Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
BagariƦ: Možda planiraju opet izvesti tenkove kao Å”to su to uĆØinili u sluĆØaju HercegovaĆØke banke
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo BagariƦ izjavio je kako je cilj onoga Å”to rade boÅ”njaĆØki politiĆØari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih dužnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Hrvatska: Turisti Ʀe od ljeta plaƦati u eurima?
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradonaĆØelnika Dubrovnika, gostujuƦi u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se veƦ od ove turistiĆØke sezone uvede moguƦnost plaƦanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, kaže KristiƦ, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Humanitarna akcija ā€žFrizura u Udruzi Susretā€œ nastavljena i u 2017. godini
Život
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmetiĆØarke s podruĆØja opƦine ƈitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom ā€žFrizura u Udruzi Susretā€œ. Jednom mjeseĆØno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moƦi Ʀe dobiti struĆØne usluge friziranja i kozmetiĆØarske usluge, za Å”to Ʀe, nakon zavrÅ”enog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama ā€žSusretā€œ iz ƈitluk donirati dobrovoljni novĆØani prilog.
 
Obiteljski dani u ƈerinu od 24. do 26. ožujka
Crkva
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Iz Å ibenika u Župu ƈerin dolazi dr. Jozefina Å karica, Å¾ena koja je veƦ u mirovini i ima dugogodiÅ”nje iskustvo rada s braĆØnim parovima i na poseban naĆØin bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj župi Ʀe boraviti jedan vikend i održati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
Život
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu HÅ K Zrinjski u Mostaru u travnju Ʀe biti upriliĆØen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma ā€œDompesā€ iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica izmeĆ°u momĆØadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana PetroviƦ: Analiza juĆØeraÅ”njeg žalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na HaÅ”kom sudu nastavljen je žalbeni postupak Å”estorice Hrvata iz BiH. Žalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, bivÅ”eg naĆØelnika glavnog stožera HVO-a.

 
VIDEO Kako ā€žzloĆØinaĆØka Herceg Bosnaā€œ preko MeĆ°ugorja helikopterima spaÅ”ava ranjenike Armije BiH
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u MeĆ°ugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
HP Mostar izdavanjem poÅ”tanske marke obilježila ā€žSvjetski dan vodaā€œ
Crkva
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U povodu Svjetskoga dana voda Hrvatska poÅ”ta (HP) Mostar izdala je prigodnu poÅ”tansku marku u arku od 10 maraka, žig i omotnicu prvoga dana (FDC). Autor izdanja je Marin TopiƦ, marka nominalne vrijednosti 2,70 KM tiskana je u tiskari Zrinski u ƈakovcu, prvi dan izdanja 22. ožujka 2017.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 14542