Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Biskupi: Podr┼íka hrvatskim politi├Ękim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Crkva
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine odr┼żala je, 21. i 22. o┼żujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Pulji├Ža, predsjednika BK BiH. 

 
HT Eronet uz Dane Matice hrvatske
Kultura
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Sve├Ęano┼í├Žu u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosa├Ęe otvoreno je Mostarsko prolje├Že koje se ove godine odvija pod visokim pokroviteljstvom Sredi┼ínjeg dr┼żavnog ureda za Hrvate izvan RH, a generalni je sponzor manifestacije HT ERONET.
 
U galeriji OMH ├łitluk otvorena izlo┼żba radova fra Tihomira Bazine
Kultura
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Tradicionalna kulturna manifestacija ÔÇ×Uskrs s Maticom u BrotnjuÔÇť zapo├Ęela je sino├Ž otvorenjem izlo┼żbe radova fra Tihomira Bazine, ├Ęiji ciklus od ├Ęetrnaest radova nosi simboli├Ęan naziv ÔÇ×Po├ĘetakÔÇť. 
 
Privedena trojka pucala, palila, otimala, pa dolijala u ruke policiji!
Crna kronika
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Trenuta├Ęno u Tu┼żiteljstvu u Mostaru traje saslu┼íanje trojice osumnji├Ęenih za oru┼żane plja├Ęke, koje su kao Hrvat, Bo┼ínjak i Srbin, prema prijavi, ├Ęinili od Jablanice preko Mostara do Me├░ugorja. Kako je Pogled.ba doznao, rije├Ę je o Mariju Brki├Žu (27), Emiru Memi├Žu (26) i Neboj┼íi Babaji├Žu (28) iz Mostara, koji su, naime, od ranije poznati policiji. pi┼íe Pogled.ba.
 
Svetkovina Navještenja Gospodinova - Blagovijest u Meðugorju
Crkva
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U subotu 25. o┼żujka je svetkovina Navje┼ítenja GospodinovaÔÇôBlagovijest. Svete mise u ┼żupnoj crkvi sv. Jakova u Me├░ugorju su u 8,13 i 18 sati.
 
HDZ BiH: Muslimani o├Ęekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Politika
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupni├Ękom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Gledajte kakvo vo├Že kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste ├Ęistili niti wc ┼íkoljku!
Zanimljivosti
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

┼áto se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo pla├Žamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo ┼íifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima ve├Žine europskih zemalja, ipak ozna├Ęeni na proizvodima. 
 
FOTO: Otvorena izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija
Kultura
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. o┼żujka u Galeriji kraljice Katarine Kosa├Ęa u Mostaru slu┼żbeno je otvorena  izlo┼żba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji ├Ęlanova Dru┼ítva povjesni├Ęara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 14542