Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Divlji zapad: U Potocima kod Mostara nasilno ugurao ženu u prtljažnik automobila
Crna kronika
Srijeda, 26 Listopad 2016
Uzorak SlikeTijekom protekla 24 sata  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je 7 prijava (na području Mostara 4, na području Čapljine 2 i na području Jablanice 1). Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 4 prekršaja i to na području Mostara 3 i na području Čitluka 1. Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je  6  prometnih nezgoda i to na području Mostara 3, na području Jablanice 1, na području Konjica 1 i na području Neuma 1 u kojima nije bilo ozljeđenih osoba.
 
Elektroprivrede općinama neće više plaćati komunalnu naknadu
Gospodarstvo
Srijeda, 26 Listopad 2016
Uzorak SlikeU budućnosti će dvije elektroprivrede u Federaciji BiH (Elektroprivreda HZ HB Mostar i Elektroprivreda BiH Sarajevo), zajedno s Federalnim ministarstvom energetike, industrije i rudarstva, tražiti da se zabrani uvođenje općinskih komunalnih naknada za dalekovode (koridore). Ukidanje ove komunalne naknade iz Federalnog ministarstva energetike, industrije i rudarstva pravdaju podatkom kako je ona u izravnoj suprotnosti s odredbama Zakona o električnoj energiji u FBiH, piše Večernji list BiH.
 
VIDEO Platformaš Ivo Banac otpao: Stier u Washington šalje novog veleposlanika
Politika
Srijeda, 26 Listopad 2016
Uzorak SlikeDavor Ivo Stier kao novi ministar vanjskih i europskih poslova morat će uskoro odlučiti zajedno s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović o nizu novih hrvatskih veleposlanika. Sjedinjene Američke Države i Rusija su dvije zemlje gdje Hrvatska hitno treba poslati nove veleposlanike. Joška Para, veleposlanika u Washingtonu, poslala je Milanovićeva vlada, a Kolinda Grabar Kitarović opozvala. No s obzirom na pad Oreškovićeve vlade, iako je bilo dogovoreno da ugledni profesor i kolumnist Ivo Banac ode u Ameriku, sve je obustavljeno - piše express.hr.
 
VIDEO 25. obljetnica postavljanja prve crte obrane u Kruševu
Život
Utorak, 25 Listopad 2016
SUzorak Slikeutra će u Kruševu, tom strateški pozicioniranom mjestu između Čitluka i Mostara, koje je 1991. godine bilo presudno u obrani grada na Neretvi, ali i ostatka zapadne Hercegovine i južne Dalmacije, biti obilježen „Dan Kruševa“. Spomen je to na 25. obljetnicu postavljanja crte obrane i prve dane Domovinskog rata u Hercegovini. Tih dramatičnih dana u programu Prvog TV prisjetili su se Ivan Primorac, načelnik obavještajnog odjela stožera Široki Brijeg i Mile Pušić, predsjednik MZ Kruševo u vrijeme početka srbočetničke agresije. 
 
HT Eronet: Obavijest o nemogućnosti emitiranja Sport Klub kanala
Obavijesti
Utorak, 25 Listopad 2016
Uzorak SlikeHT ERONET obavještava svoje korisnike da u ovom trenutku nismo u mogućnosti osigurati emitiranje Sport Klub kanala u sklopu HOME.TV ponude, do čega je došlo zbog jednostrane odluke United Medie, vlasnika Sport Klub kanala. Dosadašnja nastojanja za uređenje ugovornog odnosa između United Medie i HT ERONET-a zasad nisu rezultirala konkretnim dogovorom.
 
U današnjoj akciji krv velikodušno darovalo 29 osoba, od čega čak 24 srednjoškolca
Život
Utorak, 25 Listopad 2016
Uzorak SlikeBrotnjaci su nizom puta do sada na djelu potvrdili da imaju veliko srce i razumijevanja za ljude pokraj sebe te da su uvijek spremni pomoći  bolesnima, nemoćnima i onima koji su u nevolji. To su još jednom na djelu potvrdili i čitlučki srednjoškolci, ali i ostali Brotnjaci, koji su se danas velikodušno uključili  u plemenitu akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SKBC Mostar.
 
Ericsson NikolaTesla proširuje 3G mrežu HT-a Mostar
Politika
Utorak, 25 Listopad 2016
Uzorak SlikeEricsson Nikola Tesla i HT Mostar ugovorili su proširenje 3G radijske pristupne mreže ovog operatora. Posao je vrijedan više od 11 milijuna kuna. Radovi počinju odmah, a završetak projekta je planiran u idućih 10 mjeseci. Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT-a Mostar, tom je prigodom izjavio: „Drago mi je da nastavljamo našu dobru dugogodišnju suradnju. Naši korisnici dobit će nove mogućnosti temeljene na renomiranim Ericssonovim rješenjima i kompetencijama stručnjaka Ericssona Nikole Tesle.“
 
Brotnjak Ivan Martinac jedan od četiri predstavnika KK Hecegovina Zagreb na Svjetskom prvenstvu
Šport
Utorak, 25 Listopad 2016
Uzorak SlikeDa iz Karate kluba Hercegovina Zagreb mogu biti više nego zadovoljni pogotovo nakon što je karate postao Olimpijski sport  govori još jedan podatak kako iz ovog kluba na Svjetsko karate prvenstvo, koje se od 26. do 30. listopada održava u Linzu (Austrija), putuje čak četvero natjecatelja od tog po kategorijama: Maša Vidić seniorke +68kg, Anđelo Kvesić seniori +84kg. i seniori ekipno, Ivan Martinac  i Ivan Kvesić seniori ekipno.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 13240
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg