Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Vedran Kožul ponovno kandidat za predsjednika Mladeži HDZ BiH
Srijeda, 15 Veljača 2017
Uzorak Slike

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je I. izvanredna sjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar. Predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko podnio je izvjeÅ”Ć¦e sa sjednice Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ.
 
OBAVIJEST: Prijave za hodoĆØaÅ”Ć¦e ā€žStopama sv. Franjeā€œ u Italiju otvorene do 20. veljaĆØe!
Utorak, 14 Veljača 2017

Uzorak Slike

Iz Župnog ureda ƈerin obavjeÅ”tavaju kako su u tijeku prijave za hodoĆØaÅ”Ć¦e na franjevaĆØka mjesta ā€žStopama sv. Franjeā€œ u Italiju koje Ʀe biti održano od nedjelje 12. ožujka do subote 18. ožujka.

 
LjubiƦ na Glavnom vijeƦu HNS-a: U Sarajevu vlada potpuno ludilo!
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017
Uzorak Slike

Predsjednik Glavnog vijeƦa Hrvatskog narodnog sabora /HNS/ Božo LjubiƦ rekao je danas u Mostaru da je prioritet HNS-a u ovoj godini izmjena Izbornog zakona BiH koji Ʀe dovesti do toga da Hrvati mogu birati svoje predstavnike u vlasti, te da duboke ustavne promjene koje podrazumijevaju federalizaciju trenutno nisu realne.
 
ƈoviƦ i BrkiƦ u Stocu dali potporu naĆØelniku BoÅ”koviƦu za nedjeljne izbore
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017

Uzorak Slike

Izaslanstvo HDZ-a BiH koje je predvodio predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski ĆØlan PredsjedniÅ”tva BiH dr. Dragan ƈoviƦ boravilo je danas u opƦini Stolac kako bi dalo potporu OO HDZ BiH Stolac i Hrvatima Stoca na ponovljenim izborima koji Ʀe se održati 19. veljaĆØe 2017. godine.  

 
FOTO Provokacije islamskim slikovnicama po MeĆ°ugorju: Duhovni graditelj Bosne Ajvaz-dedo
Ponedjeljak, 13 Veljača 2017
Uzorak Slike

Jutros su ispred poslovnih objekata u MeĆ°ugorju osvanule slikovnice sa citatima iz Kurana, koje su posveƦene ā€žDuhovnom graditelju Bosne: Ajvaz-dedi i svim njegovim sljedbenicimaā€œ, doznaje Brotnjo.info.
 
Grant-efendija Reuf BajroviƦ objavio rat u BiH: Izbubili ste 1945. pa 1993., izgubit Ʀete i ovaj
Nedjelja, 12 Veljača 2017
Uzorak Slike

GraĆ°anski savez (GS) najoÅ”trije osuĆ°uje ''ustaÅ”ko i neonacistiĆØko orgijanje juĆØer u Mostaru, povodom obilježavanja Dana osloboĆ°enja grada 1945. godine''.
 
DOZNAJEMO KlasiĆØni pokuÅ”aj prijevare: Nema bojkota izbora u Stocu, svi BoÅ”njaci izlaze na glasovanje
Nedjelja, 12 Veljača 2017

Uzorak Slike

Nakon Å”to je SrediÅ”nje izborno povjerenstvo (SIP) BiH zbog nereda koje je izazvao 2. listopada 2016. godine s kandidatske liste za naĆØelnika opƦine Stolac skinulo Salmira Kaplana kojeg je kandidirala neformalna skupina graĆ°ana koja se nazvala Inicijativom za Stolac poruĆØili su kako Ʀe bojkotirati ponovljene izbore koji Ʀe se održati u nedjelju 19. veljaĆØe, piÅ”e HIP.ba.

 
VSTV BiH: Novi suci u ƈitluku Ʀe biti imenovani s veƦ postojeƦe rang-liste
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe juĆØer je službeno potvrdilo kako su sporna imenovanja u OpƦinski sud u ƈitluku i službeno poniÅ”tena.
 
VIDEO: ƈoviƦ: U zadnja dva mjeseca pojavilo se tzv. 70 analitiĆØara koji ā€žznaju Å”to ja mislimā€œ
Subota, 11 Veljača 2017
Uzorak Slike

Sjednica PredsjedniÅ”tva Hrvatskog narodnog sabora BiH u petak je održana u Mostaru. Nakon gotovo tri sata, predsjednik Dragan ƈoviƦ se obratio medijima. Istaknuo je kako je krajnje vrijeme da se trenutaĆØna situacija u Bosni i Hercegovini promijeni nabolje.
 
Tomislav MartinoviƦ: ā€œMostaru problem oko autoceste prave oni koji nemaju veze s njimā€
Subota, 11 Veljača 2017

Uzorak Slike

Dom naroda Federacije BiH je s 29 glasova za, 10 protiv te Å”est suzdržanih prihvatio prostorni plan podruĆØja posebnih obilježja od znaĆØaja za FBiH ā€œAutocesta na koridoru Vcā€ s amandmanima Vlade FBiH. 

 
S ratnim zastavama tzv. Armije RBiH ā€œpoklonili seā€ hrvatskim žrtvama u Bugojnu
Petak, 10 Veljača 2017

Uzorak Slike

Koordinacija udruga proizaÅ”lih iz Domovinskog rata HVO Herceg Bosne Bugojno reagirala je priopƦenjem na dolazak VijeƦa branitelja Federacije BiH koji su se,  kao bivÅ”i pripadnici tzv. Armije RBiH, s ratnim zastavama, ā€žpokloniliā€œ hrvatskim žrtvama u Bugojnu.

 
Od ZviroviƦa do TromeĆ°e katakombe, prema ƈapljini moderna cesta koja uskoro dobiva kružni tok!
Petak, 10 Veljača 2017
Uzorak Slike

Intenzivirani su cestovni radovi na kružnome toku izmeĆ°u Trebižata i PrƦavaca u ĆØapljinskoj opƦini. Zbog Å”irenja prometnih trakova i ravnanja terena uz iskope uz dosadaÅ”nju prometnicu, na dijelu ceste M-6, uklonjen je i asfaltni sloj.
 
Dom naroda Parlamenta FBiH utvrdio konaĆØnu trasu koridora Vc kroz BiH
Četvrtak, 09 Veljača 2017

Uzorak Slike

Dom naroda Federalnog parlamenta usvojio je juĆØer Prostorni plan podruĆØja posebnih obilježja od znaĆØaja za FBiH ā€žAutocesta na koridoru Vcā€œ koji Ʀe vrijediti u sljedeƦih 20 godina od dana objave Odluke o donoÅ”enju plana u Službenim novinama FBiH. VeƦinom glasova prihvaƦeni su i amandmani Vlade FBiH, koji su postali sastavni dio plana.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 105 - 117 od 3111