Kontakt: Ova email adresa je zaÜtiŠena od spam robota, nije vidljiva ako ste iskljuŔili Javascript
MUP: Uhi├Žene tri ┼żenske osobe zbog plja├Ęke u Me├░ugorju
Crna kronika
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Proteklog vikenda iz oblasti spre├Ęavanja i otkrivanja kriminaliteta na podru├Ęju Hercegova├Ęko-neretvanske ┼żupanije-kantona registrirano je 18 prijava (na podru├Ęju Konjica 6, na podru├Ęju Mostara 6, na podru├Ęju ├łitluka 2, na podru├Ęju Prozor-Rame 2, na podru├Ęju Jablanice 1 i na podru├Ęju ├łapljine 1).
 
Ivan Martinac s reprezentacijom Hrvatske osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Balkana
Intervju
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Protekloga vikenda u ├ła├Ęku je odr┼żano 19. Po redu karate prvenstvo Balkana na kojemu su uspje┼ían rezultat zabilje┼żili i ├Ęlanovi Karate kluba Hercegovina ÔÇô Zagreb, gdje je nastupilo njih petero (Tina Mari├Ž,Lucija ├łatlak, Ivan Kvesi├Ž, Ivan Martinac, An├░elo Kvesi├Ž) kako u pojedina├Ęnom tako i ekipnom dijelu.

 
Mostarsko prolje├Že 2017: Ve├Ęeras u Kosa├Ęi knji┼żevno dru┼żenje s Julijanom Matanovi├Ž
Kultura
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

U sklopu kulturne manifestacije Mostarsko prolje├Že 2017. - XIX. Dani Matice hrvatske Mostar, ve├Ęeras ├Že s po├Ęetkom u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine - Hrvatski dom hercega Stjepana Kosa├Ęe biti uprili├Ęeno knji┼żevno dru┼żenje s jednom od najprodavanijih hrvatskih knji┼żevnicom Julijanom Matanovi├Ž.

 
FOTO: U Me├░ugorju odr┼żan 7. Sajam vjen├Ęanja
Zabava
Ponedjeljak, 27 O┼×ujak 2017

Uzorak Slike

Prvi dan 7. Sajma vjen├Ęanja u Herceg Etno selu kraj Me├░ugorja odr┼żana je Gala humanitarna modna revija, koja uvijek privla├Ęi najvi┼íe pozornosti posjetitelja.

 
FOTO: MNK Brotnjo Premier SK ÔÇô MNK Salines 10:6
Šport
Nedjelja, 26 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

U ovosezonskom opro┼ítaju od doma├Že publike, igra├Ęi MNK Brotnjo Premier SK postigli su deset pogodaka i svladali MNK Salines 10:6. 
 
VIDEO Dirljiva snimka Ivana Klasi├Ža koji po tre├Ži put ├Ęeka transplataciju bubrega
┼Żivot
Subota, 25 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Biv┼íi hrvatski reprezentativac Hrvatske Ivan Klasni├Ž danas se bori s bole┼í├Žu bubrega zbog ├Ęega mora triput tjedno i├Ži na dijalizu, a u njema├Ękim medijima se pojavio video koji prikazuje njegov boravak u bolnici.
 
VIDEO Ekipa Provjerenog posjetila Me├░ugorje prije dolaska Papinog izaslanika
Zanimljivosti
Subota, 25 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Jedan osobit gost, ne Talijan, ve├Ž Poljak i to var┼íavski nadbiskup Henryk Hoser, sti┼że za nekoliko dana. Papin je to izaslanik koji kako ka┼żu, dolazi provjeriti kako funkcionira sveti┼íte. Taj status dodu┼íe, Me├░ugorje jo┼í nije dobilo.
 
Danas je svetkovina Blagovijesti - Navještenja Gospodinova
Crkva
Subota, 25 O┼×ujak 2017
Uzorak Slike

Blagovijest ili Navje┼ítenje Gospodinovo katoli├Ęka je svetkovina u spomen na doga├░aj, kada je arkan├░eo Gabrijel navijestio Bla┼żenoj Djevici Mariji, da ├Že za├Ęeti Isusa po Duhu Svetom. Blagovijest se slavi 25. o┼żujka, 9 mjeseci prije Bo┼żi├Ža.
 
«« PoŔetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SljedeŠa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 14542