Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Održana 24. sjednica SkupÅ”tine HercegovaĆØko-neretvanske županije
Srijeda, 29 Ožujak 2017

Uzorak Slike

SkupÅ”tina HercegovaĆØko-neretvanske županije na juĆØer održanoj sjednici usvojila je IzvjeÅ”Ć¦e o radu Vlade HNŽ za 2016. godinu.

 
Å to je sudac Agius mislio kad je PrliƦu rekao: Ostalo možete sa sobom ponijeti kuƦi!
Srijeda, 29 Ožujak 2017
Uzorak Slike

- Ovo suĆ°enje je tamna strana meĆ°unarodne pravde koje Ʀe usporiti njezin razvoj, ali je ne smije dovesti u pitanje, a ako je ovih 13 godina bila cijena za to, neka tako bude, jer ionako te godine niÅ”ta ne može vratiti - poruĆØio je Jadranko PrliƦ, prvooptuženi na suĆ°enju za Herceg-Bosnu pred HaaÅ”kim sudom na kraju rasprave u žalbenom postupku.  - Zasigurno ne može - dodao je na PrliƦeve rijeĆØi predsjedavajuƦi Žalbenog vijeƦa, sudac Carmel Agius.
 
EUFOR poruĆØio huÅ”kaĆØima rata: Ukoliko doĆ°e do sukoba spremni smo intervenirati u kratkom roku
Srijeda, 29 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mirovne snage Europske unije (EUFOR) u BiH upozorile su domaƦe lidere da su spremni u kratkom roku intervenirati ukoliko doưe do novih sukoba u BiH.

 
Srbi bili protiv: VijeƦe ministara usvojilo odluku o poveƦanju troÅ”arina na gorivo za 15 pfeninga
Utorak, 28 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Predsjedatelj VijeƦa ministara BiH Denis ZvizdiƦ je na konferenciji za tisak u Sarajevu rekao je novinarima kako je VijeƦe ministara, usvajanjem seta zakona i jedne bitne odluke u potpunosti ispunilo sve zadatke koji proistiĆØu iz prethodnih mjera aranžmana s MMF-om.
 
Valentin ƆoriƦ: Tužiteljstvo se koristilo svaĆØim, ponosan sam na svoju ulogu u Domovinskom ratu
Utorak, 28 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Valentin ƆoriƦ, zapovjednik Vojne policije HVO-a u svom zavrÅ”nom obraƦanju Žalbenom vijeƦu suda u Haagu rekao je kako se Tužiteljstvo koristilo svim i svaĆØim tijekom dokazivanja postojanja udruženog zloĆØinaĆØkog poduhvata.
 
Obrana Valentina ƆoriƦa: Nije bilo okupacije u Herceg-Bosni
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana bivÅ”eg zapovjednika vojne policije Valentina ƆoriƦa pred HaÅ”kim sudom poruĆØila je u žalbenoj raspravi da je presudom u predmetu ā€œPrliƦ i drugiā€ pogreÅ”no utvrĆ°eno postojanje okupacije na prostoru Herceg-Bosne.
 
MUP HNŽ: PronaĆ°eno rjeÅ”enje za prijem novih 75 policijskih kadeta i 5 mlaĆ°ih inspektora
Petak, 24 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova HercegovaĆØko-neretvanske županije (HNŽ) uskoro bi trebalo dobiti osamdeset novih policajaca i mlaĆ°ih inspektora.

 
AlaburiƦ: Optužuju Hrvatsku na temelju mapa istovjetnih onima meĆ°unarodne zajednice
Petak, 24 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na HaÅ”kom sudu nastavljen je žalbeni postupak u sluĆØaju Å”estorice bosansko-hercegovaĆØkih Hrvata nepravomoƦno osuĆ°enih za pokuÅ”aj stvaranja etniĆØki ĆØiste Herceg-Bosne. 
 
Vlada HNŽ: Za obnovu Ŕkola 1.677.000,00 KM, poticaji za poljoprivredu 750.000,00 KM
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Na danaÅ”njoj, 44. sjednici Vlada HercegovaĆØko-neretvanske županije razmatrala je i usvojila Prijedlog Strategije razvitka HercegovaĆØko-neretvanske županije za razdoblje 2017.-2020. godina.
 
Ministar LasiƦ posjetio ZraĆØnu luku Mostar
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Federalni ministar prometa i komunikacija posjetio je danas ZraĆØnu luku Mostar. Vlada Federacije BiH je u cilju unapreĆ°enja  zrakoplovne infrastrukture na ZraĆØnoj luci Mostar putem kapitalnih transfera osigurala 1.570.000,00 KM u 2016. godini.

 
Imenovani novi suci u OpƦinski sud u ƈitluku: Ovo su njihova imena!
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeƦe Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon Å”to je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poniÅ”tenja imenovanja ĆØetiri sutkinje od 10. studenog proÅ”le godine, danas su imenovani novi suci u OpƦinskom sudu ƈitluk.

 
BagariƦ: Možda planiraju opet izvesti tenkove kao Å”to su to uĆØinili u sluĆØaju HercegovaĆØke banke
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo BagariƦ izjavio je kako je cilj onoga Å”to rade boÅ”njaĆØki politiĆØari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih dužnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Hrvatska: Turisti Ʀe od ljeta plaƦati u eurima?
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradonaĆØelnika Dubrovnika, gostujuƦi u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se veƦ od ove turistiĆØke sezone uvede moguƦnost plaƦanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, kaže KristiƦ, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 1 - 13 od 3111