Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Prisjećanje na tragičan događaja od prije 64 godine
Život
Petak, 27 Veljača 2015
Uzorak SlikeU veljači 1951. godine od eksplozije bombe u središtu Čitluka smrtno stradalo 11 učenika osnovne škole Kao što se to često događa poslije Domovinskog rata, mnogi su ljudi smrtno stradali od eksplozivnih sredstava zaostalih i nakon Drugog svjetskog rata.  Tako se Brotnjaci u veljači svake godine s tugom prisjete tragičnog događaja od prije 64 godine.
 
Sjednica Skupštine Saveza općina i gradova FBiH u srijedu u Čitluku
Lokalno
Petak, 27 Veljača 2015
Uzorak SlikeSedma redovita sjednica Predsjedništva Skupštine Saveza općina i gradova Federacije BiH održat će se u srijedu, 4. ožujka 2015. godine u Čitluku. Na sjednici će članovi Predsjedništva biti detaljno upoznati s aktivnostima koje je Savez poduzeo u proteklom vremenu, a tiču se, prije svega, izmjene zakonske regulative koja se odnosi na jedinice lokalne samouprave. 
 
Svi na tribine: Brotnjo dočekuje Čelinac, pobjeda nužna u borbi za naslov prvaka!
Šport
Petak, 27 Veljača 2015
Uzorak SlikeU sklopu 14. Kola Premijer futsal lige BiH momčad MNK Brotnjo u subotu 28. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku dočekuje KMF Čelinac. Našim momcima pobjeda u ovoj utakmici je nužna kako bi ostali u borbi za naslov prvaka, te im je potrebna i naša podrška. Zato svi u subotu u 18 sati na tribine u dvoranu i podržimo ih kako bi došli do željene pobjede.
 
Ne spremajte toplu odjeću: Novo zahlađenje stiže početkom ožujka!
Zanimljivosti
Petak, 27 Veljača 2015
Uzorak SlikeFacebook stranica Vremenska prognoza za RH i BiH svakodnevna objavila je upozorenje vezano za dolazak novog zahlađenja koji će naše područje zahvatiti početkom ožujka i koje će trajati do sredine tog mjeseca. Prema prvim informacijama koje pružaju prognostički modeli, očekuje se stvaranje ciklone te obilne oborine u našoj regiji.
 
Usvojen proračun općine Čitluk za 2015. godinu u iznosu od 6.840.000,00 KM
Lokalno
Petak, 27 Veljača 2015
Uzorak SlikeJučer je u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana 26. sjednica Općinskog vijeća Čitluk, na kojoj su vijećnici između ostalog usvojili Prijedlog Plana proračuna općine Čitluk za 2015. godinu i Prijedlog odluke o izvršenju Plana proračuna općine Čitluk za 2015. godinu. Sjednica je započela je raspravom o dnevnom redu u sklopu koje su na zahtjev predlagača s dnevnog reda povučene neke predložene točke.
 
Vlada HNŽ: Proračun za 2015. u iznosu od 193,5 milijuna KM; Ponedjeljak 2. ožujka je neradni dan
Politika
Četvrtak, 26 Veljača 2015
Uzorak SlikeVlada Hercegovačko-neretvanske županije je na danas održanoj 80. sjednici utvrdila  Nacrt Prijedloga Proračuna HNŽ za 2015. godinu. Prijedlog Proračuna HNŽ u iznosu od 193.679.385,00 KM bit će upućen u Skupštinu HNŽ na konačno usvajanje. Uz Proračun, Vlada je utvrdila i Nacrt Zakona o izvršenju Proračuna HNŽ za 2015. godinu. Također, na današnjoj sjednici Vlada je usvojila Odluku o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća i Odluku o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec veljaču 2015. godine korisnicima koji primaju plaću iz Proračuna HNŽ. 
 
Tomislav Martinović: Bitno je implementirati volju hrvatskog naroda [VIDEO]
Politika
Četvrtak, 26 Veljača 2015
Uzorak SlikeZamjenik predsjednika Skupštine HNŽ-a i predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda FBiH Tomislav Martinović gostovao je u programu Prvi.tv-a. Odgovarajući na pitanje novinarke Misijane Brkić Milinković vezan za neuspijeh pregovora oko uspostave vlasti u Federaciji BiH Martinović je rekao kako su svi scenariji izgledni, od raspada koalicije koju čine HDZ BiH, SDA i DF, pa i to da je moguće postići dogovor među ovim strankama.
 
Broćanskim vinima zlatne medalje na Međunarodnom ocjenjivanju vina Dionizijana 2015.
Gospodarstvo
Četvrtak, 26 Veljača 2015
Uzorak SlikeNa netom održanom 20. Međunarodnom ocjenjivanju vina Dionizijana 2015. koje se održava u sklopu sajma GAST u Splitu, Broćanska vina dobile su izvrsne ocjene. U jakoj međunarodnoj konkurenciji u kategoriji bijelih vina zlatnu medalju osvojilo je 'Kameno vino' godina berbe 2013. Vinarije Čitluk kao i 'Žilavka zlatna dolina' vinarije Hercegovina produkt berba 2014.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 9009
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/mojrestoran.gif
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg