Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Karatisti Međugorja osvojili deset medalja
Šport
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeU nedjelju je u Ljubuškom održano 1. Kolo karate Liga Hercegovine. Članovi KK Međugorje osvojili su 10 medalja. Zlatne su osvojili: Antonio Spajić, Sara Raspudić, Leonardo Korać i Albrim Samahodaj. Srebrne su osvojili: Filip Ostojić Ivan Soldo, a brončani su bili: Marko Spajić Helena Ostojić Marina Čilić Ante Dragičević.
 
Težak početak godine za Marina Čilića: Otkazao i Zagreb Indoors
Šport
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeNajbolji hrvatski tenisač, naš Brotnjak, Marin Čilić putem svoje facebook stranice obavijestio je fanove kako neće nastupiti na predstojećem Zagreb Indoorsu, gdje je trebao braniti prošlogodišnju titulu. - Nažalost, neću moći braniti naslov na Zagreb Indoorsu. Ozljeda ramena, iako ide nabolje, još uvijek nije u potpunosti zaliječena i morat ću odvojiti još neko vrijeme za tretmane.
 
Platforma dobila privremeno financiranje, nova vlast 'sljedećeg tjedna'
Politika
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeIzbor predsjednika i dva potpredsjednika Federacije BiH odgođen je za nastavak konstituirajuće sjednice Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, koji će biti održan najvjerojatnije sljedećeg tjedna. Prijedlog odluke o privremenom financiranju FBiH za prva tri mjeseca ove godine usvojen je s 39 glasova za, jednim protiv i četiri suzdržana. 
 
FOTO: Orkanski vjetrovi ciklone Mirjane digli valove i poplavili rive
Zanimljivosti
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeDolaskom nove ciklone, na Jadranu pušu vjetrovi južnih smjerova (jugo, oštro, lebić) koji stvara plimu i visoke valove. Diljem Dalmacije poplavile su rive, u Splitu, Šibeniku, Hvaru... Zabilježeni su prizori koje nam je donijela ova ciklona praćena jakim vjetrovima, kakvo stanje je u Splitu, Šibeniku i Zadru pogledajte u fotogaleriji Cropixovih fotografa.
 
MUP HNŽ podiže sigurnosnu situaciju na višu razinu
Politika
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeUčestale pljačke i razna razbojstva na području grada Mostara, ali i cijele Hercegovine, primorale su ravnatelja policije MUP-a HNŽ da održi sastanak po pitanju sigurnosne situacije na području ove županije. U prostorijama Uprave policije MUP-a HNŽ na inicijativu i poziv ravnatelja policije Ilije Lasića održan je sastanak na glavnim tužiteljem Županijskog tužiteljstva, šefovima ureda Obavještajno-sigurnosne agencije u Mostaru, područnog ureda Agencije za istrage i zaštitu Mostar, šefom Detašmana Federalne Uprave policije, šefom Terenskog ureda Jug Granične policije BiH, a na kojemu se razgovaralo o sigurnosnoj situaciji na području Hercegovačko-neretvanske županije.
 
Najavljujemo: Koncert i trodnevnicu sv. Blažu u Gradnićima
Crkva
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeDanas s početkom u 17 sati u Staroj crkvi u Gradnićima biti će održan koncert u organizaciji HKUD-a Didak na kojemu će nastupiti učenici Glazbene škole Brotnjo na dar sv. Blažu, uoči početka trodnevnice patronu župe Gradnići. I ove godine, kao i svih dosadašnjih, biti će upriličena trodnevna duhovna priprava koja će započinjati sv. krunicom u 17:30 sati, a sv. Mise biti će slavljene u 18 sati.
 
Održana 25. Sjednica Općinskog vijeća Čitluk
Lokalno
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeVijećnici Općinskog vijeća Čitluk na jučer održanoj 25. sjednici usvojili su Prijedlog Programa rada Općinskog vijeća Čitluk za 2015. godinu, kao i Izvješće o radu Općinskog vijeća Čitluk za prošlu godinu. Uz ove odluke vijećnici su usvojili Prijedlog odluke o cijeni participacije roditelja za usluge Dječjeg vrtića Čitluk, Prijedlog rješenja o imenovanju članova Povjerenstva za dodjelu javnih priznanja Općine Čitluk i Odluku o utvrđivanju novčanih sredstava za studentske pomoći u akademskoj 2014./2015. godini.
 
Stanovnik Sarajeva vrijedi 800, a Mostara ili Tuzle 300 do 400 KM
Politika
Petak, 30 Siječanj 2015
Uzorak SlikeZakon o pristupu javnim prihodima u BiH definitivno predstavlja najveću diskriminaciju prema županijama, jer prema njemu imamo građane prvog i drugog reda - istaknuo je u četvrtak navečer na javnoj tribini u Mostaru predsjednik Udruge "Vrisak" Vedran Arapović. Pojasnio je kako, zahvaljujući posebnim koeficijentima, Sarajevska i Bosanskopodrinjska županija imaju znatno veće prihode nego ostale županije.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 8869
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
7°C
Mostar 7°C | Sarajevo 5°C | Banja Luka 2°C | Dubrovnik 11°C | Split 7°C | Zagreb 0°C
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kravmagacitluk.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg