Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Vedran Kožul ponovno kandidat za predsjednika Mladeži HDZ BiH
Srijeda, 15 Veljača 2017
Uzorak Slike

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je I. izvanredna sjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar. Predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko podnio je izvješće sa sjednice Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ.
 
OBAVIJEST: Prijave za hodočašće „Stopama sv. Franje“ u Italiju otvorene do 20. veljače!
Utorak, 14 Veljača 2017

Uzorak Slike

Iz Župnog ureda Čerin obavještavaju kako su u tijeku prijave za hodočašće na franjevačka mjesta „Stopama sv. Franje“ u Italiju koje će biti održano od nedjelje 12. ožujka do subote 18. ožujka.

 
Ljubić na Glavnom vijeću HNS-a: U Sarajevu vlada potpuno ludilo!
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora /HNS/ Božo Ljubić rekao je danas u Mostaru da je prioritet HNS-a u ovoj godini izmjena Izbornog zakona BiH koji će dovesti do toga da Hrvati mogu birati svoje predstavnike u vlasti, te da duboke ustavne promjene koje podrazumijevaju federalizaciju trenutno nisu realne.
 
Čović i Brkić u Stocu dali potporu načelniku Boškoviću za nedjeljne izbore
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017

Uzorak Slike

Izaslanstvo HDZ-a BiH koje je predvodio predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović boravilo je danas u općini Stolac kako bi dalo potporu OO HDZ BiH Stolac i Hrvatima Stoca na ponovljenim izborima koji će se održati 19. veljače 2017. godine.  

 
FOTO Provokacije islamskim slikovnicama po Međugorju: Duhovni graditelj Bosne Ajvaz-dedo
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017
Uzorak Slike

Jutros su ispred poslovnih objekata u Međugorju osvanule slikovnice sa citatima iz Kurana, koje su posvećene „Duhovnom graditelju Bosne: Ajvaz-dedi i svim njegovim sljedbenicima“, doznaje Brotnjo.info.
 
Grant-efendija Reuf Bajrović objavio rat u BiH: Izbubili ste 1945. pa 1993., izgubit ćete i ovaj
Nedjelja, 12 Veljača 2017
Uzorak Slike

Građanski savez (GS) najoštrije osuđuje ''ustaško i neonacističko orgijanje jučer u Mostaru, povodom obilježavanja Dana oslobođenja grada 1945. godine''.
 
DOZNAJEMO Klasični pokušaj prijevare: Nema bojkota izbora u Stocu, svi Bošnjaci izlaze na glasovanje
Nedjelja, 12 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nakon što je Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH zbog nereda koje je izazvao 2. listopada 2016. godine s kandidatske liste za načelnika općine Stolac skinulo Salmira Kaplana kojeg je kandidirala neformalna skupina građana koja se nazvala Inicijativom za Stolac poručili su kako će bojkotirati ponovljene izbore koji će se održati u nedjelju 19. veljače, piše HIP.ba.

 
VSTV BiH: Novi suci u Čitluku će biti imenovani s već postojeće rang-liste
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće jučer je službeno potvrdilo kako su sporna imenovanja u Općinski sud u Čitluku i službeno poništena.
 
VIDEO: Čović: U zadnja dva mjeseca pojavilo se tzv. 70 analitičara koji „znaju što ja mislim“
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora BiH u petak je održana u Mostaru. Nakon gotovo tri sata, predsjednik Dragan Čović se obratio medijima. Istaknuo je kako je krajnje vrijeme da se trenutačna situacija u Bosni i Hercegovini promijeni nabolje.
 
Tomislav Martinović: “Mostaru problem oko autoceste prave oni koji nemaju veze s njim”
Subota, 11 Veljača 2017

Uzorak Slike

Dom naroda Federacije BiH je s 29 glasova za, 10 protiv te šest suzdržanih prihvatio prostorni plan područja posebnih obilježja od značaja za FBiH “Autocesta na koridoru Vc” s amandmanima Vlade FBiH. 

 
S ratnim zastavama tzv. Armije RBiH “poklonili se” hrvatskim žrtvama u Bugojnu
Petak, 10 Veljača 2017

Uzorak Slike

Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata HVO Herceg Bosne Bugojno reagirala je priopćenjem na dolazak Vijeća branitelja Federacije BiH koji su se,  kao bivši pripadnici tzv. Armije RBiH, s ratnim zastavama, „poklonili“ hrvatskim žrtvama u Bugojnu.

 
Od Zvirovića do Tromeđe katakombe, prema Čapljini moderna cesta koja uskoro dobiva kružni tok!
Petak, 10 Veljača 2017
Uzorak Slike

Intenzivirani su cestovni radovi na kružnome toku između Trebižata i Prćavaca u čapljinskoj općini. Zbog širenja prometnih trakova i ravnanja terena uz iskope uz dosadašnju prometnicu, na dijelu ceste M-6, uklonjen je i asfaltni sloj.
 
Dom naroda Parlamenta FBiH utvrdio konačnu trasu koridora Vc kroz BiH
Četvrtak, 09 Veljača 2017

Uzorak Slike

Dom naroda Federalnog parlamenta usvojio je jučer Prostorni plan područja posebnih obilježja od značaja za FBiH „Autocesta na koridoru Vc“ koji će vrijediti u sljedećih 20 godina od dana objave Odluke o donošenju plana u Službenim novinama FBiH. Većinom glasova prihvaćeni su i amandmani Vlade FBiH, koji su postali sastavni dio plana.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 105 - 117 od 3111