosutra
Utorak, 07 Veljača 2017
Uzorak Slike

Nakon Å”to je Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe (VTVS) BiH dva puta odgaĆ°alo raspravu o prigovorima na imenovanja sudaca u ƈitluku, oĆØekuje se kako Ʀe ovo pitanje biti rijeÅ”eno na dvodnevnoj sjednici koja Ʀe biti održana 8. i 9. veljaĆØe.
 
FOTO: ƈoviƦ posjetio ƈitluk i obeƦao podrÅ”ku veƦih razina vlasti za realizaciju projekata
Ponedjeljak, 06 Veljača 2017

Uzorak Slike

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH dr. Dragan ƈoviƦ boravio je danas u radnom posjetu OpƦinskom odboru HDZ-a BiH ƈitluk.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 118 - 130 od 3111