Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Bagarić: Možda planiraju opet izvesti tenkove kao što su to učinili u slučaju Hercegovačke banke
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Predsjednik Kluba poslanika HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije BiH (FBiH) Jozo Bagarić izjavio je kako je cilj onoga što rade bošnjački političari u FBiH smjena svih legitimnih hrvatskih dužnosnika te da na njihova mjesta postave "Hrvate po zanimanju".

 
Hrvatska: Turisti će od ljeta plaćati u eurima?
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika, gostujući u Novom danu, najavio je novu, veliku inicijativu Mosta. Prijedlog Mosta je da se već od ove turističke sezone uvede mogućnost plaćanja u eurima, ali do dnevnog iznosa od 200 eura. Ova mjera, kaže Kristić, treba obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

 
Humanitarna akcija „Frizura u Udruzi Susret“ nastavljena i u 2017. godini
Život
Četvrtak, 23 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Frizerke, frizeri i kozmetičarke s područja općine Čitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom „Frizura u Udruzi Susret“. Jednom mjesečno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moći će dobiti stručne usluge friziranja i kozmetičarske usluge, za što će, nakon završenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluk donirati dobrovoljni novčani prilog.
 
Obiteljski dani u Čerinu od 24. do 26. ožujka
Crkva
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Iz Šibenika u Župu Čerin dolazi dr. Jozefina Škarica, žena koja je već u mirovini i ima dugogodišnje iskustvo rada s bračnim parovima i na poseban način bavi se obiteljskom problematikom. U ovoj župi će boraviti jedan vikend i održati nekoliko predavanja,

 
Spektakl pod Bijelim Brijegom: Humane zvijezde Hrvatske za izgradnju studentskog doma u Mostaru
Život
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u travnju će biti upriličen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma “Dompes” iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica između momčadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

 
Ivana Petrović: Analiza jučerašnjeg žalbenog postupka kojega je iznosila obrana Slobodana Praljka
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Na Haškom sudu nastavljen je žalbeni postupak šestorice Hrvata iz BiH. Žalbu je obrazlagala obrana Slobodana Praljka, bivšeg načelnika glavnog stožera HVO-a.

 
VIDEO Kako „zločinačka Herceg Bosna“ preko Međugorja helikopterima spašava ranjenike Armije BiH
Politika
Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Tko je odobrio, usred ratnih sukoba, dolazak helikoptera Armije BiH s ranjenicima iz cijele BiH bez obzira na nacionalnost na heliodrom u Međugorje i daljnji transport u KBC Split?

 
HP Mostar izdavanjem poštanske marke obilježila „Svjetski dan voda“
Crkva
Srijeda, 22 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U povodu Svjetskoga dana voda Hrvatska pošta (HP) Mostar izdala je prigodnu poštansku marku u arku od 10 maraka, žig i omotnicu prvoga dana (FDC). Autor izdanja je Marin Topić, marka nominalne vrijednosti 2,70 KM tiskana je u tiskari Zrinski u Čakovcu, prvi dan izdanja 22. ožujka 2017.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 48 od 14542