Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Branitelji HVO-a za Branitelje u Savskoj 66
Politika
Ponedjeljak, 27 Travanj 2015
Uzorak SlikeU organizaciji udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO HB, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora BiH, ultramaratonac Aleksandar Aco Golo danas je krenuo trčati maraton kao potpora branitelja HVO-a za branitelje u Savskoj 66. Maraton na relaciji Mostar – Zagreb krenuo je jutros u 09:00 sati sa Trga hrvatskih velikana, ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača. 
 
Preminuo fra Franjo Mabić, nekadašnji župni vikar u Čerinu
Crna kronika
Ponedjeljak, 27 Travanj 2015
Uzorak SlikeU nedjelju u noći, 26. travnja 2015., u župnoj kući u Izbičnu od srčanog udara preminuo je fra Franjo Mabić, član Hercegovačke franjevačke provincije, u 64. godini života, 43. godini redovništva i 38. godini svećeništva. Pok. fra Franjo je rođen 25. ožujka 1952. u Kočerinu, župa Kočerin od roditelja Blage i Ruže r. Mikulić. Pučku školu pohađa na Kočerinu od 1957. do 1965., a srednju u sjemeništu na Bolu i u Splitu od  1967.- 1971. 
 
Učenici OGŠ Brotnjo izvanredni na međunarodnim natjecanjima
Zanimljivosti
Ponedjeljak, 27 Travanj 2015
Uzorak SlikeUčenici Osnovne glazbene škole Brotnjo ne prestaju oduševljavati svojim rezultatima na natjecanjima. Nakon osvojenih nagrada u Sarajevu, mladi talentirani Brotnjaci odvažili su se nastupiti i na dva međunarodna natjecanja: u Srbiji i Hrvatskoj. Učenici flaute, u klasi prof. Tine Korać, ostvarili su zapažen uspjeh na Međunarodnom natjecanju drvenih puhača u Požarevcu (Srbija), održanom od 23. do 26. travnja 2015. godine. 
 
FOTO: BK Brotnjo postavio biciklističke parkinge ispred Osnovne škole fra Didaka Buntića
Zanimljivosti
Ponedjeljak, 27 Travanj 2015
Uzorak SlikeBiciklistički klub Brotnjo Čitluk s ciljem promicanja  biciklizma i aktivacije mladih odlučio se na postavljanje biciklističkih parkinga ispred Osnovne škole fra Didaka Buntića u Čitluku. Biciklistički parkinzi su postavljeni u neposrednoj blizini osnovne škole kako bi se djeci omogućio dolazak biciklima u školu i sigurno parkiranje istih dok su na nastavi.
 
10. jubilarni Međunarodni stolnoteniski turnir ''Brotnjo Open 2015''
Šport
Nedjelja, 26 Travanj 2015
Uzorak SlikeU prostorijama Stolnoteniskog kluba "Brotnjo" u Čitluku u četvrtak (23.04.2015. godine) održan je sastanak povodom organizacije 10. jubilarnog Međunarodnog stolnoteniskog turnira "Brotnjo Open 2015". Turnir se već desetu godinu u nizu održava povodom dana Općine Čitluk u organizaciji STK "Brotnjo" iz Čitluka.
 
Dragan Čović ponovno predsjednik HDZ-a BiH, zamjenica Borjana Krišto
Politika
Subota, 25 Travanj 2015
Uzorak SlikeU Domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru u tijeku je 12. izborni Sabor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH. Predsjedništvo HDZ-a BiH ranije je dalo jednoglasnu podršku Draganu Čoviću i za idući mandat, što je danas i potvrđeno. Nakon što je Mladen Bošković, potpredsjednik HDZ-a BiH, kazao kako je Predsjedništvo HDZ-a jednoglasno podržalo Dragana Čovića i za iduće mandatno razdoblje, upriličeno je javno glasovanje, koje je rezultiralo izborom novog/starog predsjednika stranke Dragana Čovića.
 
FOTO: U organizaciji Prodajnog centra „Mališić“održava se 2. „Sajam rukotvorina“
Gospodarstvo
Subota, 25 Travanj 2015
Uzorak SlikeDanas od 9 do 21 sat u prostranom i lijepo urešenom prizemlju Prodajnog centra „Mališić“  na Tromeđi održava se 2. „Sajam rukotvorina“ („Handmade fair“), koji je privukao izuzetno mnogo posjetitelja, kupaca i znatiželjnika iz Hercegovine i Dalmacije te međugorskih hodočasnika.
 
SDA pisala DF-u: Vaši ministri vlasnici su samo stranačke podobnosti, a ne javnih poduzeća
Politika
Subota, 25 Travanj 2015
Uzorak SlikeUmjesto normalne komunikacije unutar Koalicije, DF ponovo komunicira sa SDA priopćenjima za javnost koja nemaju nikakvog utemeljenja, i koja će sigurno nanijeti novu štetu odnosima stranaka, radu Vlade Federacije BiH, a time i građanima, priopćeno je iz SDA. Ne može DF dijeliti lekcije SDA ni u čemu, naročito ne o izboru kvalitetnih kadrova i poštivanju zakona i procedura.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 9268
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/skola.plivanja.hotelbrotnjo.ozujak2015.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/mojrestoran.gif
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg