Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Mirovine za listopad biti će isplaćene 7. studenog
Intervju
Petak, 31 Listopad 2014
Uzorak SlikeIsplata mirovina za mjesec listopad počinje u petak, 7. studenoga 2014. godine, odlučeno je na sjednici Upravnog odobora Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje.  Mirovine ostvarene temeljem Zakona o MIO, biti će obračunate i isplaćene prema koeficijentu 1,816, što znači da iznosi najniže, zajamčene i najviše mirovine ostaju nepromijenjeni. Sukladno tome najniža mirovina iznosi  326,17 KM, zajamčena 434,90 KM, dok najviša mirovina iznosi 2.174, 48 KM.
 
Tjedno izvješće Matičnog ureda Čitluk za razdoblje od 24. do 31. listopada
Lokalno
Petak, 31 Listopad 2014
Uzorak SlikeIz Matičnog ureda Čitluk zaprimili smo tjedno izvješće o broju rođenih, vjenčanih i umrlih na području općine naše općine. U razdoblju od 24. do 31. listopada u matičnoj knjizi rođenih upisana su dva rođenja: Marija (Ivan) Raspudić i Mirjana (Mirko) Mandarić. U matičnoj knjizi umrlih upisane su tri smrti: Ante (Jure) Čilić, John Edward Chisholm i Janja (Stipe) Zubac.
 
Srednjoškolci zapalili svijeće kod Spomen križa poginulim braniteljima
Život
Petak, 31 Listopad 2014
Uzorak SlikeUčenici i uposlenici Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića iz Čitluka na organiziran način odaju počast poginulim braniteljima u svojoj školi povodom Dana branitelja općine Čitluk već nekoliko godina. Izlažući križ s ispisanim imenima poginulih branitelja srednjoškolci se prisjećaju i na dostojanstven način zahvaljuju braniteljima za podnesenu žrtvu u Domovinskom ratu, a odavanje počasti svim poginulim braniteljima Brotnja prošireno je posjetom Spomen križu kod čitlučkog groblja Podadvor.
 
Čović želi federalizaciju BiH, Izetbegović okrupnjivanje županija, a Ivanić sve što ne dira Srpsku
Politika
Petak, 31 Listopad 2014
Uzorak Slike"Prethodni sastav Predsjedništva nije dovoljno ambiciozno pristupio prošlom mandatu", kazao je Bakir Izetbegović za vrijeme gostovanja u emisiji Pressing na televiziji N1, dodavši da ovaj sastav Predsjedništva BiH mora krenuti ambicioznije, te da će Mladen Ivanić biti mnogo ambiciozniji od Nebojše Radmanovića u funkciji srpskog člana Predsjedništva BiH.
 
Dodig i Melo na Mastersu parova!
Šport
Petak, 31 Listopad 2014
Uzorak SlikeHrvatski tenisač Ivan Dodig s Brazilcem Marcelom Melom drugu je godinu zaredom izborio nastup na Mastersu parova koji će se ove godine održati u Londonu. Dodig i Melo postali su posljednji, osmi sudionici Mastersa nakon što su Amerikanac Eric Butorac i Južnoafrikanac Raven Klaasen izgubili svoj susret 2. kola od Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Horije Tecaua sa 7:5, 1:6, 6:10.
 
Održana 22. sjednica Općinskog vijeća Čitluk
Lokalno
Petak, 31 Listopad 2014
Uzorak SlikeNa jučer održanoj 22. sjednici, Općinsko vijeće Čitluk usvojilo je Odluku o kreditnom zaduženju Općine Čitluk, Plan rebalansa Proračuna općine Čitluk za razdoblje 01.01. – 31.12.2014. godine, Odluku o utemeljenju Lokalnog ekonomskog vijeća Općine Čitluk, Odluku o pristupanju aktivnostima u svezi gradnje novih objekata Osnovne škole Bijakovići u Bijakovićima i niz drugih akata.
 
Predstavljena zbirka pjesama „Za tvoj osmijeh, dijete“ autorice Ružice Zeljko
Kultura
Petak, 31 Listopad 2014
Uzorak SlikeU sklopu kulturne manifestacije Dani Matice hrvatske u Brotnju i Mjeseca hrvatske knjige, jučer je u prostorijama OŠ Čerin održan književni susret za učenike niže razredne nastave. Gost susreta bila je pjesnikinja Ružica Zeljko koja je djeci predstavila svoju novu zbirku pjesama: „Za tvoj osmijeh, dijete“ za koju je akademska slikarica Kristina Ćavar izradila ilustracije. Sve prisutne pozdravio je ravnatelj Pero Petrušić koji se zahvalio Ogranaku Matice hrvatske Čitluk što je izabrao školu Čerin za predstavljanje ove nove zbirke pjesama namijenjene djeci. 
 
Polaznici Dječjeg vrtića Čitluk posjetili čitlučku Podružnicu UniCredit Banke
Zanimljivosti
Četvrtak, 30 Listopad 2014
Uzorak SlikeU povodu obilježavanja 31. listopada, Svjetskog dana štednje, danas su  djelatnici čitlučke Podružnice UniCredit Banke u svojim prostorijama upriličili zanimljiv susret s polaznicima Dječjeg vrtića Čitluk i njihovim tetama. Tom prigodom Dragana Barbarić, direktorica  Podružnice te banke u Čitluku, i ostale djelatnice banke, vrtićku su djecu provele kroz prostorije banke i u kratkim ih crtama upoznale s načinom funkcionira te financijske institucije te im pojasnila značaj i potrebu štednje.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 8426
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
4°C
Mostar 4°C | Sarajevo 6°C | Banja Luka 4°C | Dubrovnik 11°C | Split 11°C | Zagreb 9°C
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kravmagacitluk.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg