Kontakt: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Provjerite gdje se nalazi vaše biračko mjesto
Politika
Utorak, 27 Rujan 2016

Uzorak SlikeSvaki  državljanin Bosne i Hercegovine s navršenih 18 godina života ima pravo glasovati i biti biran u skladu s odredbama Izbornog zakona, a kako bi ostvario svoje biračko pravo, mora biti upisan u Središnji birački popis. Državljani koji ostvaruju biračko pravo imaju pravo glasati osobno u općini u kojoj imaju prebivalište.

 
Pojedine stranke na završnim skupovima navode ljude koji neće biti tu?
Politika
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeZbog predizbornih političkih trikova, stiglo je i priopćenje iz Ureda hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao i Ureda predsjednice Republike Hrvatske na navode pojedinih političkih stranaka u BiH koje u sklopu svoje predizborne kampanje i završnih skupova navode imena i sudjelovanje pojedinih osoba koje su se ogradile od takvih napisa - prenosi Prvi.tv.
 
Nova životna drama Ivana Klasnića, treba mu novi bubreg
Život
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeIvanu Klasniću (36) treba novi bubreg, već treći put. Budući da mu obitelj više ne može pomoći, mora na listu čekanja. U Njemačkoj takvi slučajevi traju i do sedam godina. Bivši nogometaš prije deset godina je saznao da mu bubrezi nisu zdravi. Iza njega su već dvije transplantacije, a trenutačno nema odgovarajućeg donatora. Prvi put je operiran 25. siječnja 2007. godine u Bremenu. Tijelo je tad odbacilo bubreg koji je donirala njegova majka Šima. Druga transplantacija uslijedila je sredinom ožujka iste godine u Hannoveru gdje mu je presađen očev bubreg.
 
FOTO: Održan predizborni skup HDZ BiH za Međugorje i Bijakoviće
Politika
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeSinoć je u Osnovnoj školi u Bijakovićima održan predizborni skup HDZ BiH za Bijakoviće i Međugorje. Nazočnim članovima i simpatizerima obratili su se nositelj liste za Općinsko vijeće Čitluk Predrag Smoljan te kandidat za načelnika općine Čitluk Marin Radišić. Domaćini na ovom skupu osim gosp. Smoljana su bili kandidati s liste HDZ BiH, iz Međugorja i Bijakovića, Marija Vasilj, Tomislav Šego i dr. Ilija Šego.
 
Vojnu imovinu koje ne koristi Ministarstvo obrane staviti na raspolaganje županijama i općinama
Politika
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeDr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko – neretvanske županije primio je danas Seada Jusića, zamjenika ministra obrane sa suradnicima. Sastanak je održan u sklopu misije obilaska predstavnika Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine različitih razina vlasti s ciljem upoznavanja s aktivnostima Ministarstva obrane BiH. ''Oružane snage BiH dat će puni doprinos euroatlantskim integriranjima BiH istodobno radeći na demokratskoj i institucionalnoj reformi obrambenog i sigurnosnog sustava po uzoru na razvijene europske zemlje'', kazao je Jusić, zamjenik ministra obrane, dodavši kako će Ministarstvo  nastaviti s izgradnjom kapaciteta i sposobnosti za nastavak dobre suradnje s civilnim strukturama vlasti u Bosni i Hercegovini.
 
Na radnom sastanku razgovarano o realizaciji projekata od zajedničkog interesa
Politika
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeNačelnik općine Čitluk Ivo Jerkić i predsjednik OV Čitluk Marin Radišić sa suradnicima ugostili su jučer izaslanstvo JP Elektroprivreda HZ HB predvođeno generalnim direktorom mr. sc. Marinkom Giljom. Na jučerašnjem sastanku razgovarano  je o dosadašnjoj suradnji, ali i o planovima za buduću uspješnu suradnju. Čelni ljudi Općine Čitluk na radnom sastanku su poseban naglasak stavili na predstavljanje gospodarskih potencijala općine Čitluk, nakon čega su razmatrane mogućnosti unaprjeđenja suradnje između Općine Čitluk i JP Elektroprivreda HZ HB kroz projekte čiji je nositelj Elektroprivreda, no i u projektima vezanim za sve sfere društvenog života.
 
Čordaš: Naš referendum su lokalni izbori - pokazat ćemo da smo politički živi
Politika
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeNa referendumu o Danu Republike Srpske, čiji je sadržaj Ustavni sud BiH proglasio neustavnim i koji je proveden bez pravog biračkog popisa, čak 99,8 posto onih koji su mu pristupili glasovalo je za, ali odaziv je bio tek malo veći od 55 posto. Iz regije i svijeta stižu osude Dodikova poteza, kojim je dodatno destabilizirao ionako krhku Bosnu i Hercegovinu.  U petak bi se ustavni sud trebao izjasniti je li se poštovala njegova odluka kojom je ustvrdio da je Zakon o praznicima u Republici Srpskoj protuustavan.
 
Tema svih tema: Grudska destilerija spremna za otkup, u tijeku prijava proizvođača
Gospodarstvo
Utorak, 27 Rujan 2016
Uzorak SlikeKao što je već najavljivano za nekoliko dana će u nekadašnjoj grudskoj pivovari u Grudama krenuti s radom najveća destilerija u Hercegovini. Ekipa portala Grude Online posjetila je novu destileriju gdje su u tijeku završne pripreme za otkup i preradu smilja. U tijeku je i rješavanje pravnih postupaka vezanih za destileriju koja bi s otkupom smilja trebala započeti 15. listopada.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 8 od 13054
http://www.brotnjo-online.com/images/banners/brotnjosport.jpg
http://www.brotnjo-online.com/images/reklame2015/iprint_2015.jpg