Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2014/kaktus_travanj2014.gif
Biljka kojom Brotnjo obiluje prodire na mjesta do kojih ne stižu lijekovi
Zanimljivosti
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikeBorovicu (Juniperus communis L.) zovu i brinje, borovica obična, fenja, kleka, smreka, šmrika, venja. Ljekovito djelovanje po mojem mišljenju najbolje je opisao dr. Fran Kušan, profesor botanike s Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. – Pospješuje izmjenu tvari, povećava aktivnost i sposobnost reakcije organizma – rekao je.
 
Za samo pola godine osam općina od Elektroprivrede HZ HB dobilo 9,3 milijuna KM!
Gospodarstvo
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikeOpćinama na čijem se području nalaze hidroakumulacijski objekti za prvih šest mjeseci 2014. godine JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar je sukladno izmjenama i dopunama Zakona o izdvajanju i usmjeravanju dijela prihoda poduzeća ostvarenoga korištenjem hidroakumulacijskih objekata, na ime te naknade u razdoblju od 1.1. do 30.6. 2014. godine, uplatila financijska sredstva u iznosu od 9.355.728,16 KM.
 
Dobro Selo i Donja Blatnica pobjedama potvrdili ranije osvojene pozicije
Šport
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikeMalonogometaši Donje Blatnice i Dobrog Sela pobjedama su sinoć u Dobrom Selu potvrdili ranije osvojene pozicije u skupini „B“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk. Kolo prije kraja natjecanja u skupinama bilo je jasno da će Dobro Selo osvojiti prvo mjesto i izravan plasman u četvrtfinale, a domaća momčad sinoć je svladala Gradniće 5:3. Momčad Donje Blatnice u posljednjem kolu skupine „B“ igrala je protiv Vionice i pobijedila 3:1. 
 
Karate klub 'Hercegovina Zagreb' na sedmodnevnim pripremama na Kupresu
Šport
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikePrva ekipa karate kluba Karate kluba Hercegovina Zagreb, te nekoliko iznimno talentiranih mlađih članova, odrađuje  pripreme za predstojeću polu sezonu. Naglasak je stavljen na seniorsku ekipu kojima predstoje kvalifikacijski turniri za SP Bremen što je i glavni cilj ovog dijela sezone. Kroz sedam dana iznimno napornih treninga stavlja se naglasak na višestranu bazičnu pripremu te transformaciju za specifični karate dio. 
 
Facebook polako gasi mogućnost chata u glavnoj aplikaciji, korisnike prebacuje na Messenger
Zabava
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikeKao što je ranije najavljivao, Facebook polako upozorava korisnike da instaliraju Messenger aplikaciju koja će u potpunosti zamijeniti chat na glavnoj mobilnoj aplikaciji na iOS-u i Androidu.  Facebook za sada ne forsira nikoga da se prebaci, no kad kliknete na ikonu za slanje poruka, svima se prikazuje obavijesti o “selidbi”, odnosno da se sve prebacuje na Messenger. 
 
Miljenko Stojić: Nikome nisam dao nikakvu izjavu o izgradnji 'hrvatsko-njemačkog Groblja mira'
Priopćenja
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikePovodom članka »Nastavljeni razgovori o izgradnji hrvatsko-njemačkog Groblja mira«, kratkom izjavom oglasio se Miljenko Stojić, inače kolumnist i član Uredničkog vijeća portala HRsvijet. U spomenutoj izjavi Stojić navodi da „nikakvu izjavu nikome glede spomenute tematike nije dao“. -Poštovano uredništvo, vrativši se s puta nemalo se iznenadih kad na portalu hrsvijet.net u članku »Nastavljeni razgovori o izgradnji hrvatsko-njemačkog Groblja mira«, kao i u nekim drugim medijima, naiđoh na svoju navodnu izjavu. 
 
Post pomaže u liječenju raka
Zanimljivosti
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikeDok se većina nutricionista protivi takvoj ideji, medicinski stručnjaci drže da čak i kratki post u trajanju od tri dana može imati veliku korist za ljudski imunitet, jer ga, kako kažu, obnavlja i jača. Znanstvenici u SAD-u su ovo znanstveno otkriće nazvali »izvanrednim« jer drže da čak i post kod starijih osoba može regenerirati njihov oslabljeni i dotrajali imunološki sustav.
 
Gužva na vrhu: Četiri momčadi iz skupine „A“ u posljednje kolo ulaze s istim brojem bodova
Šport
Srijeda, 30 Srpanj 2014
Uzorak SlikeNakon četiri odigrana kola u skupini „A“ Malonogometne lige MZ općine Čitluk stvorila se prava gužva na vrhu ljestvice. Čak četiri momčadi osvojile su po sedam bodova, što garantira uzbudljivo posljednje kolo. Čitluk Grad, Donji Hamzići, Tepčići i Čitluk Selo sa sedam osvojenih bodova ulaze u posljednje kolo s ambicijama za prolazak u daljnju fazu natjecanja. Priliku za plasman u nastavak natjecanja u posljednjem kolu na domaćem terenu imat će i Služanj jer ima samo jedan bod manje.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 7986
Hotel Brotnjo
Hotel Brotnjo
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/satori_vucic_2013.jpg
Mostar
18°C
Mostar 18°C | Sarajevo 16°C | Banja Luka 17°C | Dubrovnik 18°C | Split 20°C | Zagreb 17°C
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotis_712.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2013/satori.sabljic.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/medjugorje-info%20250x95.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/Oglasavanje/svetazemljacom.jpg