Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kaktus_travanj2014.gif
FOTO: Počeli 59. Dani berbe grožđa
Kultura
Subota, 20 Rujan 2014
Uzorak SlikeOvogodišnji Dani berbe grožđa počeli su sinoć kulturnim programom u organizaciji Ogranka Matice Hrvatske u Čiltuku. Prve večeri kulturno-turističko-gospodarstvene manifestacije u Čitluku je otvorena izložba slika i skulptura Ernesta Markote, a nakon toga u Hotelu Brotnjo predstavljene su slikovnica „Sveti Stjepan, prvi kršćanski mučenik“ i knjiga „Međugorje 1981-2014. Povijest ukazanja i poruke Kraljice mira od 1981.-2014. godine“.
 
Čapljina protiv naziva petlje Međugorje na području svoje općine
Gospodarstvo
Subota, 20 Rujan 2014
Uzorak SlikeDeset kilometara autoceste od Zvirovića do Bijače otvoreno je prije četiri dana. Do nje se dolazi uništenom regionalnom cestom R425a, a to je samo jedan dio problema kad je hercegovačka autocesta u pitanju. Naime, mještani Zvirovića u općini Čapljina gdje se nalazi 'čvor Međugorje' negoduju zbog naziva istog. Iako nije nepoznata praksa da čvorovi na autocestama dobiju naziv po najbližim turističkim destinacijama potput Zadar I i Zadar II koji su od samog Zadra udaljeni više od 20 kilometara, ipak će se o 'petlji Međugorje' raspravljati u sljedećem razdoblju.
 
Uoči izbora Amerikanci se odrekli Lagumdžije, a on u plaču poručio 'da nije budala'
Politika
Petak, 19 Rujan 2014
Uzorak Slike"Povodom bloga u kojem direktor Misije USAID-a u BiH David Barth i vojni ataše Scott Miller , pod naslovom “Nečuveno”, tvrde da vlasti u BiH, na svim razinama, nisu ništa uradile da odgovore na potrebe građana nakon poplava iako su međunarodne institucije vlastima BiH osigurale više od pola milijarde eura za pomoć i oporavak od poplava te da su bh. vlasti taj novac umjesto građanima iskoristile za krpljenje proračunskih rupa, bh. javnost mora znati da to nije točno.
 
Najavljujemo: Međunarodni atletski miting „Dani berbe grožđa - Bože Gagro 2014.“
Šport
Petak, 19 Rujan 2014
Uzorak SlikeU sklopu ovogodišnje kulturno-gospodarstveno-turističke manifestacije "Dani berbe grožđa – Brotnjo 2014“ u nedjelju, 21. rujna, na gradskom stadionu Bare s početkom u 15 sati, upriličit će se tradicionalni, deveti po redu, Međunarodni atletski miting za mlađe uzraste pod nazivom „Dani berbe grožđa - Bože Gagro 2014.“ .
 
Završnica Prve MTB lige Hercegovine
Šport
Petak, 19 Rujan 2014
Uzorak SlikeU nedjelju će se na platou Goranaca iznad Mostara održati završnica Prve MTB lige Hercegovine koju organizira Asocijacija biciklističkih klubova Hercegovine.  Domaćini 6. kola su Biciklistički klub Mostar i Udruga N.O.K.T., a utrka će se održati na biciklističkoj stazi dugoj 11,6 kilometara. Start i cilj utrke je u Bogodolu gdje će, zahvaljujući Konobi Goranci, po završetku utrke i biciklijade biti organizirano druženje uz roštilj, piće i tamburaše.
 
Danas počinju 59. Dani berbe grožđa - Brotnjo 2014.
Život
Petak, 19 Rujan 2014
Uzorak SlikeProgram obilježavanja tradicionalne kulturno-turističko-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa počinje danas.. Povodom početka obilježavanja 59. rujanske manifestacije koja slavi mukotrpan rad vinogradara i vinara Ogranak Matice hrvatske organizira predstavljanje knjiga i slikovnice, ali i otvaranje izložbe slika i skulptura. Otvaranje izložbe slika i skulptura akademskog slikara Ernesta Markote održat će se u galeriji Klub Matice hrvatske u 19:30 sati, a sat kasnije program će se nastaviti u Hotelu Brotnjo. 
 
Prošle su 23 godine od dolaska rezervista JNA u Mostar
Život
Petak, 19 Rujan 2014
Uzorak SlikePrije 23 godina, 19. rujna 1991. u Mostar su došli navjestitelji rata, srpski i crnogorski rezervisti. Zbog navodnog osiguranja zračne luke, u Mostar i Hercegovinu dolazi nekoliko tisuća rezervista u organizaciji titogradskog i užičkog korpusa JNA. Nedugo nakon dolaska, JNA zauzima položaje na brdima oko Mostara i zračne luke, pripremajući opsadu koja će početi s proljećem.
 
Članovi HKUD-a Didak otputovali u Švicarsku gdje će izvesti dramsku predstavu 'U godinama gladi'
Zanimljivosti
Četvrtak, 18 Rujan 2014
Uzorak SlikeVečeras nešto iza 20 sati 30-ak članova HKUD-a Didak župe Gradnići otputovalo je u Zürich gdje će u nedjelju iza podnevne mise izvesti dramsku predstavu 'U godinama gladi' u režiji Tine Laco za koju je tekst napisao fra Ante Marić. Na proputovanju kroz Italiju svratit će u svetište sv. Ante u Padovi, a u Švicarsku stižu sutra u večernjim satima. Kako doznajemo, domaćini u Švicarskoj će im biti franjevci u Hrvatskoj misiji u Zürichu na čelu sa fra Ivanom Prusinom, našim Brotnjakom iz Hamzića.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 8201
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
15°C
Mostar 15°C | Sarajevo 14°C | Banja Luka 18°C | Dubrovnik 19°C | Split 19°C | Zagreb 18°C
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kravmagacitluk.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg