Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Josip Leko: Hrvati u BiH moraju biti jednakopravni
Politika
Utorak, 30 Rujan 2014
Uzorak SlikePredsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko s izaslanstvom započeo je jučer dvodnevnu posjetu sjevernom dijelu BiH upućujući jasnu poruku službene hrvatske države da Hrvati u BiH moraju biti jednakopravni u ovoj zemlji s druga dva naroda. Susreo se s brojnim dužnosnicima u Tuzli, Brčkom i Odžaku, a svoj posjet nastavlja danas u Posavskoj županiji. 

 

 
Brotnjak Benedikt Turudić s Cedevitom osvojio prvi trofej
Šport
Utorak, 30 Rujan 2014
Uzorak SlikeU trećoj, ujedno i odlučujućoj utakmici klupskog Kupa Dražena Petrovića, Cedevitini juniori porazili su momčad Cibone. Ovim slavljem Cedevita je došla do prvog trofeja ove sezone koji su upisali pobjedama juniora i seniora. Uoči ove utakmice, podsjetimo, rezultat je bio izjednačen – kadeti Cibone prethodno su upisali pobjedu, ali i seniori Cedevite. pohvale za prikazanu igru dobio je Brotnjak Benedikt Turudić koji se iskazao čvrstom obranom i nekoliko sjajnih napadačkih poteza u susretu. 
 
FOTO: U Čitluku održan veličanstveni predizborni skup HDZ BiH i HNS-a
Politika
Utorak, 30 Rujan 2014
Uzorak SlikeU prepunoj dvorani hotela Brotnjo u Čitluku u ponedjeljak 29. rujna 2014. godine održan je javni predizborni skup HDZ-a i HNS-a BiH. Izaslanstvo je predvodio predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, uz ostale kandidate sa liste za županijsku, federalnu i državnu razinu. Nazočne je pozdravio domaćin, predsjednik OO HDZ BiH Čitluk, Marin Radišić te kazao: „Zahvaljujem vam što ste u ovolikome broju došli na ovaj skup čime Brotnjo čvrsto dokazuje da je uz Hrvatski odgovor i Hrvatski izbor, kojeg je pripremio HDZ i HNS BiH.  
 
HNŽ napokon dobila komesara policije
Politika
Utorak, 30 Rujan 2014
Uzorak SlikeNezavisno povjerenstvo za izbor policijskog komesara u Hercegovačko-neretvanskoj županiji imenovalo je danas Iliju Lasića za komesara županijske policije, potvrdio je predsjednik Povjerenstva Ivo Karačić. Na sjednici se nisu pojavili bošnjački članovi povjerenstva. Karačić je naveo da je povjerenstvo postupilo u skladu sa zakonom nakon što su dobili akt od predsjednika županijske Vlade u kojem se navodi da se Vlada nije suglasila sa predloženim kandidatom.
 
Blagdan sv. Mihovila: Policajci obilježili blagdan svog nebeskog zaštitnika
Zanimljivosti
Utorak, 30 Rujan 2014
Uzorak SlikePripadnici policijskih snaga s područja naše općine jučer su obilježili blagdan sv. Mihovila. Program obilježavanja i proslave blagdana nebeskog zaštitnika policajci i ostali policijski djelatnici započeli su polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod Spomen križa u Čitluku uz nazočnost izaslanstva Općine Čitluk, koje je predvodio predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić.
 
FOTO: Proslavljen Dan Osnovne škole Čerin
Zanimljivosti
Ponedjeljak, 29 Rujan 2014
Uzorak SlikeMisom za pokojne djelatnike i učenike škole te školskom priredbom danas je proslavljen Dan Osnovne škole Čerin. Davne 1900. godine, dana 29. rujna u tisku je prvi put spomenuto školstvo na Čerinu, stoga je ovaj dan odabran za obilježavanje Dana škole. Nakon Mise u župnoj crkvi uslijedila je priredba koja je započela skladbom „Moja Hercegovina“ u izvedbi Školskog zbora, a potom su uslijedile učeničke recitacije, igrokazi, pjesme i slične brižno pripremljene točke. 
 
U tijeku prijave za besplatni tečaj španjolskog jezika
Obavijesti
Ponedjeljak, 29 Rujan 2014
Uzorak SlikeU cilju poticanja mladih za učenje stranih jezika Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Čitluk, već osmu godinu za redom, organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski i talijanski jezik, a ovaj put Brotnjaci će imati priliku naučiti poneku riječ španjolskog jezika. Tečaj će se održavati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra u Čitluku, a broj polaznika je ograničen. Od broja prijavljenih kandidata ovisit će raspored održavanja nastave. 
 
Priopćenje za javnost Udruge Dragovoljaca I Organizatora Otpora Hrvatskih Oružanih Snaga - UDOOHOS
Priopćenja
Ponedjeljak, 29 Rujan 2014
Uzorak SlikePrisiljeni smo oglasiti se ovim priopćenjem za javnost, a zbog sustavnog i politički usmjeravanja  zloupotrebljavanja Zakona o prijevremenom povoljnijem umirovljenju branitelja domovinskoga rata. U "Službenim novinama Federacije BiH" broj. 74/2014. objavljena je Odluka vlade FBiH  broj.1604/2014 od 26. kolovoza 2014. a kojom Odlukom, vlada na prijedlog federalnog ministarstva branitelja, daje suglasnost na "Pregled naziva komandi, jedinica i sastava ABiH, HVO-a i HOS-a, sa formacijskim dužnostima i formacijskim činovima u jedinicama ranga bataljona i više."
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 8257
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
25°C
Mostar 25°C | Sarajevo 18°C | Banja Luka 22°C | Dubrovnik 22°C | Split 23°C | Zagreb 23°C
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kravmagacitluk.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg