Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
Bagari├Ž: Mo┼żda planiraju opet izvesti tenkove kao ┼íto su to u├Ęinili u slu├Ęaju Hercegova├Ęke banke
Politika
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagari├Ž izjavio je kako je cilj onoga ┼íto rade bo┼ínja├Ęki politi├Ęari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih du┼żnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Hrvatska: Turisti ├Že od ljeta pla├Žati u eurima?
Politika
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradona├Ęelnika Dubrovnika, gostuju├Ži u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se ve├Ž od ove turisti├Ęke sezone uvede mogu├Žnost pla├Žanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, ka┼że Kristi├Ž, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Humanitarna akcija ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť nastavljena i u 2017. godini
┼Żivot
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmeti├Ęarke s podru├Ęja op├Žine ├łitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom ÔÇ×Frizura u Udruzi SusretÔÇť. Jednom mjese├Ęno zainteresirani ┼żitelji Brotnja u Udruzi Susret mo├Ži ├Že dobiti stru├Ęne usluge friziranja i kozmeti├Ęarske usluge, za ┼íto ├Že, nakon zavr┼íenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama ÔÇ×SusretÔÇť iz ├łitluk donirati dobrovoljni nov├Ęani prilog.
 
Obiteljski dani u ├łerinu od 24. do 26. o┼żujka
Crkva
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Iz ┼áibenika u ┼Żupu ├łerin dolazi dr. Jozefina ┼ákarica, ┼żena koja je ve├Ž u mirovini i ima dugogodi┼ínje iskustvo rada s bra├Ęnim parovima i na poseban na├Ęin bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj ┼żupi ├Že boraviti jedan vikend i odr┼żati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
┼Żivot
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu H┼áK Zrinjski u Mostaru u travnju ├Že biti uprili├Ęen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma ÔÇťDompesÔÇŁ iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica izme├░u mom├Ęadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana Petrovi├Ž: Analiza ju├Ęera┼ínjeg ┼żalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Politika
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Na Ha┼íkom sudu nastavljen je ┼żalbeni postupak ┼íestorice Hrvata iz BiH. ┼Żalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, biv┼íeg na├Ęelnika glavnog sto┼żera HVO-a.

 
VIDEO Kako ÔÇ×zlo├Ęina├Ęka Herceg BosnaÔÇť preko Me├░ugorja helikopterima spa┼íava ranjenike Armije BiH
Politika
─îetvrtak, 23 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Me├░ugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
HP Mostar izdavanjem po┼ítanske marke obilje┼żila ÔÇ×Svjetski dan vodaÔÇť
Crkva
Srijeda, 22 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U povodu Svjetskoga dana voda Hrvatska po┼íta (HP) Mostar izdala je prigodnu po┼ítansku marku u arku od 10 maraka, ┼żig i omotnicu prvoga dana (FDC). Autor izdanja je Marin Topi├Ž, marka nominalne vrijednosti 2,70 KM tiskana je u tiskari Zrinski u ├łakovcu, prvi dan izdanja 22. o┼żujka 2017.

 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 14542