Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Odr┼żana 24. sjednica Skup┼ítine Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije
Srijeda, 29 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Skup┼ítina Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije na ju├Ęer odr┼żanoj sjednici usvojila je Izvje┼í├Že o radu Vlade HN┼Ż za 2016. godinu.

 
┼áto je sudac Agius mislio kad je Prli├Žu rekao: Ostalo mo┼żete sa sobom ponijeti ku├Ži!
Srijeda, 29 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

- Ovo su├░enje je tamna strana me├░unarodne pravde koje ├Že usporiti njezin razvoj, ali je ne smije dovesti u pitanje, a ako je ovih 13 godina bila cijena za to, neka tako bude, jer ionako te godine ni┼íta ne mo┼że vratiti - poru├Ęio je Jadranko Prli├Ž, prvooptu┼żeni na su├░enju za Herceg-Bosnu pred Haa┼íkim sudom na kraju rasprave u ┼żalbenom postupku.  - Zasigurno ne mo┼że - dodao je na Prli├Ževe rije├Ęi predsjedavaju├Ži ┼Żalbenog vije├Ža, sudac Carmel Agius.
 
EUFOR poru├Ęio hu┼íka├Ęima rata: Ukoliko do├░e do sukoba spremni smo intervenirati u kratkom roku
Srijeda, 29 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mirovne snage Europske unije (EUFOR) u BiH upozorile su doma├Že lidere da su spremni u kratkom roku intervenirati ukoliko do├░e do novih sukoba u BiH.

 
Srbi bili protiv: Vije├Že ministara usvojilo odluku o pove├Žanju tro┼íarina na gorivo za 15 pfeninga
Utorak, 28 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Predsjedatelj Vije├Ža ministara BiH Denis Zvizdi├Ž je na konferenciji za tisak u Sarajevu rekao je novinarima kako je Vije├Že ministara, usvajanjem seta zakona i jedne bitne odluke u potpunosti ispunilo sve zadatke koji proisti├Ęu iz prethodnih mjera aran┼żmana s MMF-om.
 
Valentin ├ćori├Ž: Tu┼żiteljstvo se koristilo sva├Ęim, ponosan sam na svoju ulogu u Domovinskom ratu
Utorak, 28 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Valentin ├ćori├Ž, zapovjednik Vojne policije HVO-a u svom zavr┼ínom obra├Žanju ┼Żalbenom vije├Žu suda u Haagu rekao je kako se Tu┼żiteljstvo koristilo svim i sva├Ęim tijekom dokazivanja postojanja udru┼żenog zlo├Ęina├Ękog poduhvata.
 
Obrana Valentina ├ćori├Ža: Nije bilo okupacije u Herceg-Bosni
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Obrana biv┼íeg zapovjednika vojne policije Valentina ├ćori├Ža pred Ha┼íkim sudom poru├Ęila je u ┼żalbenoj raspravi da je presudom u predmetu ÔÇťPrli├Ž i drugiÔÇŁ pogre┼íno utvr├░eno postojanje okupacije na prostoru Herceg-Bosne.
 
MUP HN┼Ż: Prona├░eno rje┼íenje za prijem novih 75 policijskih kadeta i 5 mla├░ih inspektora
Petak, 24 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije (HN┼Ż) uskoro bi trebalo dobiti osamdeset novih policajaca i mla├░ih inspektora.

 
Alaburi├Ž: Optu┼żuju Hrvatsku na temelju mapa istovjetnih onima me├░unarodne zajednice
Petak, 24 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na Ha┼íkom sudu nastavljen je ┼żalbeni postupak u slu├Ęaju ┼íestorice bosansko-hercegova├Ękih Hrvata nepravomo├Žno osu├░enih za poku┼íaj stvaranja etni├Ęki ├Ęiste Herceg-Bosne. 
 
Vlada HN┼Ż: Za obnovu ┼íkola 1.677.000,00 KM, poticaji za poljoprivredu 750.000,00 KM
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Na dana┼ínjoj, 44. sjednici Vlada Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije razmatrala je i usvojila Prijedlog Strategije razvitka Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije za razdoblje 2017.-2020. godina.
 
Ministar Lasi├Ž posjetio Zra├Ęnu luku Mostar
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Federalni ministar prometa i komunikacija posjetio je danas Zra├Ęnu luku Mostar. Vlada Federacije BiH je u cilju unapre├░enja  zrakoplovne infrastrukture na Zra├Ęnoj luci Mostar putem kapitalnih transfera osigurala 1.570.000,00 KM u 2016. godini.

 
Imenovani novi suci u Op├Žinski sud u ├łitluku: Ovo su njihova imena!
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Visoko sudbeno i tu┼żiteljsko vije├Že Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon ┼íto je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo i nakon poni┼ítenja imenovanja ├Ęetiri sutkinje od 10. studenog pro┼íle godine, danas su imenovani novi suci u Op├Žinskom sudu ├łitluk.

 
Bagari├Ž: Mo┼żda planiraju opet izvesti tenkove kao ┼íto su to u├Ęinili u slu├Ęaju Hercegova├Ęke banke
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagari├Ž izjavio je kako je cilj onoga ┼íto rade bo┼ínja├Ęki politi├Ęari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih du┼żnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Hrvatska: Turisti ├Že od ljeta pla├Žati u eurima?
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradona├Ęelnika Dubrovnika, gostuju├Ži u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se ve├Ž od ove turisti├Ęke sezone uvede mogu├Žnost pla├Žanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, ka┼że Kristi├Ž, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 1 - 13 od 3111