Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Zastupnica Željana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilježavanja 60. obljetnice Rimskih
Politika
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, Željana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz društvenog života koji su sudjelovali na svečanosti u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
FOTO Povijesni dan za Hrvatsku: Otvorena Zračna luka „Franjo Tuđman“
Zanimljivosti
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Novi putnički terminal zagrebačke Zračne luke "Franjo Tuđman" svečano je otvoren u utorak navečer u nazočnosti 500 uzvanika, među kojima su bili predsjednik Vlade Andrej Plenković i državni tajnik za vanjske poslove Francuske Republike Harlem Desir te mnogi partneri te zračne luke koja se za redoviti promet otvara 28. ožujka.
 
Kardinal Puljić biskupu Periću: Pozovi papu Franju da dođe u Mostar!
Crkva
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Radni dio 69. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, započeo je u utorak, 21. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH.
 
Bošnjaci krenuli u obračun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Politika
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom države i entiteta čiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i snaženje seperatističkih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u Zastupničkom domu Federalnog parlamenta. Međutim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je isključivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali Bošnjaci. 
 
U nedjelju 26. ožujka prelazimo na ljetno računanje vremena
Obavijesti
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Ljetno računanje vremena u 2017. godini počinje 26. ožujka 2 sata, tako što se pomicanjem za jedan sat unaprijed vrijeme u 2 računa kao 3. 

 
FOTO: Održana druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi
Kolumne
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Danas je u Čitluku održana druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirana na području općine Čitluk. Akciji dobrovoljnog darivanja krvi pristupilo je 30 osoba, a nakon obveznog liječničkog pregleda 23 osobe su darovale krv. Među 23 darivatelja krvi bio je i načelnik općine Čitluk Marin Radišić. 
 
Obrana Brune Stojića: Tvrdnja o udruženom zločinačkom pothvatu neodrživa
Politika
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune Stojića pozvala je žalbeno vijeće Haškog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "Prlić i drugi" pogrešno utvrđeno postojanje udruženog zločinačkog pothvata podsjećajući pri tom peteročlano žalbeno vijeće da se radi o doktrini koju su počeli odbacivati međunarodni sudovi.
 
14. dan narcisa uz punu podršku HT ERONET-a
Život
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Danas je na platou ispred Mepas Malla održan 14. dan narcisa. Ovom manifestacijom se upozorava  na važnost ranog otkrivanja raka dojke i podiže svijest kod zdrave populacije svih uzrasta o značaju brige za zdravlje.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 57 - 64 od 14542