Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Biskupi: PodrÅ”ka hrvatskim politiĆØkim predstavnicima u borbi za jednakopravnost s druga dva naroda!
Crkva
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održala je, 21. i 22. ožujka 2017. u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru svoje 69. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka PuljiƦa, predsjednika BK BiH. 

 
HT Eronet uz Dane Matice hrvatske
Kultura
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

SveĆØanoÅ”Ć¦u u Hrvatskome domu Hercega Stjepana KosaĆØe otvoreno je Mostarsko proljeƦe koje se ove godine odvija pod visokim pokroviteljstvom SrediÅ”njeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, a generalni je sponzor manifestacije HT ERONET.
 
U galeriji OMH ƈitluk otvorena izložba radova fra Tihomira Bazine
Kultura
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Tradicionalna kulturna manifestacija ā€žUskrs s Maticom u Brotnjuā€œ zapoĆØela je sinoƦ otvorenjem izložbe radova fra Tihomira Bazine, ĆØiji ciklus od ĆØetrnaest radova nosi simboliĆØan naziv ā€žPoĆØetakā€œ. 
 
Privedena trojka pucala, palila, otimala, pa dolijala u ruke policiji!
Crna kronika
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

TrenutaĆØno u Tužiteljstvu u Mostaru traje sasluÅ”anje trojice osumnjiĆØenih za oružane pljaĆØke, koje su kao Hrvat, BoÅ”njak i Srbin, prema prijavi, ĆØinili od Jablanice preko Mostara do MeĆ°ugorja. Kako je Pogled.ba doznao, rijeĆØ je o Mariju BrkiƦu (27), Emiru MemiƦu (26) i NebojÅ”i BabajiƦu (28) iz Mostara, koji su, naime, od ranije poznati policiji. piÅ”e Pogled.ba.
 
Svetkovina NavjeÅ”tenja Gospodinova - Blagovijest u MeĆ°ugorju
Crkva
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U subotu 25. ožujka je svetkovina NavjeÅ”tenja Gospodinovaā€“Blagovijest. Svete mise u župnoj crkvi sv. Jakova u MeĆ°ugorju su u 8,13 i 18 sati.
 
HDZ BiH: Muslimani oĆØekuju da OHR ponovno instalira "Hrvate po zanimanju"
Politika
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Klub zastupnika HDZ-a BiH i HNS-a smatra kako usvajanje Rezolucije o osudi inicijativa za federalizaciju BiH i njenih entiteta u ZastupniĆØkom domu Parlamenta FBiH predstavlja udar na demokraciju, udar na Europski parlament, Ustav FBiH te udar na Hrvate.
 
Gledajte kakvo voƦe kupujete, neko je tretirano otrovima kojima ne bi ste ĆØistili niti wc Å”koljku!
Zanimljivosti
Srijeda, 22 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Å to se sve nalazi u hrani koju svakodnevno skupo plaƦamo, otkriti nije jednostavno, ako ne poznajemo Å”ifrirani svijet aditiva, koji su, sukladno pozivitnim zakonima veƦine europskih zemalja, ipak oznaĆØeni na proizvodima. 
 
FOTO: Otvorena izložba (Re)konstrukcija i destrukcija
Kultura
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U ponedjeljak 20. ožujka u Galeriji kraljice Katarine KosaĆØa u Mostaru službeno je otvorena  izložba (Re)konstrukcija i destrukcija, u organizaciji ĆØlanova DruÅ”tva povjesniĆØara umjetnosti Hercegovine (DPUmH).

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 49 - 56 od 14542