Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Zastupnica Željana Zovko ugostila hrvatske posjetitelje povodom obilježavanja 60. obljetnice Rimskih
Politika
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Zastupnica u Europskom parlamentu, Željana Zovko, ugostila je danas hrvatske posjetitelje iz druÅ”tvenog života koji su sudjelovali na sveĆØanosti u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Ugovora u Rimu.
 
FOTO Povijesni dan za Hrvatsku: Otvorena ZraĆØna luka ā€žFranjo TuĆ°manā€œ
Zanimljivosti
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Novi putniĆØki terminal zagrebaĆØke ZraĆØne luke "Franjo TuĆ°man" sveĆØano je otvoren u utorak naveĆØer u nazoĆØnosti 500 uzvanika, meĆ°u kojima su bili predsjednik Vlade Andrej PlenkoviƦ i državni tajnik za vanjske poslove Francuske Republike Harlem Desir te mnogi partneri te zraĆØne luke koja se za redoviti promet otvara 28. ožujka.
 
Kardinal PuljiƦ biskupu PeriƦu: Pozovi papu Franju da doưe u Mostar!
Crkva
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Radni dio 69. redovitog zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, zapoĆØeo je u utorak, 21. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka PuljiƦa, predsjednika BK BiH.
 
BoÅ”njaci krenuli u obraĆØun s Europom: Preglasali Hrvate i izglasali protueuropsku rezoluciju
Politika
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Protueuropskoj rezoluciji o osudi inicijative za federalizacijom države i entiteta ĆØiji su ciljevi navodna etnonacionalna podjela i snaženje seperatistiĆØkih tendencija usvojena je jednoglasno sa 70 prisutnih zastupnika u ZastupniĆØkom domu Federalnog parlamenta. MeĆ°utim, ova rezolucija je usvojena bez glasova iz Klubova HNS-a, HDZ-BiH i HDZ-a 1990. Dakle, usvojena je iskljuĆØivo glasovima zastupnika koje su u Parlament izabrali BoÅ”njaci. 
 
U nedjelju 26. ožujka prelazimo na ljetno raĆØunanje vremena
Obavijesti
Utorak, 21 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Ljetno raĆØunanje vremena u 2017. godini poĆØinje 26. ožujka 2 sata, tako Å”to se pomicanjem za jedan sat unaprijed vrijeme u 2 raĆØuna kao 3. 

 
FOTO: Održana druga ovogodiŔnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi
Kolumne
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Danas je u ƈitluku održana druga ovogodiÅ”nja akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirana na podruĆØju opƦine ƈitluk. Akciji dobrovoljnog darivanja krvi pristupilo je 30 osoba, a nakon obveznog lijeĆØniĆØkog pregleda 23 osobe su darovale krv. MeĆ°u 23 darivatelja krvi bio je i naĆØelnik opƦine ƈitluk Marin RadiÅ”iƦ. 
 
Obrana Brune StojiƦa: Tvrdnja o udruženom zloĆØinaĆØkom pothvatu neodrživa
Politika
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Obrana Brune StojiƦa pozvala je žalbeno vijeƦe HaÅ”kog suda da utvrdi kako je presudom u predmetu "PrliƦ i drugi" pogreÅ”no utvrĆ°eno postojanje udruženog zloĆØinaĆØkog pothvata podsjeƦajuƦi pri tom peteroĆØlano žalbeno vijeƦe da se radi o doktrini koju su poĆØeli odbacivati meĆ°unarodni sudovi.
 
14. dan narcisa uz punu podrŔku HT ERONET-a
Život
Utorak, 21 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Danas je na platou ispred Mepas Malla održan 14. dan narcisa. Ovom manifestacijom se upozorava  na važnost ranog otkrivanja raka dojke i podiže svijest kod zdrave populacije svih uzrasta o znaĆØaju brige za zdravlje.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 57 - 64 od 14542