Kontakt: Ova email adresa je zaštięena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
MUP: UhiƦene tri ženske osobe zbog pljaĆØke u MeĆ°ugorju
Crna kronika
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Proteklog vikenda iz oblasti spreĆØavanja i otkrivanja kriminaliteta na podruĆØju HercegovaĆØko-neretvanske županije-kantona registrirano je 18 prijava (na podruĆØju Konjica 6, na podruĆØju Mostara 6, na podruĆØju ƈitluka 2, na podruĆØju Prozor-Rame 2, na podruĆØju Jablanice 1 i na podruĆØju ƈapljine 1).
 
Ivan Martinac s reprezentacijom Hrvatske osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Balkana
Intervju
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Protekloga vikenda u ƈaĆØku je održano 19. Po redu karate prvenstvo Balkana na kojemu su uspjeÅ”an rezultat zabilježili i ĆØlanovi Karate kluba Hercegovina ā€“ Zagreb, gdje je nastupilo njih petero (Tina MariƦ,Lucija ƈatlak, Ivan KvesiƦ, Ivan Martinac, AnĆ°elo KvesiƦ) kako u pojedinaĆØnom tako i ekipnom dijelu.

 
Mostarsko proljeƦe 2017: VeĆØeras u KosaĆØi književno druženje s Julijanom MatanoviƦ
Kultura
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

U sklopu kulturne manifestacije Mostarsko proljeƦe 2017. - XIX. Dani Matice hrvatske Mostar, veĆØeras Ʀe s poĆØetkom u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine - Hrvatski dom hercega Stjepana KosaĆØe biti upriliĆØeno književno druženje s jednom od najprodavanijih hrvatskih književnicom Julijanom MatanoviƦ.

 
FOTO: U MeĆ°ugorju održan 7. Sajam vjenĆØanja
Zabava
Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017

Uzorak Slike

Prvi dan 7. Sajma vjenĆØanja u Herceg Etno selu kraj MeĆ°ugorja održana je Gala humanitarna modna revija, koja uvijek privlaĆØi najviÅ”e pozornosti posjetitelja.

 
FOTO: MNK Brotnjo Premier SK ā€“ MNK Salines 10:6
Å port
Nedjelja, 26 Ožujak 2017
Uzorak Slike

U ovosezonskom oproÅ”taju od domaƦe publike, igraĆØi MNK Brotnjo Premier SK postigli su deset pogodaka i svladali MNK Salines 10:6. 
 
VIDEO Dirljiva snimka Ivana KlasiƦa koji po treƦi put ĆØeka transplataciju bubrega
Život
Subota, 25 Ožujak 2017
Uzorak Slike

BivÅ”i hrvatski reprezentativac Hrvatske Ivan KlasniƦ danas se bori s boleÅ”Ć¦u bubrega zbog ĆØega mora triput tjedno iƦi na dijalizu, a u njemaĆØkim medijima se pojavio video koji prikazuje njegov boravak u bolnici.
 
VIDEO Ekipa Provjerenog posjetila MeĆ°ugorje prije dolaska Papinog izaslanika
Zanimljivosti
Subota, 25 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Jedan osobit gost, ne Talijan, veƦ Poljak i to varÅ”avski nadbiskup Henryk Hoser, stiže za nekoliko dana. Papin je to izaslanik koji kako kažu, dolazi provjeriti kako funkcionira svetiÅ”te. Taj status doduÅ”e, MeĆ°ugorje joÅ” nije dobilo.
 
Danas je svetkovina Blagovijesti - NavjeŔtenja Gospodinova
Crkva
Subota, 25 Ožujak 2017
Uzorak Slike

Blagovijest ili NavjeÅ”tenje Gospodinovo katoliĆØka je svetkovina u spomen na dogaĆ°aj, kada je arkanĆ°eo Gabrijel navijestio Blaženoj Djevici Mariji, da Ʀe zaĆØeti Isusa po Duhu Svetom. Blagovijest se slavi 25. ožujka, 9 mjeseci prije BožiƦa.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeęa » Kraj »»

Stranice 17 - 24 od 14542