Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Nova marka HP Mostar „Međugorje 2015.“
Zanimljivosti
Petak, 29 Svibanj 2015
Uzorak SlikeHrvatska pošta (HP) Mostar i ove godine izdala je prigodnu poštansku marku „Međugorje 2015.“ u arku od 8 maraka, maksimum kartu (MC), žig i omotnicu prvoga dana (FDC). Autor izdanja je fra Tihomir Bazina, marka nominalne vrijednosti 1,00 KM tiskana je u tiskari Zrinski u Čakovcu i u poštanskom prometu koristi se od 1. lipnja 2015. godine.
 
Skupština HNŽ-a traži oprost duga javnih zdravstvenih ustanova
Politika
Petak, 29 Svibanj 2015
Uzorak SlikeSkupština Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) na sjednici održanoj u petak usvojila je po hitnom postupku Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskim taksama s tarifom. Ovim izmjenama, kako je rečeno, županijski Zakon o sudskim taksama s tarifom usklađen je s presudom Ustavnog suda, čime je omogućena veća pristupačnost građanima sudovima.
 
Povjerenstvo nastavlja s redovitim aktivnostima i planira izradu monografije
Lokalno
Petak, 29 Svibanj 2015
Uzorak SlikePovjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta II. svjetskog rata i poraća na području općine Čitluk održalo je u četvrtak, 28. svibnja redoviti radni sastanak. Na sastanku u službenim prostorijama Općine Čitluk razmatrani su planovi vezani za predstojeće aktivnosti Povjerenstva, prvenstveno vezani za pronalazak grobišta žrtava, ekshumaciju posmrtnih ostataka i identifikaciju žrtava, a Povjerenstvo je na sastanku također dalo potporu ideji izrade spomenika svim žrtvama ratova s područja Brotnja.
 
Klub Bošnjaka, unatoč dogovoru, nije htio podržati proceduru izbora novog UO FTV
Politika
Petak, 29 Svibanj 2015
Uzorak SlikePrva redovita sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH prekinuta je jučer prije rasprave o Javnom servisu Radiotelevizije Federacije BiH. Na sastanku Kolegija prije sjednice je dogovoreno je da se uz zahtjev Vladi Federacije BiH da u roku od 30 dana pripremi i u parlamentarnu proceduru uputi izmjene i dopune Zakona o JS RTV FBiH usvoje i odluke kojim bi se konstatiralo kako je mandat članovima Upravnog vijeća RTV Federacije BiH istekao, potom odluku da je potrebno raspisati natječaj za imenovanje novog Upravnog odbora, kao i zadužiti parlamentarno povjerenstvo da do iduće sjednice pripremi odluku o imenovanju članova Upravnog odbora na razdoblje od 60 dana.
 
Napomene i upute vjernicima i svećenicima prigodom dolaska pape Franje u Sarajevo 6. lipnja 2015.
Crkva
Petak, 29 Svibanj 2015
Uzorak SlikeKatolička tiskovna agencija BiH objavila je pravila ponašanja prilikom posjeta pape Franje Bosni i Hercegovini koji će se dogoditi 6. lipnja. Pravila se odnose na svećenike i hodočasnike koji će taj dan pohoditi stadion Koševo u Sarajevu. Prvi o njih odnosi se na obilježavanja autobusa i osobnih automobila koje je potrebno postaviti plakat ili neki drugi znak prepoznavanja.
 
VIDEO: Martinu Ragužu dodijeljena Zlatna Ahdnama - priznanje pokorenima
Zanimljivosti
Četvrtak, 28 Svibanj 2015
Uzorak SlikePredsjedniku HDZ 1990. , izaslaniku u hrvatskom Klubu Doma naroda Parlamenta BiH i članu Predsjedništva Hrvatskog Narodnog Sabora BiH Martinu Ragužu dodijeljena je danas “Zlatna Ahdnam za 2015.”, koju dodijeljuje društvo “Bosansko-tursko prijateljstvo Bosfor”, u sklopu obilježavanja, kako je navedeno u priopćenju, “Dana Sultan Fatihove AHDNAME".
 
Marin Čilić uvjerljiv i protiv Arnaboldija, bez izgubljenog seta i u drugom kolu
Šport
Četvrtak, 28 Svibanj 2015
AUzorak Slikendrea Arnaboldi definitivno je odličan ždrijeb za drugo kolo Roland Garrosa i Marin Čilić je to znao iskoristiti. Talijan je u glavni turnir ušao kroz kvalifikacije uz epski dvoboj u drugom kolu kvalifikacija protiv Herberta koji je dobio s 27:25 u trećem setu, a u prvom kolu svladao je Jamesa Duckwortha koji mu je predao meč nakon što se Talijan vratio iz minusa 2-0 u setovima.
 
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović s papom Franjom razgovarala o stanju u BiH
Politika
Četvrtak, 28 Svibanj 2015
Uzorak SlikeHrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja boravi u prvom službenom posjetu Vatikanu, razgovarala je s papom Franjom na audijenciji u Papinskoj kući, a nakon čega se sastala i s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom. Polusatni razgovor s papom Franjom predsjednica Grabar-Kitarović iskoristila je kako bi ga pozvala u Hrvatsku, te mu je poklonila dio misnog ruha izrađenog od lepoglavske čipke. 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 9440
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/skola.plivanja.hotelbrotnjo.ozujak2015.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/mojrestoran.gif
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg