Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Biskupi: Podrška hrvatskim političkim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Crkva
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održala je, 21. i 22. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH. 

 
HT Eronet uz Dane Matice hrvatske
Kultura
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Svečanošću u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače otvoreno je Mostarsko proljeće koje se ove godine odvija pod visokim pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, a generalni je sponzor manifestacije HT ERONET.
 
U galeriji OMH Čitluk otvorena izložba radova fra Tihomira Bazine
Kultura
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Tradicionalna kulturna manifestacija „Uskrs s Maticom u Brotnju“ započela je sinoć otvorenjem izložbe radova fra Tihomira Bazine, čiji ciklus od četrnaest radova nosi simboličan naziv „Početak“. 
 
Privedena trojka pucala, palila, otimala, pa dolijala u ruke policiji!
Crna kronika
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Trenutačno u Tužiteljstvu u Mostaru traje saslušanje trojice osumnjičenih za oružane pljačke, koje su kao Hrvat, Bošnjak i Srbin, prema prijavi, činili od Jablanice preko Mostara do Međugorja. Kako je Pogled.ba doznao, riječ je o Mariju Brkiću (27), Emiru Memiću (26) i Nebojši Babajiću (28) iz Mostara, koji su, naime, od ranije poznati policiji. piše Pogled.ba.
 
Svetkovina Navještenja Gospodinova - Blagovijest u Međugorju
Crkva
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U subotu 25. ožujka je svetkovina Navještenja Gospodinova–Blagovijest. Svete mise u župnoj crkvi sv. Jakova u Međugorju su u 8,13 i 18 sati.
 
HDZ BiH: Muslimani očekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Politika
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Gledajte kakvo voće kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste čistili niti wc školjku!
Zanimljivosti
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Što se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo plaćamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo šifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima većine europskih zemalja, ipak označeni na proizvodima. 
 
FOTO: Otvorena izložba (Re)konstrukcija i destrukcija
Kultura
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. ožujka u Galeriji kraljice Katarine Kosača u Mostaru službeno je otvorena  izložba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji članova Društva povjesničara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 14542