Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
FOTO: Na humanitarnoj aukciji prodano dvanaest umjetničkih slika
Zanimljivosti
Srijeda, 29 Lipanj 2016
Uzorak SlikeU Pastoralnom centru župe sv. Stjepana Prvomučenika – Čerin sinoć je održana aukcija na kojoj je prodano 12 umjetničkih slika. Na aukciji slika nastalih na likovnoj koloniji na Gradini u Donjem Malom Ograđeniku prije desetak godina bile su ponuđene ukupno 23 umjetničke slike, a aukcija je organizirana kako bi se prikupio dio novčanih sredstava potrebnih za završetak preostalih radova na uređenju crkve sv. Jeronima u Donjem Malom Ograđeniku.

 
Wimbledon na HTV-u 2: Nastavak Dodigova meča, prijenos Čilića
Šport
Srijeda, 29 Lipanj 2016
Uzorak SlikeDanas bi na trećem Grand Slam turniru sezone, Wimbledonu, trebalo nastupiti četvero hrvatskih predstavnika. Smiluju li se vremenski uvjeti, prvi će na teren od naših Ivan Dodig i Ana Konjuh.  Dodig mora dovršiti susret prvoga kola protiv Čeha Tomaša Berdycha. Deveti tenisač svijeta je u trenutku prekida vodio 7:6 (5), 5:7, 6:1, 4:1, a kako je Dodig, zbog bolova u leđima, početkom trećeg seta vidno usporio svoje servise i kretnje, ovaj mu je prekid dao priliku za oporavak i mogući preokret.
 
Potrebno 160 milijuna: Federalni zavod MIO nema dovoljno novca za isplatu mirovina
Politika
Srijeda, 29 Lipanj 2016
Uzorak SlikeIsplata mirovina iz Federalnog zavoda MIO kasni i ovaj mjesec. Naime, zahvaljujući novcu BH Pošte, korisnici Zavoda MIO koji žive na području Bosne i Hercegovine su mirovine za svibanj dobili po uobičajenom redoslijedu (u prvoj polovini mjeseca), međutim, korisnici koji žive u inozemstvu mirovine vjerojatno neće dobiti u ovom mjesecu. Kako Večernji List neslužbeno doznaje iz Zavoda MIO, još uvijek nije poznato kada će biti isplata mirovina za svibanj korisnicima u inozemstvu.
 
Radne knjižice od sutra odlaze u povijest
Politika
Srijeda, 29 Lipanj 2016
Uzorak SlikeU skladu s člankom 176. Zakona o radu („Službene novine Federacije BiH“, broj: 26/16), odredbe čl. 163.-165., koje su se odnosile na radnu knjižicu, prestaju vrijediti zaključno s 30.06.2016. godine, te su poslodavci dužni radniku vratiti radnu knjižicu, najkasnije 31.08.2016. godine. Radne knjižice koje su prestale vrijediti u skladu s navedenom odredbom Zakona o radu i dalje zadržavaju svojstvo javne isprave. Prije vraćanja radne knjižice radniku, ovlaštena osoba poslodavca dužna je precrtati sve nepopunjene rubrike, uz pečat i potpis ovlaštene osobe.
 
VIDEO Otkupna cijena smilja oborena na 3 KM, proizvođači ga ne daju ispod 5 KM
Gospodarstvo
Utorak, 28 Lipanj 2016
Uzorak SlikeMnogi su uzgajivači smilja mislili da su priče o otkupnoj cijeni smilja od tri KM za kilogram samo medijske špekulacije. No, ovih dana se pokazalo da je tako. Mali i srednji proizvođači poručuju kako neće dati smilje ispod pet KM - javlja NašaTV. Otkupljivači smilja na području Hercegovine potvrdili su nam kako je otkupna cijena jednog kilograma smilja tri KM. Jedan od razloga je, kako navode, kišna sezona koja se odrazila i na kvalitetu smilja. Uzgajivači smilja ne pristaju na ovu otkupnu cijenu. Poručili su kako smilje neće dati ispod pet KM. 
 
Natjecanje u MNL MZ općine Čitluk počinje 4. srpnja
Šport
Utorak, 28 Lipanj 2016
Uzorak SlikeŽdrijeb skupina Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk – „Brotnjo 2016.“ održan je sinoć u Maloj dvorani KIC-a na sastanku  Povjerenstva za natjecanje i predstavnika mjesnih zajednica. Na sinoćnjem sastanku donesena je odluka da natjecanje u četrnaestoj ligi mjesnih zajednica općine Čitluk počinje 4. srpnja u Donjem Velikom Ograđeniku, gdje će biti upriličeno i svečano otvaranje.
 
Bez odlaska u IDDEEA-u: Provjerite je li izrađen vaš osobni dokument
Obavijesti
Utorak, 28 Lipanj 2016
Uzorak SlikeNa web stranici Agencije za identifikacijske isprave, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) možete provjeriti jesu li vaše osobne isprave gotove. Ovim značajne uštede vlastitoga vremena, a za provjeru je dovoljno imati Potvrdu o prijemu zahtjeva za izdavanje i preuzimanje isprave, koju ste dobili kada ste predali zahtjev za izdavanje nove isprave. Na stranici IDDEEA-a možete pratiti faze postupka izrade putne isprave, osobne iskaznice i vozačke dozvole od trenutka podnošenja zahtjeva za izdavanje kod nadležnog tijela do uručenja.
 
Obajava rezultata popisa stanovništva u četvrtak 30. lipnja
Politika
Utorak, 28 Lipanj 2016
Uzorak SlikeAgencija za statistiku Bosne i Hercegovine u četvrtak će u Sarajevu organizirati prezentaciju rezultata popisa stanovništva održanog 2013. godine. Objava rezultata mjesecima je predmet političkih tenzija između Federacije BiH i Republike Srpske, koja osporava usvajanje jedinstvene metodologije obrade podataka popisa stanovništva. Bio je to i jedan od razloga zbog kojih je Republika Srpska odbila dati suglasnost za prihvaćanje prilagođenog Sporazuma o stablizaciji i pridruživanju između BiH i Europske unije - donosi Naša TV.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 12334
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/iprint_2015.jpg